-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfl
csendes tag
Aksi időt konkrétan nem mértem, lehet hogy egy kicsit többet is tud.
Olvastam a topicban ilyen esetekről. Megvétel után gyorsan nekiálltam tesztelni és nem volt problem. Játék közben eddig egyszer fagyott le, de az is kb 1 óra után. Nem reagált semmire, reset után minden OK volt, azóta is futnak a gamék. Szerintem egy ponton kevés volt neki az 512 ram. Játszottam már vele egyhuzamban 3 órát is.vfl
-
ewox
csendes tag
Kicsit elszomoritottál. Nem azt mondtam hogy a legfelsöbb kategoria, vagyis nem ugy... OTT az a biz hejen ez volt 3(4) honapja a legdrágább, legokosabb gép. Szoval én ezért mertem megvenni, nem akartam én a leg-leg-leg gépet, csak abban a percben ez volt ott a full. Ha megszolgál, nem bánom meg, viszont tényleg elszomoritottál...
-
drankenhal
csendes tag
Egy kabelt lattam, ami ilyen fekete, vekony gumicsobe van huzva, csakhogy nem a miniPCI-foglalat tajarol indul ki, egyszoval nem tudom, hogy az-e? De ugy altalaban, vajon az Acer-eknel be van-e kotve az antenna? Esetleg nincs valakinek eziranyu tapasztalata a 3050/5050-es szeriaval?
-
vbbb
addikt
No majd meglássuk mi lesz...egyébként az Acert is lehet úgy használni akku kímélés címén...ha sokat használom otthon...kivenni belőle az akkut és hálózati tápellátást adni néki...gondolom nem lesz baja tőle..ha meg viszem valahova akkor akku vissza pár óra töltés azt csumi... Vagy nem?
-
hanee
senior tag
Én sem játszom a géppel, de ha nagyon kell meg tudom oldani (párom gépén ).
Sajnos a fogyasztóvédelem az eu hatására meghátrált... már nincs olyan, hogy max 15napos javítás -csere gép stb...
Bocsi, tudom hogy ez nem a jogász topic, de.. ez egy kicsit butaság amit írtál
A fogyasztóvédelem éppen az EU hatására kezdett el fejlődni, előtte Magyarországon ez a jogterület eléggé hanyagolt volt. Az utóbbi években széles körű törvénykezés történt azt illetően, hogy mik kellenek legyenek a minimális garanciális szabályok. Minden elektronikai termékre 30 napos a cseregarancia, tehát ha 30 nap alatt nem tudják megjavítani, cserélni kell. A 30 nap méltányos az ügyfélnek is és a cégeknek is. Törvényhozás esetén azt is figyelembe kell venniük, hogy egy szervíz mennyi idő alatt tud reálisan teljesíteni egy komolyabb problémát, alkatrészcserét és persze nem elégíthetik ki mindenkinek azt az igényét, hogy azonnal és rögtön kell a notebook-od, mert dolgozni akarsz rajta. Tudom ez rajtad nem segít, szóval végső soron szívás, dehát ez van, ezt kell szeretni, ebben nem különbb egyik márka sem, legfeljebb azt mondja egy-egy cég, hogy náluk 15 nap, mert adnak magukra, de nem tudom, hogy van-e ilyen ténylegesen.hanee
-
jano11
tag
Sziasztok!
Előástam ezt az ősrégi hozzászólást, mert pont ezzel van gondom.
Probléma: spdif-en keresztül nem tudok hangot előcsalni.Aspire 5740 lenne rákötve 5.1-es dvd lejátszóra, a notin a fejhallgató csatlakozó egyben spdif támogatású csatlakozó is.
Több helyen is olvastam, hogy egy egyszerű jack/RCA kábel kell a dologhoz (nem valamiféle optikai kábel kellene? csak kérdem, gőzöm sincs amúgy)Nos nálam ilyen jack/rca kábel van, és ha átállítom a lejátszóeszközt a speakers-re akkor ezen a kábelen megkapja a jelet a dvd lejátszó.
Viszont ha a lejátszóeszközt Realtek Digital Output-ra állítom, akkor semmi hang nem megy át. Látom a hangkártya beállításánál, hogy küldi a jelet (ugrál a hangerőt mutató jel)
De teljes a csend az 5.1-es hangrendszeren.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Opel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest