Hirdetés
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
Bocsi, nem akartalak minden fronton letámadni
Csak teljesen értelmetlennek látom egy formátumhoz sok kódeket felrakni. Minek? Az nem baj, ha felkínálod a választási lehetőséget, csak a kódekpakkokat azoknak a lúzereknek szánják (gondolom), akik abszolút nem értenek hozzá, és a ''tegyünk fel mindent azt jó lesz'' módon gondolkodnak.
Nem tudom melyik csomag működik úgy, hogy rádiógombal választ DivX XviD és ffdshow között, mellé felteszi az AC3Filtert, egy valami OGG demultiplexert, meg egy MPEG2 dekódert. Ezzel a filmek 99,99%-át le lehet játszani. Jó, tegyél még hozzá egy DV kódeket, meg mondjuk Matroska demultiplexert.
Aki tömöríteni akar, az már ért hozzá annyira, hogy feltegye ami neki kell, így szerintem dekóder-only szűrőket kéne csak beletenni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP #7 üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő