Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Caesarion

aktív tag

hy all, volna 3 szoftveres gondom acer 5672wlmi [link] gépemmel, s belefáradtam már az utánuk valo google kutatásba...hátva tud valaki segiteni egyböl :)
    op.sys: windows winter(!) edition, amugy prof. sp2. rendszergazdi jogokkal.

1) a monitor kávába épitett 1.3mpx-es webcam a formatt s reinstallok után nem akar müködni. acer honlaprol leszedett acer orbicam software van fenn, a nagyobbik fajta progi, vagyis a szerkeztövel együtti, s mikor elinditom a progit, az visszarúg h bocs de ezt vmi más használja, elöbb csatoljam le arrol... természetesen msn-nél se akarja látni h van webcam. csak keresikeresi aztán feladja. :F

2) balra a billentyüzettöl van függölegesen felsorolva 6 multimádiás gomb, ami zenehallgatáshoz van kitalálva: ffd rew stop play vol+ vol- csakhogy nem találok hozzá progit amivel ''életre kelthetném''. iTunes-al szinkornizálnám össze:U, de csak ha winampot ismerné el, ám legyen...

3) a régi tápellátási menü ''elérhetetlen''... ez alatt azt értem h akár az asztaltulajdons/képernyökimélö/energiaellátás, akár a vezpult/energiaellátás felöl közelitek, mindig az acer ePower managementet adja.. amiben nem tudom kilöni a hibernációt. mindenhol a ''never'' vagyis ''soha''-ra állitottam de ettöl még nem szünt meg a hiberfile.sys. :W kérdés: lehet-e ePowerben kilöni ugy azt h a C:\röl a hiberfil.sys eltünjön ...laza 2 GB s nincs szüks hibern-re...vagy registryben melyik kulcsot kéne ehhez átállitani?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák