Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
hy all, volna 3 szoftveres gondom acer 5672wlmi [link] gépemmel, s belefáradtam már az utánuk valo google kutatásba...hátva tud valaki segiteni egyböl

op.sys: windows winter(!) edition, amugy prof. sp2. rendszergazdi jogokkal.
1) a monitor kávába épitett 1.3mpx-es webcam a formatt s reinstallok után nem akar müködni. acer honlaprol leszedett acer orbicam software van fenn, a nagyobbik fajta progi, vagyis a szerkeztövel együtti, s mikor elinditom a progit, az visszarúg h bocs de ezt vmi más használja, elöbb csatoljam le arrol... természetesen msn-nél se akarja látni h van webcam. csak keresikeresi aztán feladja.
2) balra a billentyüzettöl van függölegesen felsorolva 6 multimádiás gomb, ami zenehallgatáshoz van kitalálva: ffd rew stop play vol+ vol- csakhogy nem találok hozzá progit amivel ''életre kelthetném''. iTunes-al szinkornizálnám össze
, de csak ha winampot ismerné el, ám legyen...
3) a régi tápellátási menü ''elérhetetlen''... ez alatt azt értem h akár az asztaltulajdons/képernyökimélö/energiaellátás, akár a vezpult/energiaellátás felöl közelitek, mindig az acer ePower managementet adja.. amiben nem tudom kilöni a hibernációt. mindenhol a ''never'' vagyis ''soha''-ra állitottam de ettöl még nem szünt meg a hiberfile.sys.
kérdés: lehet-e ePowerben kilöni ugy azt h a C:\röl a hiberfil.sys eltünjön ...laza 2 GB s nincs szüks hibern-re...vagy registryben melyik kulcsot kéne ehhez átállitani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Hegesztés topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de csak ha winampot ismerné el, ám legyen...
kérdés: lehet-e ePowerben kilöni ugy azt h a C:\röl a hiberfil.sys eltünjön