Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
BonFire #1616 üzenetére
jjeahh, BonFire: Mindkettőtöknek köszönöm a választ! Akkor valószínűleg érdemes az Inkscape-en belül keresgélnem.
BonFire:
Köszönöm a részletes leírást, ez alapján megpróbálom.
Nekem is gyanús volt, hogy nem átalakítani kell, mert erősebb nagyításnál különösen kijönne a "csalás", ezért is kérdezősködtem. És megerősítésre találtam.
Láttam, hogy a rajztáblás témában is sokat mozogsz, ezért hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy itt rákérdezzek valamire. Gondolkodom egy rajztáblán, de nem tudom, hogy vektorgrafikához mennyire tudnám kihasználni. Úgy rémlik, valamelyik hozzászólásodban azt írtad, inkább pixeleshez való, vektoroshoz kevésbé. Az csak egy speciális helyzetben volt úgy vagy általában is igaz? Pl. a korábban linkelt képekhez hasonlóknál ki tudnám használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest