-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli9000
csendes tag
válasz Nyafatka #7215 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen Acer Extensa 5620-asom van
Acer Extensa 5620-1A1G16Mi (LX.E530C.004)
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=6919
annyi különbséggel, hogy én 1 giga rammal vettem, oprendszer nélkül, webcam nélkül.Persze utána beletettettem még 1 giga ramot, és így volt szummába 140e
Hogy mire elég? filmek, programok jól mennek rajta, internet, ilyesmik
játék: flatout1 , 2, gta san andreas még elmennek akadás nélkül /csak hogy milyen kategória a vidkari benne/
Xp-s driverek vannak, minden tökéletesen megy rajta, semmivel sincs bajSzerk: Ami kicsit zavar benne, az a proci, mert 32bites xp-n nem tudok virtuális gépen 64 bites oprendszert futtatni, és munkámhoz pedig kellene..
ByZ
[ Szerkesztve ]
-
zoli9000
csendes tag
Hali!
Akinek akad a hang:
Nekem annó asztali pc-n volt ilyen bajom, még régi időbe, Abit kv7, Sblive 5.1, creative driver.
Ugyan az volt a jelenség, mint nálatok laptopon, winamp elkezd akadni 2-3mp-ig, filmeknél is beesett a dolog, sőőt.. nekem ha nem csináltam semmit, akkor 100%-os proci terheltség volt, egeret kellett mozgatnom mint a hülye , hogy ne legyen 100%-os proci terheltség.
Egy másik driver megoldotta a problémám, kxProject, ez a driver neve, http://kxproject.lugosoft.com/
Próbálkozni lehet, de előtte olvassátok el milyen kártyákhoz jó, mert nem 100% ,hogy fog vele menni, /mivel régi driver/ nem tom milyen karikhoz jó, de spec Sblive 5.1-hez működött.. -
zoli9000
csendes tag
Nah, sikerült lepattintani, finoman levettem.. és igen.. itt már 4 nagyobb pöcök tartja, de ott ahol nem kell csavarozni, szóval finoman levettem, és semmi baja nem lett... köcce a tanácsot vele kapcsolatba , és még össze se karcoltam
most még próbálom xp alá belőni epower managementet, meg keresek kijelző drivert aztán minden szuperül fog menni már rajta -
zoli9000
csendes tag
Hali!
mától én is acer tulaj vagyok, de egy kérdésem lenne,
Extensa 5620 laptop, és vettem mellé 1 gigás modult, de nem tették be a boltba.
Ha én teszem bele akkor gari nem veszlik el ugye?
Elkezdtem kicsavarni a hátlapot, teljes hátulja levehető, 7 csavar fogja.
Kicsavartam, de nem jön le, elkezdtem kicsit feszíteni, és picit megindult, de aztán beragadt.. és nem jön le.
Ha elkezdem eröltetni, eltörhet a hátlap? Vagy inkább vigyem szervizbe hogy tegyék bele?
köcce..
ByZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyon száp allapotú Lenovo laptop, játékra is
- HP EliteBook 850 G7 10.gen i5, 15,6" FHD IPS 16GB I 512GB SSD I gyönyörű állapot
- Laptop töltő Eladó 19V 3.95A 75W Csatlakozó: 5,5 mm X 2,5 mm
- Acer Aspire A717 - 17.3" FHD IPS / i7-7700HQ / 16Gb DDR4 / ÚJNVME+HDD / nVidia GTX 1050 Ti 4Gb
- Új Lenovo USB-C to Ethernet adapter , USB-C LAN adapter laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest