Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest