- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Akinek fényes billentyűzete van őt nem zavarja, h olyan fura a tapintása?
-
buherton
őstag
El kell dönteni h mire használnád. Szobatárs cs 1.6-ozik, ezen kívül semmi mással nem játszik. Erre tökéletes az integrált vga pl. HD 3200(tudja az avivo HD-t csak fingom sincs h mi az
). De ha komolyabban akarsz játszani, akk kelleni fog a HD 3650 (főleg ha a jövő játékaival is akarsz). DVI-ről HDMI-re van átalakító, de az tudtommal nem viszi át a hangot. 3 dolgot tehetsz most. 1 megveszed az AMD-s konfigot, és akk nem kell bajlódni a hanggal, 2 megveszed az Intelest és akk külön hangfalon megy a hang, 3 vársz egy kicsit míg megerősödik(lemegy mondjuk 270-re akk 184k-s laptop 170-172k-ra fog visszaesni) a huf, és veszel még egy szinttel fentebbi laptopot. Ezt csak akk ajánlom ha nem sürgős. Én is ebben a cipőben járok, várok míg megerősödik a huf, mert ez 330k-nál még nagyobbat fog zuhanni.
MOD: h választ is adjak a kérdésedre. Intel-t AMD-vel nem egyszerű összehasonlítani, mert más az erősségük, de kb 20%-al erősebb. Ez rajtad múlik, ha van miből, akk lehet h érdemes lenne.
-
buherton
őstag
Szia!
Proci 76. 77. ranglistán. RM-70-es durván 10%-kal gyorsabb mint a QL-60. HD 3200 1500 ponty 3dmark06-ban (gyengébb mint a 8400m gs, vagyis a GTA IV szaggatna rajta nem is kicsit) HD 3650 3500 ponty 3dmark06-ban (erősebb a 8600m gt-nél). Sztem ha 71% filmezés és 29% játék akk az olcsóbbik, ha viszont 69% filmezés és 31% játék akk a drágábbik
. Viccet félre téve nézzük más szempontból kb 50k-ért mit kapsz? 90GB-al nagyobb vinyót, 10%-al erősebb procit, kb 40%-al erősebb vga-t, rakat plusz kivezetést, és vista home premiumot. Sztem megéri.
-
buherton
őstag
válasz
Zoli bácsi #12837 üzenetére
Szia!
Sztem nem olyan rossz gép. Netezésre, irodai munkára tökéletes. E szerint core 2 duo-s procit is támogatja. Minden bizonnyal azért gyorsabb a memória írás, mert ebben intel chipset van, és az Asus-ba feltételezem SiS vagy régebbi van. Egy jó procival a dual channel nagyon jó dolog. Érezhetően meggyorsítja a betöltést, legalábbis az adatlapomon szereplő gépen sok javított. Itt a 144. a rangsorban. 31W-os a fogyasztása, így nyugodtan beleteheted pl a T5750-est, vagy olyat aminek a fogyasztása nem több 34 W-nál (az a 3W difi molyfing).
(#12838) jetimokus: még nem jöttem rá miért ugyanaz a száma a kettőnek.
Sry h rosszat linkeltem
Azért elég kib@szás nem jó driverek vannak az acer honlapján. Nézgettem egy-kettőnek egy nVidia vga-s laptopnak betettek az nVidiáson kívül Inteles, és ATI-s drivert is, meg 3 webcamnak a driverét...
-
buherton
őstag
Acer a vinyóra teszi a drivereket ill szoftvereket?
-
buherton
őstag
Így igaz. Annyival egészíteném ki, h a kijelző cseréért kell fizetni, ha véletlen garancia alá esik, egész pontosan 100€+áfa. Am én arra lennék kíváncsi, h egy laptopra mennyi hibásan kiadott jut, ill 1 éven belül mennyi lesz a hibás/hibátlan laptop arány, 2 éven belül, 3 éven belül.... (sztem vmi ilyesmi lenne a lista, az apple, dell lenne az elején, aztán lenovo, acer, hp, és utána, az msi, fujitsu siemens, toshiba...)
-
buherton
őstag
válasz
Dr.Speed #12682 üzenetére
Kezd nagyon megtecceni az a laptop. Mennyire engedi el a hőm-t? Törölni úgy tudsz ha megkérsz egy modit, de sztem ha csak véletlenül dupláztál (szval nem tartalmaz olyat amit leírás után megbántál), akk ezért ne keress fel modit(kevesen vannak, és sok a melójuk így is)
-
buherton
őstag
válasz
Blue@X #12665 üzenetére
Végülis igaz, h kb 10%-al erősebb a cpu, és 180GB-al nagyobb a vinyó 30k-ért. Ha vesz külső keretes vinyót, mivel van rajta eSata (én is hasonlóan akarom rákötni a 750-esem), akk egyértelműen az olcsóbbik. Am ilyeneken nem akadok ki, más néző pont, más tapasztalatok, ezért jó a PH!
. Na de most én mondom a te véleményedre
Jó fajta egeret, ill táskát adnak a gari bővítéshez, ill mit takar a véletlen baleseti kár??? -
buherton
őstag
válasz
Dr.Speed #12644 üzenetére
AstraP750i:Thx az infot.
Azt a betyár mindenségit. 60°C-nál nem engedi fentebb? És bele gondolok, h egyes notiknál a 100°C se ritka, és semmit nem csinál h lejjebb menjen. 1920 x 1080 ezt nem tudja a kijelző, filmeknél nem lenne rossz?
Esetleg noti hűtő? De lehet h csak annyi a megoldás h jobban elemeled asztaltól, pl két könyvvel, h nagyobb légrés legyen, így könnyebben tudja szívni a levegőt.
-
buherton
őstag
válasz
blueMerle #12636 üzenetére
Az nem gond, mivel a külső keretben használnám, amihez van külön táp 230-ról, de a külső keretnek rendes satája van, szval alaplapra simán rálehet kötni. Csak azért az eSata kifejezést se úgy használják ahogy kéne, vagy legalább kéne vmien külömböztetést tenni. Alaplapok hátlapján mostanába divat az eSata de azt rendes sata kábellel be lehet kötni, de az alaplapokban más fajta eSata van, tudtommal.
-
buherton
őstag
A notebook-os eSata-ra ugye kell átalakító, h rendes Sata-val rendelkező vinyót ráduhassak?
(#12632) AstraP750i: Mien a laptop? Én is olyat néztem ki. Mi a véleményed róla? Szólj pls ha meg van ludas.
-
buherton
őstag
Ez így van! Notebookokat olyan embereknek találták ki, akik szaladgálnak ide-oda, szval nekik ez a munka eszközük. Egy office megynitásához, vagy netezéshez nem kell 4 magos porci vga-k sli-be kötve, vinyók raid-be. Új keletű ez a dolog h csináljunk gamer, vagy multimédiás notebookokat, de itt is vannak megkötések egy 130W-os TDP-jű procit elég nehéz egy notebookben lehűteni
.
-
buherton
őstag
válasz
buherton #12590 üzenetére
Ha jól tom akk ez 151/2003, de sajnos nem lehet megnézni, mert szünetel NFH oldalon ez a lehetőség
.
A Beszállítási szervizelés a Hivatalos Acer Szervízpartnereknél kerül elvégzésre. A fenti 2. pont hatálya alá nem tartozó terméket a vásárló szállítja be a lakóhelyén lévő javító szolgálathoz, szervízhez, ha a lakóhelyén ilyen nem működik, akkor a jótállási jegyen feltüntetett legközelebbi javító szolgálathoz, vagy ahhoz a kereskedőhöz, akinél a terméket vásárolta. Nem kérdeztem semmit
.
-
buherton
őstag
Ha a gépre van még garancia, akkor meglehet valósítani. [link]
A boltosokra gondoltam
, igaz én nem fogalmaztam világosabban
. Itt a PH! teljesen korrekt az eljárás, és eddig csak piros pontos eladókba ütköztem
.
-
buherton
őstag
válasz
KisBundi #12582 üzenetére
Szia garancia problémáddal nyugodtan fordulj, [ide].
A garanciális problémával az eladóhoz kell fordulni, és az eladónak kötelessége 15 napon belül megjavítva visszaadnia a nootebook-ot. Ha elhajt, akk kérd a vásárlók könyvét, és írd le a problémád. Ha átveszi akk adnia kell erről jegyzőkönyvet. Kb 30 nap után ha nem adja vissza, akk elállhatsz a szerződéstől, és az utolsó fillérig kötelesek kifezetni a számlán lévő összeget.grat
-
buherton
őstag
válasz
Nunder #12577 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Azért esett erre a választás, mert eddig msi-néknél bányászgattam gamer laptop után, és nem halllotam olyan sok jót, sőt visszanézve itt kevesebb probléma merült fel mint az msi-knél. Első sorban általános felhasználás (egésznap tölteni vissza, kicsomagolni, másolgatni 1000-rel, filmezés) de néha rám jön az 5 perc akk játszhatnékom van. Bár az ára télleg hagy némi kívánni valót, igaz lehet h nem véletlenül ilyen drága, remélem jó hűtésel szerelték, ami nem fogja egekig hagyni a hömérsékleteket.
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem h megbízhatóság, ill gondolkozhatok-e hosszú távon egy acer latoppal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest