Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali,"öreg"barátom!Semmi ilyesmi nincs most,mint korábban a klubban.Viszont !!!
DDaninak nem véletlenül szóltam!A 16-ról 12-re is gáz volt.(akkor is szóltam)
Most...Menetközben fagyott!!!Nem vicc!Úgy jó 3-4 percig állt,s közben kiírta:A program nem válaszol...Feladatkezelőt próbáltam,(halottnak a csók)majd kiírta:kész,indítom újra?
"Mondtam"hogy NEM,s újra megcsináltam-közvetlen utána.Ekkor már-nem gyorsan-de zökkenőmentesen megcsinálta.Ujraindulásnál a szokásosiírja,h ujraindul,kilép,s magába motyog.Táp ki-be,betölt..kikapcsol majd újra be s minden ok.(nálam mindíg ez volt)Azóta megy rendesen.Majd tesztelem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Star Trek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged