Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz Predator2 #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésed tedd fel a Acer notebookok vagy a Notebook hibák topicban.
    Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

• Andika80

csendes tag

válasz Predator2 #1 üzenetére

Helló
    Szerintem a zsanért könnyű orvosolni legtöbb esetben egy kis csavarral lehet feszíteni,vagy lazítani csak ehhez le kell venni az lcd,esetleg wd40 vagy egyéb kenőanyag is segíthet.Érdemes megnézni mert így minden nyitásnál zárásnál feszíted az lcd-t ha tényleg olyan nehezen zár........
    Nettel kapcsolatban szerintem nem bios próbléma lehet,esetleg tilsd le a wifi-t a biosban és úgy próbáld....lehet háló kártya is ...én a biost nem frissíteném ha nem múszály..kicsi a valószínűsége hogy az a gond........
    driverekel kapcsolatban up date prógramok segithetnek nem 100%-os de ha nincs más tipped...slim driver pont ilyen.

• Predator2

addikt

üdv

lenne egy olyan problémám h amikor "kinyitom" a notebookom akkor akad és elég csúnya kattogó hangokat ad ki magából gondolom a zsanérjai akadnak
    mit csinálhatnék vele h megszűnjön a hiba?? elég idegesítő tud lenni + félek h idővel nagyobb baja lesz tőle

a második gondom az lenne h miután betölt a Windows van h lanon keresztül nincs netem olyan mintha egyszerűen nem tudna csatlakozni (Wifin keresztül ha arra váltok akkor mindig van netem) újraindítás/lekapcsolás általában megszokta oldani a problémát
    mi a lehet a gond? esetleg a biosfrissítés megoldaná? (azt honnan tudom meg milyen verziószámú a bios a gépen? és h lehet egyáltalán frissíteni?)
    Acer Bios

a harmadik kérdésem az lenne h most telepítettem rá friss win7 x86-ot az acer honlapjáról próbáltam hozzá divert letölteni viszont ott rengeteg van:
    honnan tudhatom h az én Acer Aspire 5738ZG típusomhoz melyik driverek tartoznak??
    tudom elég buta kérdésnek hangzik de pl a TouchPad ra nincs ráírva h melyik kell belőle és ezt még sorolhatnám tovább a Webkamerától kezdve stb

Köszönöm a segítségeteket

Aktív témák