Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Felturbózott 5315 notimon most egy kis problémába ütköztem. Igaz már régen fenn áll, de gondoltam, hogy ideje rákérdezni.
Tehát Vista alatt, ha mikrofont dugok a gépre akkor is a beépített működik és a külső miki néma marad.
Win 7 alatt nehezen sikerült annó szóra bírnom, de most újra vistával, megint nem boldogulok vele.
Mi lehet a hiba?
-
ronson
őstag
Nekem C2D T7100-el megy a 5315-ösöm, 2gb rammal. Ha dupla magos procit vesz valaki az ilyen gépébe, akkor ajánlom mindenkinek rá a Vistat, jobban megy mint xp-vel.
-
ronson
őstag
Na még egy kis adalék 5315@T7100 notimról.
Feltoltam a vistat, na hát ez a celeronhoz képest sokkal gyorsabb. A cerkával elég gyengén ment.
Gondolom az a driver miatt van, hogy az x3100-on jobban mennek a játékok vistaval mint xp-vel.
Így már nem olyan xar ez a vista, normális konfigon tényleg gyorsabb mint az xp.Nekem a noti, igaz használtan vettem de még fóliás volt, így 2gb rammal , T7100 procival 100100Ft-ba került. Alapból celeronm540, 1gb ram, 120gb hdd, webcam (80000) + C2D T7100 (16000) + 1GB 800 Kingmax (4100)
-
ronson
őstag
Egy hete használok T7100-es CPU-t Aspire 5315 notiban. Eddig Celeron 530 volt benne.
Xp-t használok. Az akkuidő 1:45-ről, 2:15-re nőtt. Gyanakszom, hogy xp-vel nem a legtökéletesebb az energia menedzsment.
Igazán köülönbséget HD videók alatt és játékok alatt tapasztaltam, de általános használatban minden kicsit pörgősebb, gyorsabb lett.
A HD videók nagy része elment a cerka-val is kmplayerrel, ezzel minden megy ffdshowval is.A hőmérséklet még múlthéten jobb időben, max órajelen 35fok volt, most stabil 50.
-
ronson
őstag
Arra vigyázz ha xp-d van és nincs sata driver telepítve (tehát ha ide módra állítva telepítetted az xp-t), akkor át kell majd állítani ide-re, mert különben az xp kékhalállal indul.
Én így jártam! -
ronson
őstag
válasz
Poonkie
üzenetére
Nekem az 1.40 így folyamatosan megy, de lassan és így 35 fokos a proci.
De nekem így nem annyira zavaró mint a celeronnal pont az 50 fokos határon maxon fordulaton ki bekapcsolgatot.
Mondjuk a proci csere és a bios frissítés egyszerre történt így az is lehet. hogy azért szabályoz a venti fokozatosan mert C2D van benne.
-
ronson
őstag
Na holnap kiveszem a 667-es memót, mert kíváncsi vagyok a 800-as mennyin megy egyedül.
Most netezés közben, max órajelen, 35 fokos a proci, a venti folyamatosan megy, de lassan.Egyébként ez az új ventiszabályzás, a 1.40-es biosba van?
Mert ma azt is feltettem, azóta folyamatosan megy a venti, de lassan.
Eddig 1.32-es biossal, 50 fok alatt egyáltalán nem ment a venti, felette egyből maxra kapcsolt.Szerintem nagyobb proci is megy benne gond nélkül.
-
ronson
őstag
Majd hétvégén letesztelem, celeronnal kb 2 óra. Azt már néztem hogy aksinál max takarákosságon 790Mhz-re.
Annyi hogy a ramjaim nem mennek most is csak 667mhz-en mert a gyári modul ilyen.
Lehet kellene a 800-as kingmax mellé még egy olyan és akkor szinkronba menne az FSB-vel. -
-
ronson
őstag
Az 5315-be betoltam ma egy C2D T7100 procit, nagyon suhan vele.
-
ronson
őstag
mond meg az ismerősödnek, hogy a köztisztánál van felvétel

-
ronson
őstag
válasz
mcsabee
üzenetére
Voltam olyan hülye használtam a keresőt.
Nekem ezekkel minden tökéletes, csak egy enpoweringet szereztem még be hozzá.
bocs
, de nem értem az embereket én vasárnap tolta fel az xp-t minden tökéltes, ja és a webcamhoz is töltöttem gyári drivert, ami érdekes másnál nem müxik nálam igen, persze azért mert hülye vagyok 
persze minden hardver elemhez találsz a gyártó oldalán frisseb drivert, de én csak a VGA töltöttem le a frisset.
-
ronson
őstag
Sziasztok
Csatlakoztam én is a klubhoz egy Aspire 5315-tel.
1,73 cel., 1gb ram, 120GB HDD, webcam.
-
ronson
őstag
" pld. Logitech X-230) az is HIFI-ket megszégyenítően tud szólni "
ilyen hülyeségeket ne írjunk már, mert már párszor engem is bevittek a málnásba ilyenekkel a kedves fórumtásak
ilyenekt megitélni csak komoly hallással lehet,persze az átlagnak nincs ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de nem értem az embereket én vasárnap tolta fel az xp-t minden tökéltes, ja és a webcamhoz is töltöttem gyári drivert, ami érdekes másnál nem müxik nálam igen, persze azért mert hülye vagyok