Hirdetés
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani ace mega codec pack-ba, hogy mp4 kiterjesztésű videót is tudjon lejátszani? BS playerbe amikor elindítom, azt írja, ki hogy nem csináltam direct draw surfacet. Azt hogy kell? Vagy ha tudna ajánlani nekem vki olyan kodeket ami lejátszik mp4-es videót megköszönném (K-lite az jó, csak az meg a wmw-t nem tudja lejátszani, zölden játssza le- esteleg erre tudnátok megoldást? Mert a K-lite jobban bejött) Előre is kösz! -
mic
csendes tag
xvid install, divx install, aztan ha vmi nem megy avicodec megmondja mi kell, letolt, install, kesz.
ugy evente 1 uj codecet kell telepiteni. ma pl intel indeot tettem fel, de nem emlekszem mikor fordult elo utoljara, hogy codecet kellett volna feltennem.
anno hasznaltam ace-t is, semmi bajom nem volt vele, havernak egyaltalan nem ment. kep fejteton, nincs hang, nem jatsza le az avi-kat, stb, de ez regen volt. -
-
Fred23
nagyúr
válasz
Intelligencs #69 üzenetére
Tudtommal van ott egyéni telepítésre is lehetőség,ahol te x-eled be,ami kell neked.
De ha az általam belinkelt cuccost próbálod ki,menni fog minden film !
[Szerkesztve] -
A program telepítésekor melyik opciót válasszam ki, hogy csak a legszükségesebb dolgok kerüljenek fel, de minden menjen? (Filmek lejátszása, stb.)
-
Fred23
nagyúr
Szerintem szedd le az Ace-t ! Ha már pakk,akkor codecsallin1 legyen.Bővebben: linkDe még jobb,ha magad válogatod össze azt,ami kell.
[Szerkesztve] -
mic
csendes tag
Hali,
Hogy is hivjak azt a progit a pack-ban ami megmondja egy file-rol, hogy milyen codeccel van tomoritve? -
Nutszeru
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Gratula! Most látom a softmedián már túl van az 1.100.000 letöltésen! Csak így tovább!
Bővebben: link -
thaler2
senior tag
Nekem az a problémám, hogy most szedtem le 2 filmet is a bithumenről. Az egyik az After the Sunset( az utolsó gyémántrablás) és nem az hogy szaggat a film, de olyan lassú. és nagyon idegesítő. Mi lhet a megoldás. A többi filmek jól mennek, csak ez megy szarul.
Bithumenen hozzászólásokban senki sem mondta hogy ilyen lassú a kép.Egyébként Ace 6.03-as packot használok. Valami ötlet??? -
Camelot107
csendes tag
Gyerekek!Most töltöm le a 6.03 at és érdekelne,h ez kezeli e a mobilos 3gp formátumú filmeket? Mist telepítem ujra a kurva XP-met mert meghülyült. aztán felrakom a 6.03at és majd jövök és mesélek!Sűrűbben is ránézhetne a ACE készítő erre a helyre.A válaszok soxor sürgősek lennének.Amúgy elismerésem, alapjáben véve tetszik az Ace mega!Béke!
-
putti
aktív tag
Hi! Én eddig egy nagyon régi codec packot használtam, és minden ok volt, de amióta felraktam a 6.03 Pro-t, azóta nem tudom állítani sok mpg kiterjesztésű film világosságát a media playerben. van ehhez külön beállítás, vagy ha nem akkor mit kell csinálni,mert így nezhetetlenül sötétek az mpgs- filmek. Thanx!
-
pedrohsi
tag
válasz
KAMI/ACEMCP #54 üzenetére
SP2-es WinXP, 9-es WMP. A korábbi ace (köztük a 6-os Prof) nem csinálta ezt, csak a legújabb 6.03.
Ráadásul ugyanazokat a kodekeket rakom fel mindig (ac3, divx, xvid, microsoft, ligos, mp2, mp3). -
KAMI/ACEMCP
tag
Ha AC3-filtert használsz ott külön a filter tulajdonságokból állítható az AC3 Filter. ott van egy csomó hangerővel kapcsolatos beállítás. Azzal tuti hogy megoldódik a problémád. a nem töltődik be az adott filmhez a hang akkor csak a standard hangerő marad, a lejátszóból a hangerőszabályzóról a hanghullám és a master hangerők felhúzása.
-
anulu
félisten
öööö, egy kérdés. hol lehet megnézni, h melyik pack van fent? nem emlékszem ugyanis, h melyiket pakoltam a gépemre...
mellesleg nagyon régóta használom ezt a codec pack-ot és a Colin-okat leszámítva semmivel sem volt gond! -
pedrohsi
tag
Szia Kami, gratula a kodekpakkhoz, egész jó - még nem volt gondom vele.
A legújabb verióban egyetlen zavaró dolog van: a wmv, mov fájlok lejátszása lassú, ha media player clasickal probálkozom, az ablak kirakása is 2 mp-ig tart, valamint a pörgetés is nehézkes. A ringyóz media playeh viszont gond nélkül, a szokott sebességen lejátsza ugyanezeket a fájlokat. ez mitől lehet? -
rocker_puli
csendes tag
Már próbáltam többféle összeállításban is feltelepíteni, de eddig még nem sikerült. Most lesz majd egy win reinstallom és utána inkább nem packollok.
Stanci nekem nincs ötletem. A lejátszásnál van ez vagy te is tvtuner kártyáról beszélsz?
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP #47 üzenetére
#44-re nincs valami tipped?
-
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
rocker_puli #45 üzenetére
Esetleg megprobálhatsz letiltani elemeket (filterek/kodekek) a Dashboardból, elképzelhető,hiogy valamelyik nem kómálja a hw cucodat. Esetleg probáld meg egy kisebb profilla, szintén a dashboardot. Átnézem a levelezésem archívumát hogy eddig mik okoztak gondot bizonyos alkalmazásokban.
Asszem elöbb-utóbb be kell szerezni egy tv tuner kártyát... -
KAMI/ACEMCP
tag
Nem halt be
)
-
stanci
aktív tag
Mér akkor hal be minden topic amikor rátalálok. -
rocker_puli
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #43 üzenetére
Miután felpakoltam a pack-ot azután a tunerkártya ideig-óráig ad rendes képet, de egy idő után ha bekapcsolnám a hozzákapott PVR alkalmazást akkor már nincs kép. Valami VMR9-et kell bekapcsolni hozzá, de ha bekapcsolom akkor hibaüzenetet ír ki a PVR és nem engedi bekapcsolni a VMR9-et. Ez elég nagy gond. Korábbi pack-verziókkal nem csinálta ezt.
A PVR-rel nézem a TV-t, ha esetleg nem tudod.
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
hali mindenki
Van egy kis problémám amire nem tudom a választ. Ti biztos tudjátok.
divx, xvid, ffdshow, ac3-at használok.
Mindet külön, nem pack-ból.
Az xvid-es filmek hangja baromi halk. Sehogy nem tudom elérni, hogy azonos legyen a többivel. Tipp? -
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
rocker_puli #42 üzenetére
Milyen gondokat tapasztaltál?
Leírnád részletesebben. Akkor remélem tudok majd segíteni! -
rocker_puli
csendes tag
Hello!
Én is a leggújabbat használom, de mindig van vmi gond a TV tuner kártyám és a pack között. Ezt nem lehetne vhogy megoldani? Leadtek WinFast TV2000 XP Expert -em van a problémát már egy másik témánál is felvetettem. Én szeretném a BSplaxer-t használni, minden filmet lejátszani, real media és quicktime fájlokat is; valamint használom az Ulead Video Studio 7-et. Amennyiben csak ezeket használom és semmi mást akkor melyik dolgokat kell hogy bejelöljem?
A Video Studio 7-tel is voltak gondok az előző verziónál csak azért írtam oda.
Köszi előre a segítséget. -
deedee
őstag
én még a nyári pakkkot használom és nagyon kafa.semmi nem gabalyodott össze.firewire,tv tuner stb,minden jól müxik...Minden formátum ami megfordult a gépemben,gond nélkül futott...
-
relaks
csendes tag
Jesszusom, mekkora lista
-
relaks
csendes tag
Ehh, tavaly kellett valamihez XviD dekóder, amit én valamiért soha nem tudok rendesen megszerezni. A telepítés után akadt a farcry, meg hang sem volt (asszem pont egy hl2 videónak kellett) Valaki ajánlotta az ACEMPC593PRO-t. Felraktam, félve, mert olvastam egy-két cifrát a kodekpakkokról. Erre mi történik? Nemcsak hogy megjavult az xvid lejátszás, meg a farcry szaggatása is csökkent (nem arra gondolok, hogy hirtelen megtáltosodott a gépem, hanem arra, hogy előtte 7-8 tizedmásodpercenként kb egytized mp-re megállt a render
), de még a FC videók is tökéletesen mentek
-
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #35 üzenetére
Szivesen segítek, de a programozáshoz kevés vagyok...
-
God Vazzeg
veterán
6.01 van most fent, de fullos, mindenkinek csak ajánlani tudom. Havernál a pinnacle tv tuner bugzik csak vele, meg az integrált s3 prosavage nem szereti, de más hibát nem láttam még vele kapcsolatba...
Nagy gratula, remélem folyamatos lesz a fejlesztés, csak így tovább!
Mod: Ja és ha valaki attól berottyant hogy a registryt kell buherálni, az felejtse el az egészet oszt mennyen át Linuxra. Ott nem kell registryt b@sztatni, de konzol rulez
[Szerkesztve] -
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
Flashback #33 üzenetére
A telepítő hosszú történet
0.00 - 4.31
Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
5.00 - 5.45
Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
5.50-5.95
Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
5.99
Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
6.00-6.xx
Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.
A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...
Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni... -
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Én most tettem fel a 6.03-asat és eddig minden tökéletes, csak így tovább!
-
Flashback
addikt
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Grat hozzá! Már egy ideje csak ezt használok. Persze csak a legszükségesebbeket küldöm fel.
Mivel írod a progit? -
bbchris
senior tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Egy fő kérdésem lenne : Megoldottad-e a Miro PcTv pro karival a problémát ? Mert egy pár emberkének van tunerkártyája és egy ilyen dolog miatt buktam el egyszer és csak az 5.95-össel működik a tuner idáig . Ezzel az újabbal működik ?
-
Somik
csendes tag
Örülök hogy kijött a 6.03-mas verzió!
Én nekem eddig semmilyen gondom nem volt az ACE-val, nem tom mit próblémáztok ezen... -
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Király a codecpackod, már töltöm is le, és nehogy lelombozzanak azok akiknek nem tetszik!
-
DrWatt
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Hi!
Bocsesz, de szerintem te vagy a legilletékesebb a témában. Olyan avi joiner-t nem ismersz amiben command line szinten lehet parancsokat osztogatni és még gyors is?
Köszinger
Watt -
szeku
tag
válasz
KAMI/ACEMCP #22 üzenetére
5,90, 5,93 es 6,0*
Pinnacle - 700 MB. Szvsz igen, le, de az csunya dolog. En digikartyahoz kaptam... -
szeku
tag
hi,
Ace Codeck pacrol - Pinnacle Studio 7. 8 . 9. valtozataval nem hasznalhato... AMint megerkezik a codeccsomag a rendszerre, a videoszerkeszto progi atmenet fulere kattintva ''Visual C+ runtime error'' uzenettel bezarodik a progi... -
vtechun
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #19 üzenetére
csak nem te csinálod ezeket a kodekpack-eket? senkinek sem javaslok egy kodekpack-ket sem....
-
sequator
senior tag
én mióta nem elég egy egyszerű divx3,0, azóta ACE-t használok és eddig semmivel sem akadt össze, mindent lejátszott. mondjuk nincs se tv tuner, se hatmillió lejátszó program
és videót is csak nagyon ritkán vágok(évente mondjuk egyszer)
egy problémám van, hogy a Morgan codecek 3 helyet foglanak a tray-en, nem lehetne, hogy csak 1-et foglaljon. bár asszem ez nem annyira a te hatásköröd
Sautia -
8zabi
őstag
Én is csak annyit tudok mondani, hogy Media Player Classic, FFDShow, AC3Filter - egyszerűen nem kell más. Esetleg Real és QuickTime Alternative.
Bocs -
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
bit_vector #8 üzenetére
Nem kell túrni a registryt, ahoz hogy beállítsd (codecek/filterek konfiguráló ablaka arra jó) - viszont a beállításokat csak onnan kell kiszedni, ha valaki segíteni szeretne és küldeni beállításokat... Ennyi
SPYware továbbra sem volt sem lesz és most sincs... -
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
Bocsi, nem akartalak minden fronton letámadni
Csak teljesen értelmetlennek látom egy formátumhoz sok kódeket felrakni. Minek? Az nem baj, ha felkínálod a választási lehetőséget, csak a kódekpakkokat azoknak a lúzereknek szánják (gondolom), akik abszolút nem értenek hozzá, és a ''tegyünk fel mindent azt jó lesz'' módon gondolkodnak.
Nem tudom melyik csomag működik úgy, hogy rádiógombal választ DivX XviD és ffdshow között, mellé felteszi az AC3Filtert, egy valami OGG demultiplexert, meg egy MPEG2 dekódert. Ezzel a filmek 99,99%-át le lehet játszani. Jó, tegyél még hozzá egy DV kódeket, meg mondjuk Matroska demultiplexert.
Aki tömöríteni akar, az már ért hozzá annyira, hogy feltegye ami neki kell, így szerintem dekóder-only szűrőket kéne csak beletenni. -
vjannus2
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
A tv tuner problémát megoldotad, mert ha nem akkor nem merem felrakni se
-
simonzé
addikt
Ja, még egy dolog: miért kell egy codecpacknak 25+MB méretűnek lenni?
-
simonzé
addikt
Én már pár gépre felraktam az (asszem) 5.03-as verziót. Ebben is a bőség zavarával találkoztam. A gépeken minden ment (A Colin 4 meg sosem fog)
Nem értek egyet a sok támadással, amit eddig kaptál, de mondanék pár építő jellegű kritikát:
A NimoCodecPack (sokkal több gondot okozott már nekem, mint az AceMCP, de) felkínál egy választási lehetőséget, hogy csak azt telepítsd amire szükséged van. Ezt jó lenne lemásolni, mert így nem menne fel 24 különböző Mpeg4 codec, amikor abból egy is elég. A G400, meg a Morgan steam switcher meg egy rakás más nem is kellene egy ilyen csomagba, mert csak bajt okoz. (Nem olvastam még végig, hogy benne vannak-e ezek, ha nincsenek, akkor örülök neki) -
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót... -
bit_vector
tag
@Kami:
Mind szép, és jó dolog, hogy törődsz az emberekkel, főleg a kényelmükkel. Az is jó dolog, hogy teszel is valamit. DE: addig, amíg túrni kell a registry-t ahhoz, hogy beállítsak valamit (ezt te magad mondtad az előbb), addig szerintem kuka az ügy. Aztán pedig tényleg, felesleges a codec csomag, haa 1-2 proggy lerfedi az általánosan használt formátumokat (divx, MPEGx, stb).
Jham, meg még egy kisérteties dolog, hogy főleg akkor nem javallott a codec csomagok használata, ha az ember nem szereti a spyware-kat. ami nálam megfordult, azok közül egyik sem volt tiszta...
byez -
KAMI/ACEMCP
tag
No azért ez nem így van. Ha végignézed a támogatott formátumokat akkor láthatod, hogy nem csak 5 formátum támogatása megoldott. S az hogy duplikálódások is vannak annak köszönhető, hogy valakinek inkább ez valakinek inkább az felel meg. Ő beállíthatja mit akar. A törekvésem az, hogy az alap az hibátlan legyen... Ehhez pedig nem az az út, hogy csak azt mondod, ne használj Kodek csomagot, hanem az, hogy itt vagy ott ilyen vagy olyan hibát találtam, egy ilyen gépen. Én például nem tudtam produkálni a Dashboard hibát egyik környezetemben elérhető gépen sem, míg a szomszéd srác felhozta a gépét, hogy javítsam meg neki. Próbaképpen telepítettem a ACEMCP-t, s csodák csodája ott nem ment. Lekövettem, hogy mi a baj, s most már aqzt is tudjuk.. Csak a legjobb megoldás várat még magára, az átmeneti meg már benne van a 6.03-ba. A Gépigényről annyit, hogy ha valakinek van kedve, készíthet alacsonyabb minőségi beállításokkal bíró profilt (főleg a regisztrációs bejegyzések módosígtásával) - visszaküldve az is felkerülhet, így gyengébb gépen is jól mehet a cucc, a telepítőből állítgatva,s nem utólag egyesével beállítva...
-
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #1 üzenetére
Tudod mind, hogy mire való? Összesen támogat a csomag vagy 5 formátumot, mindegyik formátumhoz ha lehet, minnél több kódeket.. Pl. csak az MPEG4 ASP-hez van 5 kódek, amik közül egyetlen egy is elég. (DivX / XviD / MPEGable / ffdshow / QT / RM).
Ez a csomag úgy keletkezhetett, hogy a szerző találta egy kódeket, és beletette, anélkül, hogy tudná mire való..
Erősen ellenjavallom. -
Szőrös
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #3 üzenetére
Nem csak szerinte hanem sokak szerint is. nekem is csak az van fent amit kukac írt és minden müxik arról nem is beszélve, hogy packok galibát is tudnak okozni /jópár totyik született már emiatt/. no offense !
-
Viktor77
titán
válasz
KAMI/ACEMCP #3 üzenetére
Szerintem is, és még a a fórumon sok-sok ember szerint.
Megy már a codecpackoddal a Colin 4? -
fokukac
nagyúr
a kodekpakkok használata szvsz továbbra sem javallott dolog.
külön xvid, divx, ac3, ffdshow, és semmi más nem kell -
KAMI/ACEMCP
tag
Hello!
Kihoztam az ACE Mega CoDecS Pack új verzióját:
6.03 Professional
ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/utils/media...CEMCP603PRO.exe
Újdonságok:
ACE Mega CoDecS Pack 6.03
2004-12-22
* CoreAAC Filter 1.1.0.642 frissítése
* XviD 1.1.0 frissítése
* DivX 5.20 frissítése
* BSPlayer 1.02.812 frissítése
* MPEGable AVC frissítése
* MPEGable Directshow Filters 2.1 frissítése
* Matroska Muxer 1.0.0.9 frissítése
* Matroska Splitter 1.0.2.4 frissítése
* DC-DSP Filter 1.0.0.1 frissítése
+ Dirac Splitter 1.0.0.1 hozááadása
* ffdshow 2004-10-12 frissítése
* MOD Source 0.5.0.0 frissítése
* monkey Source 1.0.0.0 frissítése
* OGGDropXPd 1.7.11 frissítése
* OGG Vorbis 1.1.0 frissítése
* Jobb böngésző-támogatás: Mozilla, Firefox, Opera és Netscape
* Továbbfejlesztett telepítő
+ A Plug-in telepítő integrálva
+ Codec Pack kereső
* QuickTime 6.5.2 frissítése
* RealMedia frissítése
+ Az XviD Quantization matrices fájljai a SystemS\XviD\Quantization matrices mappában vannak
+ Többfajta XviD Quantization matrices
* Továbbfejlesztett hozzátársítás
ACE Mega CoDecS Pack 6.01 Preview Release 21
2004-07-02
+ 3GP Mobile Media támogatás
+ Továbbfejlesztett MPEG-4 AVC és H.264 támogatás
* PICVideo Wavelet 2000 Video CoDec frissítése
* PICVideo Lossless JPEG Video CoDec frissítése
* RadLight Monkey Audio Decoder 1.0.0.4 frissítése
* RadLight MusePack Audio Decoder 1.0.0.3 frissítése
+ RadLight OptimFROG Audio Decoder 1.0.0.1 hozzáadása
* DC-DSP Audio Transform Filter 1.0.0.0 RC3 frissítése
* MOD Audio Decoder 0.4 frissítése
* oggdropXPd 1.3.3 frissítése
* ffdshow 20040629 frissítése
+ 3GP (Mobile Video) to AVI Converter 2.0 hozzáadása
* Morgan Multimedia Stream Switcher 0.9.9.0 frissítése
* Morgan Multimedia MJPEG 2000 Video CoDec frissítése
* abcAVI Tag Editor 1.8 frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Opel topik
- EAFC 25
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest