-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eve84
csendes tag
válasz SonicVersus #16237 üzenetére
Igen, csakhogy én vásároltam gari csomagot még pluszban, így plusz 2 év gari van rajta.
Tehát akkor azt mondod hogy elég lenne egy kompresszoros átfújás?
És azzal nem sérülhet meg valami benne.....? -
Eve84
csendes tag
Acer Aspire 5530? Kinek van ilyen notebookja?? Win7 -el mennyire melegszik? CPU?
Please help, már kétszer leállt magától játék közben (Sims3). Poros lehet?
Vagy irány a szerviz?Légyszi jelentkezzen, aki tud valamit erről a típusról és a win 7 párosításáról.
Köszi előre is. -
Eve84
csendes tag
Hát telepítettem a K-lite codecet, de semmi változás. Ez most miért lehet? Megint a win7-re gyanakszom, mert XP-nél semmi gondom nem volt, Media player-ben, vagy Kmplayer-ben lejátszott mindent.
Ja, és még eszembe jutott valami. Nem az lehet a gond, hogy por ment bele? Hogy lehet kitisztítani szerintetek? Szervíz mindenképpen? Vagy egyéb ötlet?
Előre köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
Eve84
csendes tag
válasz feco88 #16170 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor ugyanilyen laptopról van szó? És annak is ilyen gondjai vannak mint az enyémnek? Nem lehet szerinted, hogy a win7-et nem bírja, és azzal van baja?
A lejátszóval kapcsolatban: állítottál valamit a media player classic-on? A codec nekem is oké, de azon kívül a beállítáoknál csináltál valamit? -
Eve84
csendes tag
Helló mindenkinek!
Acer Aspire 5530 notebook-om van. XP futott rajta korábban, most WIN 7. Az a problémám vele, hogy gyorsan túlmelegedik. Gyakran játszok rajta Sims3-al. Egyik alkalommal játék közben kikapcsolt, annyira túlmelegedett.
Szerintem túlságosan meleg, de szeretném megkérdezni tőletek, hogy hallottatok-e ilyen esetekről ennél a notebook-nál. Mi lenne a teendő, mit ellenőrizzek le rajta, energiatakarékos, avagy normál üzemmódban menjen? Nemtudom, hogy ez mennyire számítana.
XP-nél is eléggé melegedett, de a win7-tel fordult most elő, hogy le is állt.A másik kérdésem az lenne, hogy tud-e nekem valaki ajánlani olyan videólejátszót, ami a hd-t is viszi a win7-esetén. A media player classic nem viszi, pedig xp-ben működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad Yoga X380, I5-8350u, 8gb ddr4, 256gb ssd, számla, gari
- Lenovo ThinkPad X280 - kicsi, könnyű, erős
- Lenovo Ideapad 5 AMD-Ryzen-5-4500U-6Mag 16GB-DDR4 512-SSD FHD-IPS-15,6"
- Asus ZenBook UX430u Intel i7-7500u/ 16GB DDR4/ 256 m.2 SSD (új)/Intel HD Graphics 620 1GB
- Hp 830 G7 Core i5 10310U 16Gb 512 NVMe FullHD IPS Számlával Garanciával
- Dell 5310 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest