- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel a Acer notebookok vagy a Notebook hibák topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Andika80
csendes tag
Helló
Szerintem a zsanért könnyű orvosolni legtöbb esetben egy kis csavarral lehet feszíteni,vagy lazítani csak ehhez le kell venni az lcd,esetleg wd40 vagy egyéb kenőanyag is segíthet.Érdemes megnézni mert így minden nyitásnál zárásnál feszíted az lcd-t ha tényleg olyan nehezen zár........
Nettel kapcsolatban szerintem nem bios próbléma lehet,esetleg tilsd le a wifi-t a biosban és úgy próbáld....lehet háló kártya is ...én a biost nem frissíteném ha nem múszály..kicsi a valószínűsége hogy az a gond........
driverekel kapcsolatban up date prógramok segithetnek nem 100%-os de ha nincs más tipped...slim driver pont ilyen.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gitáros topic
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest