Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest