Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem!
S ne a biost nézd!!!!Minden következmény nélkül a terhelt 1,375V sima ügy!!!!
Subaruwrc szerint több is(szerintem is valós 1,425 még ok,csak azért nem alkalmaznám mert nem hoz annyival többet mint amennyi a plusz fesz.De majd kikisérletezem.Végigzongorázom 1,168V,1,25V.1,3V,1,35V,1,4V,145V valós feszeken,s megnézem mi a legjobb fesz/teljesítmény. -
lipi67
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁ
Akkor az 1,32 alatt van terhelve.Adj neki többet!!!Vagy vond meg mint én s 1,168-on járatsd 3,5GHz-en,majd fokozatosan elmelgesd.Csak előtte tudd meg,hogy MOST mennyi kell neki a stabil 4GHZ-hez.-valós 1,375-tel is biztonságos lenne,ami kb 1,43V,van még tartalékod!!!!
-
-
pokol ura
senior tag
Na megrendeltem egy IP35-E -t remélem nem fogom megbánni.
-
dattis
tag
Nem tudom, nekem Corsair memjeim voltak párba válogatva. Az egyikkel ment a gépem, a másikkal nem. Átraktuk másik gépbe ugyanazokat a ramokat, ment. Memtest az egy dolog. Sajnos sokkal többet nem tudok hozzátenni. Most Geil memcsijeim vannak, 5-5-5-15-ös 1066-os, ezzel egyelőre úgy tűnik jó.
-
lipi67
nagyúr
Szia!Biosba 1,305V-ot,de ez nem mérvadó.Nekem ennyi kell a terhelt(prime alatt) 1,264V-hoz.S a procinak meg ennyi a 4GHz-hez.S van proci a mi 1,3V felett hozza.
Erre mondtam,hogy nem baj.
Mit szeretnél elérni???!4GHz vagy a biztonságosan adható feszen a proci maximumát???kulerr Annyira nem lehet.Nálad más lesz.Van már msn-ed?u.is nem,hogy nem mennek jól a ramjai,szinte sehogy se mennek,s a rendszere is leáll..cmos se segít csak elem ki-be..Volt már vkinek ennyire összeférhetetlen ram-deszka párosa?(ramjai tuti jók,a deszka..azt kézalól vette,s elvileg az is jó)
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Most vettem IP35-ös deszkát, és tuningnál ha a ram visszaosztást nem default-on hagyom hanem mondjuk 1,25-re állítom (ami 956Mhz!) akkor boot-nál hosszú síp ram hibajelzés és csak Cmos reset-tel indul.(Ramjaim kingmax 4x1 giga 1066-os és amiből átraktam egy P5K abban minden további nélkül hibátlanul mentek akár 1080-on is)
Ugyanez a helyzet bármennyit adok a ramoknak illetve 17-es és 18-as BIOS-ban is...Valakinek volt már hasonló tapasztalata?, vagy a ram vagy a deszka szarakodik
-
lipi67
nagyúr
Először mios 1,325V tel alig bírta (volt,h 1 óra után hibázott),most asszem 1,305V(bios),ami terhelve:[link]
DE!!!:Teljesen megdőltek a fesszabályok.Terhelt 1,37V még ok!
Ha 1,35V kell a 4GHz-hez(terhelt)az nem szuper eredménypl,de a proci..100évig is elvan vele.(főleg ha az energiakütyüid be vannak kapcsolva,s bios 1,425V-ból lesz vagy 1,35 mert vissza veszi,s amikor hajtod jöbnne a plusz fesz ,de a terhelésre megint esik és marad..) -
lipi67
nagyúr
Szia!Bocsi,hogy megkésve,de..Tildy felnyomta a linuxot,mindent beállított nekem,(meg isten tudja még miket ügyködött).Hát......A Vista Ultimate exrta mejelenítése..ez szebb!,jobb.Majd megnéze,s ha működik is,és én is tudom működtetni..az szuper lesz.
4,2GHz-ig minden alapon.Utána VTT:1,275 ,MCH 1,45 a többi alapon..(kivéve persze a procit,annak annyi amennyi kell..(már 1,5V se ritka ma léggel.)
pokol ura: Jó is az!.Biztos nem a 4 modul miatt.Az ok,hogy ha nagyon precízen keresed a végét,nem optimális..de jó az!! -
pokol ura
senior tag
lipi megy a 4*1GB kingmaxom, csak huzni nem lehet ebbe a szutyok giga lapba, szal abit marad
-
dattis
tag
Sziasztok
Nálatok a uGuru működik normálisan vista alatt? Nem tudom, de nálam mindig van valami baja. Elég soxor ha beakarom zárni kiírja, hogy nem tudja bezárni, mert lefagyott a program. Vagy nem engedi átállítani profilonként a memcsifeszültséget, mert lefagy, stb stb. A CPU feszen pl. enged változtatni.
Nem tom, nektek?DAttis
-
lipi67
nagyúr
Ára is van
..Basszus,ne tudd!Most szarakodtam vele,íme:[8400@4617MHz Super Pi 1M]Tegnap végre sikerült 11alá menni.Ma..48ezred!!!-s 10-en belül vagyok.Lenne 11felett,feladnám..de így?Üt a guta
Tegnaphoz képest 51ezredet hoztam..de érzem,ez a 48..nagyon távoli...
-
MaSzKa
senior tag
én ezt a ramot javaslom:
bár kiváncsi lennék Abit mennyire szereti ezeket. de itt a ph-n 1296Mhz-t kihoztak belőle és az se semmi itt gyártják németországba és 99v a gari rá
CSX CSXO-CEC-800-4GB-KIT 4-4-4-12 17000Ft
CSX CSXO-CEC-1066-4GB-KIT 23000Ft -
pokol ura
senior tag
"2
asszus!% Mi a fenét csinálsz te azokkal a deszkákkal?Hogy tudod úgy megölni őket?Vagy a Nick-edből adódik.Ha hazaviszed,az 1ben azt is jelenti,hogy a pokolra küldöd őket?" - semmit, ennyire szar a minőség.
"8:Ha nem kihívásból akarsz tuningolni q66-ot,akkor egy 8xxx-es procival jobban jársz a hétköznapokra..-így gondoltam.." - teljesitményben kb ugyanazt nyujtják, de itt 4 maggal
"6:8200-es :Az a 8200-as amit velem akartál elcserélni mert zavart,h hülyeségeket írt a hőmérsékletre?" - mindenkinek hülyeséget ir ki a 8xxx-es széria, szal igen, de legalább huzható. -
lipi67
nagyúr
Szia!!!
Tök jó,hogy Te is többet vagy mostanában
Gondolod,nekem kell több mint 3GHz,kell a fenének,de belehalnék ha nem tudnám meg,hogy mit tud.A tegnapi eredményeket kevesebb fesszel is mjegcsináltam már,most arra voltam kíváncsi,hogy hogy visel nagy feszt(jól),s mennyire melegedok(alig.Nem kitartás ez barátom,kíváncsiság!A kitartás Nálad van,én emlékszem milyen alázattal tűrted a ram/lap páros mindennapos "zaklatását",amit műveltek Veled.Én meg azt csodáltam benned.Én..Én asszem kidobtam volna ahogy van..(jár a pofám,pénzhiány miatt persze,hogy nem dobtam volna ki..
)
Ősembertől szermányolok valami jó ramot,csak..Azt nem tudom,hogy mit csináljak..1:Teszek ebbe még 2x2Gigát,beállítom 1,3V/4GHz-re s 64bit/8GB-ram kva jó.vagy..
2:Eladom ezeket a ramokat,veszek 2x1 v2x2 Gigát,s xp meg tuningok..(tom az első a normálisabb,de úgy szeretnék 10 alá menni PI-ben)
-
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #5947 üzenetére
1:Nem mondtam én,hogy kingmax
2asszus!% Mi a fenét csinálsz te azokkal a deszkákkal?Hogy tudod úgy megölni őket?Vagy a Nick-edből adódik.Ha hazaviszed,az 1ben azt is jelenti,hogy a pokolra küldöd őket?
3:Nem maga a q66,hanem a 4 mag.Mire köll az néked?
4:Táp..hát igen az ok,ez az a pont amit elsőre megértettem
5:Szerencsés vagy!Mifelénk csak ha beszar egy gép akkor csörög a tfon..vagy ha új gép kell,de az ..nem üzlet(nem annyira)
6:8200-es :Az a 8200-as amit velem akartál elcserélni mert zavart,h hülyeségeket írt a hőmérsékletre?
7:Én is örülök,hogy benéztél!
8:Ha nem kihívásból akarsz tuningolni q66-ot,akkor egy 8xxx-es procival jobban jársz a hétköznapokra..-így gondoltam.. -
pokol ura
senior tag
(miért nem 2x2GB?) - azért mert kingmaxból Mo-n nem lehet kapni 2GB-os modult, holott létezik belőle.
igen eltüntem váltogattam a lapokat, mert sorba besz*rtak (gari stb)
giga ep35-ds3; dfi lanparty dk p35 tr2rs; giga ep45-ds3. az első 2 gariba kötött ki, amiből megkaptam az egyikre a vételárat, márcsak a másikra várom.
a q6600 meg azért mert sajnálok kiadni a q9450-re 51k-t. és zavar az h nem irja ki a hőfokot, azért szeretem tudni h mennyivel fűtőm a szobámat
a tápom meg corsair tx650 lesz
egyébként ritkán vagyok, mert gépeket paokolok össze pénzért és sok megrendelésem voltasszem beindult :
de aszem a kollegámat rábeszéltem az E8200-esemre, ami 3,8-at ment
örültem h hallok felőled.
"Ma..ma szerintem kicsit fanatizmus q66-ot venni,s én nem biztos,hogy ezt a lapot venném alá" -ezt h érted? kifejtenéd? -
lipi67
nagyúr
[Prime 4410/1,432V]
Magas VID melegedés egy szál se..Validot tudnék 4,7GHz-en is csinálni,de ahoz 1:1-ben 1044-et tudó ramok kellenének
jó ez.. -
lipi67
nagyúr
Kár..Még picit javult a fogyókúrától a procim..s mehetett neki picit több
[8400@4,6GHz SuperPI 1M] -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #5937 üzenetére
Képzeld!Nem bírtam ki,s Tildynek mondtam,(asszonyod után szabadon),hogy beszélt a madár..Enyhén félreértette és palimadárnak meg jómadárnak nevezett,de lövése nem volt én miért mondtam neki.Kva jó ez az aranyköpés!!!!
engusz Hülye vagyok!Már lassan jobban várom mint Te!
Reméljük jó lesz.818A-s FPO-t jó lenne elkerülnöd..
Van Neked 965-ös lapod?Kíváncsi lennék,hogy valóban jobban megy -e benne mint p35-ben.. -
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #5934 üzenetére
A szenzorok ok sajna e van(ma mérni fogják ,remélem).Basszus!Te aztán úgy tüntél el mint senki más
Szívesen megmondanám Neked,h érdemes-e de sajna 1ik se volt nekem,igy sacc/kb-ra meg nem szeretnék semmit se mondani.Viszont.Szerintem Neked maga q66-ot nem érdemes venni.Minek az Neked?A Tápod tuti elég lenne,ramok is (miért nem 2x2GB?),S a pro ..itt azért tuti kijönne a többlet ami közte és ol az enyém között van.Ma..ma szerintem kicsit fanatizmus q66-ot venni,s én nem biztos,hogy ezt a lapot venném alá.Sose néztem pontosan,de ha van deszka plusz 5-8k -ért ami 100 valós fázison nyomja a procinak..akkor azt érdemesebb lenne venned.(szerintem)
-
lipi67
nagyúr
Elaludtam..
csigi: Pénzbe nem kerül,próbáld ki,ha érdekel pontosan leírom..nekem bejön..
2x2 Giga?szuper.Alá egy 64bites Vista ..próbáld ki!!!(hea nagyon nem akarod akkor server 2003/2008
dattis: Akkor valóban jól jöttél ki belőle!Sztem se kell az a tip.Neked,nem olyan mint régen..Sok sikert!
-
pokol ura
senior tag
szevasz lipi!
nem a progi szar, hanem a 8xxx-es széria hőfokszenzora szar.
valósat hőfokot sose fogsz látni. sacc per kb hőfokot a realtemp 2.5 mutat, de abból is nyugodtan levehetsz 10 fokot és az a valós.
nekem a 8200-re irt 42 ill 60 fokot ez a valóságban 28 fok, mert volt egy srác aki lemérte -
pokol ura
senior tag
sziasztok!
üdv lipi mester
érdemes venni IP35-PRO-t Q6600 tuningra?
Corsair 650TX lesz alatta, és 4*1066MHz-es kingmax memó
válaszokat előre is köszi.
esetleg ha kell valakinek egy E8200-as proci eladnám(3,8GHz-et megy stabilan1,35V-al Giga p35-ős lapban)
-
dattis
tag
Üdv IP35 Prosak
Régen írtam, mert szar volt a gépem.
Ezt magyarázza meg valaki. Volt 2 db corsair dominator válogatott memóriám. 1066-os 5-5-5-15-ös időzítésekkel. Nálam az egyik memória nem volt hajlandó elindulni (ill. néha ment, néha nem), amint kivettem a rossz modult a gépemből azonnal atomstabil volt. A részleteket nem írom le, mert korábban kiveséztük. Visszavittem a boltba. Mondanom sem kell, hogy pár napig tesztelték minden körülmények között (nem ilyen lappal) és hibátlanul működött. Kompatibilitási problémára gyanakodtak, persze ez nem lehet, mert akkor egyik modullal se menne. Memóriavezérlő sem lehet szar ugyanilyen okoknál fogva. Hihetetlen mik vannak. Aztán most visszakaptam az aktuális árát, aztán veszek egy nem corsairt, hanem valami mást.
Dattis
-
lipi67
nagyúr
1 hét fogyókúra után végre sikerült 1,29 alá mennem 4GHz-en.
[link] -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #5917 üzenetére
Köszi!
-Pont ma szomorítottak el,hogy "gyengécske,átlagos".Ha meghó az Abit..Hát nem tudom mi lesz.Sztem is ez a kettő,de való igaz,DFI idegbej,szarakodás,igaz meghálálja,de mikor
.A Giga ..ne szépítsünk,stabil és jó,de nekem már a színe se tetszik
Legalább még most lenne normális áron elérhető a p45..Majd alakul..valamit úgy is kitalálunk
-jó,hogy benéztél!-
engusz:Szia!Szuper!!!Nagyon kíváncsi leszek,hogy milyen FPO-s példányt fogsz ki,s mit alakít majd nálad.A "veszettül sokáig tartó tuningolás"meg..Nálad nem tökölés,precizitás.Nem mind1!Szurkolok
-
engusz
veterán
Nemsokára E8400-re nyergelek. Kíváncsi leszek. Szerintem a héten újra nekilátok a veszettűl sokáig tartó tuningolásnak.
-
Omega81
senior tag
Van egy vadiúj IP35PRO alaplapom eladó, ha valakit érdekel. A4team-be 1 év gari; nem volt használva.
[link]
-
lipi67
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest