Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel a Acer notebookok vagy a Notebook hibák topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Andika80
csendes tag
Helló
Szerintem a zsanért könnyű orvosolni legtöbb esetben egy kis csavarral lehet feszíteni,vagy lazítani csak ehhez le kell venni az lcd,esetleg wd40 vagy egyéb kenőanyag is segíthet.Érdemes megnézni mert így minden nyitásnál zárásnál feszíted az lcd-t ha tényleg olyan nehezen zár........
Nettel kapcsolatban szerintem nem bios próbléma lehet,esetleg tilsd le a wifi-t a biosban és úgy próbáld....lehet háló kártya is ...én a biost nem frissíteném ha nem múszály..kicsi a valószínűsége hogy az a gond........
driverekel kapcsolatban up date prógramok segithetnek nem 100%-os de ha nincs más tipped...slim driver pont ilyen. -
Predator2
addikt
üdv
lenne egy olyan problémám h amikor "kinyitom" a notebookom akkor akad és elég csúnya kattogó hangokat ad ki magából gondolom a zsanérjai akadnak
mit csinálhatnék vele h megszűnjön a hiba?? elég idegesítő tud lenni + félek h idővel nagyobb baja lesz tőlea második gondom az lenne h miután betölt a Windows van h lanon keresztül nincs netem olyan mintha egyszerűen nem tudna csatlakozni (Wifin keresztül ha arra váltok akkor mindig van netem) újraindítás/lekapcsolás általában megszokta oldani a problémát
mi a lehet a gond? esetleg a biosfrissítés megoldaná? (azt honnan tudom meg milyen verziószámú a bios a gépen? és h lehet egyáltalán frissíteni?)
Acer Biosa harmadik kérdésem az lenne h most telepítettem rá friss win7 x86-ot az acer honlapjáról próbáltam hozzá divert letölteni viszont ott rengeteg van:
honnan tudhatom h az én Acer Aspire 5738ZG típusomhoz melyik driverek tartoznak??
tudom elég buta kérdésnek hangzik de pl a TouchPad ra nincs ráírva h melyik kell belőle és ezt még sorolhatnám tovább a Webkamerától kezdve stbKöszönöm a segítségeteket
Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Hobby rádiós topik
- Temu
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest