- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Ezt lattatok mar?
-
Mike 32
aktív tag
Meg probálom újra rakni ,de szerintem változatlan lesz 5 napos a mostani Win-em
Észre vettem még 1 furcsaságott a 3 vinyom van 1 udma 6 és 2 udma 7 es ,de a lap nem kezeli öket csak udma 5 ösnek ez miért van ??? Nem valami alaplapi driver a gondja ??
Most hogy beraktam DVD írót kb 10 percenként megáll az egész gép vagy 20 másodpercre és útánna megy tovább !!! Kicsit idegesitö mert még a filmet sem lehet nézni mert akkor beáll az egész , most mondjuk lehuztam a gépröl és minden jó(csak az író nem
)
-
lipi67
nagyúr
Az Abit IB9-nél volt,hogy kvra nem volt mind1,hogy hol volt a sata író.S ha decripter ,dvd santa volt a gépen.akkor bármire állítottam csak 1x sebességgel írt a nero.(4-nek,8-nak írta ki,de 25 perc volt amíg végzett)Ha olyan sorozatos hibákat vétett mint [B]
[/B]-nél,akkor csak a Win gyalulása segített.Ja!Először 3 hónap alatt elszállt egy Plextor,meg egy Piooneeer.Később 2 Pioneer volt ben,azok bírták,de volt 1-2 probléma.Most lassan 1 éve Asus és a boot-nál lévő kattanást leszámítva ,semmi gondom nem volt.Mike 32
róbáltad ujrarakni a Wint és Nero 6.6.1.4-et?Nállam ez lett a nyerő,pedig 64bites vistám van,hibaüzenettel indul a Nero,de soha sem hibázik.
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Mike 32 #5793 üzenetére
ha 1x-esen írsz ne csodálkozz hogyha elcseszi
amúgy én samsung írós vagyok
az mindent ír és olvas
általába 12x-be írok mert ott még jó minőségbe ír és gyorsan kész is van
volt itt 1 ph teszt lassan járj tovább érsz?
abba elég rendesen kivesézik hogy érdemes írni mivel és mire és ?x-esen
-
MaSzKa
senior tag
arra lettem figyelmes
az alaplpomon a 2-s sata az valójában a 3-as
és ha oda rakok pl dvd írót akkor elég gyakran elfogy a buffer
és mióta fent van az új biossok (1.5-1.8) azóta mintha sok kis file másolása sokkal tovább tart mind eddig
ti mit tapasztaltatok?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Mike 32 #5791 üzenetére
Vidék-vidék..Öszt vízzel hűtünk..
Szólj a környéken,hogy jó dolog a pc,építs a szomszédoknak gépeket!
-Egy hibaüzenet meg..Hazudnak ekez össze vissza!Ha olvas rendesen..sztem akad vmivel.(santa,decrypter stb..)Nyomd újra Wint. s "szűz"Oprendszerre tedd fel a néro-t.Ne valami ultraokos 8-as verziót,Te írni akarsz,nem villogni
6.6xx tök elég.S nézd meg,mit tud.Ha ott is hibázik..gariztasd,mert tuti szar.
Én is vidéki vok-néha nem- -
Mike 32
aktív tag
Vidéki vagyok és itt nem nagyon lehet kölcsön kéregetni ilyesmit .Azért írtam hogy a számtekboltosnak ment szét a biosa
Ha nálla sem indult el akkor lehet hogy télleg az író a hibás ??!! Nállam ha elindul akkor szépen olvas ,de írni semmit nem lehet vele
már vagy 20db lemezt kidobtam miatta
Ha vissza jön akkor csinálok rólla képet hogy mit ír ki az író progi hibának.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Mike 32 #5788 üzenetére
Ilyenkor kiről írtál??:"és pont ö nálla nem indult el sött elb@szta a lapjának a biosát is
"-ezt nem értem.-Kben..szerintem is ,próbálj meg egy másik írót,s hamar kiderül.Ha megy..(azon még ráérünk gondolkodni..)-kérj kölcsön vkitől .Lehet több darabot is,h kiszürd az esetleges akadásokat.
-
válasz
Mike 32 #5788 üzenetére
Másik dvd írót próbáltál már a saját lapoddal?
Nekem nem volt ilyen lehetőségem, csak a saját írómat próbáltam máshol. És remekül működött is. Csak nálam nem.
Részemről megvártam, hogy a hiba viszonylag gyakorivá váljon, majd ment vissza gariba.
Nálad milyen gyakran akad meg a bootnál? -
Mike 32
aktív tag
Itt a PH vettem Bandittól és azt mondja nálla tökéletesen ír.A pláne benne hogy mielött vissza küldtem volna neki bevittem nállunk a számtek boltba hogy nézze már meg hogy jó -e ,és pont ö nálla nem indult el sött elb@szta a lapjának a biosát is
Banditnál volt 1 hetet és azt monta hogy nálla jó semmit nem tud vele csinálni csak vissza küldi Biost azért cserélt rajta.
A kérdés hogy mit lehet ilyenkor csinálni dobjam a lapot v másik írót vegyek hátha avval nem fogja ezt csinálni ????
Köszönöm a válaszotokat elöre is és aki már válaszolt annak is
Üdv Mike -
lipi67
nagyúr
válasz
Mike 32 #5784 üzenetére
Szia!
Nekem mikor a Nero akadt össze a Santa-val akkor csinálta,hogy csak 1x-esen írt.Viszont sokszor láttam olyat és hasonlót bios-ban,igaz hddk-nél.Később hol felismerte őket,hol nem,majd..elszálltak a vinyók.Azért azt megnézhetnéd,hogy az a vki aki azt mondta,h simán ír vele ,semmi baj,az ,hogy csinálja..(úgy értem,h igaz-e)csigi:"Az a lapom éppen gariztatáson van.
De ugyanolyat vettem! "-Ezt bírom!klva jó a stílus
-
válasz
Mike 32 #5784 üzenetére
Ez: L@L@L@L@.... ismerős. Nekem az elöző lapon ezt csinálgatta, hogy így belefagyott és ezt írta ki. Viszont ha mégis túleset ezen a felismerős képernyőn, akkor már hibátlanul ment, írt olvasott.
Csakhogy a bibi egyre gyakrabbá vált, néha már csak tizenpár indítás után indult el. Az a lapom éppen gariztatáson van.
De ugyanolyat vettem! -
dattis
tag
válasz
Mike 32 #5784 üzenetére
Hali
Nekem is dettó ugyanez a DVD íróm van, típusra minden. Csak azt tom mondani, hogy semmi gondom nem volt vele, betettem és ment. Biosba sem igazán tudsz neki mit állítani, hacsak azt nem, hogy az ONCHIP SATA device IDE, RAID vagy AHCI módban működjön. Bár ha jól sejtem a sima IP 35 az raid mód nincs is. Nekem PRO-m van.
-
Mike 32
aktív tag
Halli Skacok
Létezik olyan hogy a lap (IP35) miatt ne lehessen dvd-t írni ???
Van 1 Pioneer DVR-212D SATA írom és tökéletesen olvas ,de írni nem akar csak rontja a lemezeket már probáltam másik kábellel is meg másik sata csatira tenni de nincs változás. Már Nero -val is probáltam ugy sem ír azt írja ki hibának hogy nem tud írni !!!
Vissza küldtem gariba az írot és azt mondta a gyerek hogy nálla tökéletesen megy és nemtud vele mit kezdeni.Probáltam másik gépben is az felsem ismerte ,szokott olyat csinálni hogy néha a BIOS-ban azt írja ki hogy : L@L@L@L@.... ,de akkor nem is meegy tovább a bootolás.
Aki esetleg tud az segitsen
Minden tanács is érdekell. -
dattis
tag
No problem, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat
.
Annyi volt a problémám, amit már minden oldalról kiveséztünk itt, hogy reggelente amikor bekapcsoltam a gépemet nem akart elindulni, fekete maradt a C1-es alaplapi POST fázisnál, aztán a 100. resetre kb általában megoldódott, de utána is egy darabig fagyott a windows kékhalállal meg ilyesmi. Néha jobb volt több napig, utána megint tönkrementek a dolgok. mindez természetesen alapbeállítások mellett, tuning nélkül, ez volt a legbosszantóbb az egészben, de még azért várjunk pár napot, hogy a végkövetkeztetést letudjam vonni, hogy valóban az egyik memcsimodul hibás. -
dattis
tag
Így 3 hét után ismét csak válaszolok magamnak. Jelenleg úgy tűnik egy 4 hónapos válság oldódott meg nálam a gép nem beindulásával kapcsolatban.
Úgy tűnik, hogy az egyik CORSAIR memcsimodulom hibás, valszeg ez okozta a hibás működésemet nálam.
Valaki kérdezte régebben, hogy hány csatlakozós procitápcsatlakozóm van, akkor mondtam, hogy 4, de közben megnéztem és rosszul emlékeztem rá, mert rendes szabványos tápról lejövő 8 csatlakozós tápcsati van.
Régebben is nézegettem a memóriákat, hogy nem-e valamelyik rossz. Olyan mintha az egyik memóriamodul amíg el nem éri az üzemi hőfokot addig shit az egész rendszer, de inkább utána is néha hibázik. Amikor teszteltem akkor inkább jó volt a rendszer mint rossz, ezért nem tudtam megállapítani hogy mizujs. De ma hidegen 5 napi állás után elkezdtem tesztelni. Memóriamodul kivesz, gép nem indul. Berak másikat jó. Még vagy 4szer megcsináltam, és nagyon úgy tűnik, hogy nem az USB-re aggatott eszközök, nem az UPS, és nem más okozta a gép nem indulását, hanem az egyik memória. Addig nem akartam az egész gépet visszavinni gariba és ott hagyni amíg meg nem győződtem róla, hogy az alaplap a ludas vagy memória, vagy valami más.
De ki fog derülni pár nap múlva, hogy valóban az egyik corsair-em hibázik.
Procit is visszaraktam az alap 1.25V-ra (beállítás szerint 1.28-ra, de ez most mind1).üdv:
DAttis -
engusz
veterán
Megvolt az első fagyi.
Igaz, laza feszekkel ment a proci, s alig adtam az alaplon lévő kütyüknek. Az 500-as FSB mégis csak 500 MHz. Jellemzően először a Vista grafikus felülete kezd el rakoncátlankodni, befagy egy-két alkalmazás, aztán megáll teljesen az egész. Most is így volt. Megyek feszekkel feljebb.
-
engusz
veterán
Újra 4 GHz-en. Írom a rövid távú tapasztalataim: a Vista nem tököl, mielőtt felvillantaná bootolás után az animált logót. (400W-os táppal rendre várni kellett 10-15 másodpercet. Mintha lefagyott volna, ez egér sem mozdult.) A rendszer nem tetü, valamint működik minden eszköz. (Sokszor volt, hogy pl. a Wifi kártya nem ment vagy pl. a vezetékes se.) Később megpróbálom majd feljebb is. Itt van egy galéria a gyors szerelésről.
-
PyroS
senior tag
Hello.
A Corsair Vx550-est nem nagyon szokták ajánlani mert az ha jól tudom nem Seasonic belsős.
"Létezik még egy VX, a VX550, mely nem aratott osztatlan sikert. Ezt a Chanell Well belsőnek köszönheti, lévén, hogy legyártottak belőle egy hibás szériát, mely rendkívül hangos. Így a VX550-nel nem árt vigyázni."Forrás:Corsair Tápok Topicja
Lipi:Sajna nem sok időm van gépezni,amikor meg akad időm akkor meg Cod4
.Szóval jó az új táp,halkabb mint ami nálad van.De ezzel is ugyan akkora a vdrop,egyedül a VGA-nál jön jól a 2db PCIE táp csati.
-
lipi67
nagyúr
Gondoltam,hogy nem gagyi táp,csak nem tudtam hova tenni
2x +12V..Ez logikus,én is ezért szemezgetek vele rég óta.Nálam is elkélne ilyen kvalifitásu táp,1x majd..Kíváncsi leszek a különbségre.PyroS nem érzett különbséget 8400alatt,de írta,hogy nem is nagyon vold még idő tesztelgetnie.Hát...Sok sikert!
Brumi˘:10k-ért full dobozost?Kva jó.A szine..az is.(lehet,h a szine miatt tartja az árát az iponnál?
)A narancssárgák(P-V)igen lecsúsztak,pedig volt idő mikor a "V"pár száz forinttal drágább volt.Ha meg a vga-hoz is jól megy..kész főnyeremény
-jól fog menni,tuti.-
-
engusz
veterán
Minőségi, de leginkább csendes tápjairól híres a Nexus. Ilyen a 400-as is. Nincs gond vele, de szerintem az E8200 tuningjához már kevés. Arra tippelek, hogy pl. nem mindegy, hogy az alaplapon ellátod-e árammal mind a két +12V-os (4 tűs) csatlakozót. Nálam csak az egyikben van. Ez pl. változni fog a Corsair-ral.
-
engusz
veterán
Persze, publikálom majd az eredményeket. Meg fotózom is, ha lesz rá lehetőségem. A régi tápom meg árúba bocsájtom vagy felhasználom.
-
lipi67
nagyúr
Bocsi,lejárt az 5 perc.Az IP35-E -be megy majd a tuning?Ja!remélem Te szerencsés leszel!!!Régebben Evelyn tápja gyengélkedett,(400-as Chieftec)én meg..rábeszéltem egy ilyen 550W-os C.ra.S milyen az én(Ő) szerencsém(je)?3nap után beszart.Később Zájec szólt,hogy annak a tápnak más a belseje,s igen,sajna vannak ilyen szériák belőle.(Nekem meg égett a pofám Evelyn miatt)Remélem,hogy Te szuper kis tápot fogsz kifogni,s jó eredményeket produkál majd a rendszered!!!
(Ugye majd megmutatod?
)
lsc:Szia!Szuper!!!Köszi az infót.A felülfeszelés meg..Úgy is elviszi a droop,se rá fütty!Az megnyugtató,hogy már a 17-es bios is tudja..,most pont a csere miatt(proci)hagytam rajta a 18-ast.S ha az előző kezeli,tán csak ez se jön zavarba!?-Még1x,köszi Neked is!!!-
Mod:Azért köszi,hogy "törődtök"velem..jó dolog ez a PH -
lipi67
nagyúr
Hali!!
Van hozzá hátlapod?(Hol vetted)A 6400 tuti lesz benne!!!A quad..Zájecmegszenvedett vele,de ment az is neki.Bagira 2140-e..az is jó lenne
csigi:
Tudom,hogy tudod..1forma a biosuk?Ezt sose figyeltem.Azt gondoltam,hogy szolgáltatás béli különbségek vannak,én is erre gondoltam,de a bios..
Eszembe se jutott.-Köszi "Öreg"barátom-
engusz:Szia!!!Még1x köszi a multkorit,kitaláltam egy új"uj játékot".alakulni fog a dolog
Szeretnénk egy összehasonlító táblázatot,kultúráltan,s olyan feltételekkel,hogy BÁRKI adatait fel tudjuk használni.Tildy php-s tudása,Ősember ramtanácsai ..remélem jó lesz,s érdekelni fogja a srácokat..A Corsair azért odaver 12V-on.
-
lsc
nagyúr
Nekem E-ben megy a 8200 , 17-es biosszal , megy rendesen , annyi nyűg van , hogy a procim vidje 1,0 valamennyi , a lap viszont 1,2 valamennyit ad neki /bioszban ennyi a legkisebb fesz / , tehát gyárilag túlfeszeli . Így nincs gond a tuninggal , legalábbis feszt nem kell emelnem , 3,6 simán megy , csak be kell állítani a 8x450-et , és nem is melegszik .
-
Brumi˘
addikt
Nah ugy nez ki estere lesz egy abit ip35-e lapom. Hetvegen megnyuzom benne a quadomat, meg egy jobb fajta e6400-at is, aztan elvalik marad-e. Remelem jobb lesz mint a p5k.
-
-
-
-
Vigneau
félisten
-
m4rc!
őstag
IP35 PROnal, ill XE-nel, ha csak az also PCI-E slotba rakom a videokarit, akkor ott 16x-osan fog mukodni, vagy az max csak 4x-esre kepes?
-
Vigneau
félisten
Szerintem mennie kell benne a 8-as szériának is gond nélkül.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #5738 üzenetére
Szia!Ez igaz,de azért előzményei is vannak.
Reggel hívott a tulaj,hogy nem jött meg a procim,mert csak más "beszállítótól"tudna most (ma)hozni,s az kva drága.Szét ne szedjem a gépet,2 nap s lesz.Majd előtte csörög..Tudom,hogy érted amit mindok mert Te is ilyen vagy,ezért mondom:Úgy sajnálom.Ok 2-3 nap nem a világ,de már úgy beleéltem magam.
Mint egy szaros gyerek..S most kicsit bánatos vagyok
Te!Kben van vkinek "E"-ben 8400?Mennyire támodatja?Ez eddig eszembe se jutott
MOD:Ha valakinek 8400 van ilyen deszkában(vagy tud ilyenről)szóljon már vissza légysz
Elég egy sor,hogy Te hülye,no para,simán(s jól
)menni fog..Köszi!
-
lipi67
nagyúr
csigi,Vigneau:10éve ismerem,sokat bedolgoztam nekik..Miskolc.Kben itt..nem meglepő annyira,mert a 6750 2-3sőt 4k val is drágább pl a 8200-től.Kicsit be is rágtam,amikor a multkor 7k-t kértek,h fizessek rá.Most igy..Ok.(megjegyzem,ha 1:1-ben cserélnék akkor se lennénk még egálban,kéz kezet mos..)Most új 6750-es volt 24k-ért,majd 21k ,de senkinek se kellett,lemondtam(tuti 2 nap s jönnek majd,h nem-e lehetne...1 hétig fagyasztottam,mindenki lemondta,jó nagy marhát csináltam magamból..)
PyroS
öszi!
Ha a legantituningosabb példányt fogom ki,az se gáz,ezt a vga-t egy 2180-as 2,5GHz-en kihajtja..Persze a tudat..(4GHz-ez jó lenne)
MaSzKa:Nekem is tetszik
Kérdés,tuningban többet tud-e mint az "E"(a felszeretlség nem szempont nálam.)A 2xindulást mire értetted pontosan?A"P"-re?
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Szten Márs #5728 üzenetére
Sajna ..nem írtam el.Nincs rá garancia!
-
lipi67
nagyúr
Az IP35 PRO XE-ről van már valakinek tapasztalata?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Szten Márs #5725 üzenetére
Szerintem ..Igen.Vagy-vagy
Viszont ez nem"baj"emiatt (ha csak ez a problémád)megvetehet,s egy biosfrissítés orvosolhatja..(engem sose zavart,s már azt se tudom,hogy melyik biosnál tünt el
)
-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Gyors keresőzés erre a modellre pont nem hozott ki ilyesmit (vagy csak elsiklottam felette), de azért megkérdezem, mert eléggé piszkálja az orromat a kérdés (és holnap mennék vásárolni):IP35P -vel előfordult-e már valakinek/előfordulhat-e a kétszer indulási mizéria? Nem lenne jó belefutni...
-
lipi67
nagyúr
Tudom
Meg,hogy egye meg a fene.(azért kacérkodok a 17-es biosszal..)Még,hogy csajszi..de asszem szőke is-Azért vicc ez az Abit/bios párosítás..-bár Asuséknál örülnének ha csak bios gondok lennének
-Majd úgy jársz mint én,s 1x csak elmúlik a hiba.Kíváncsi leszek az alaplapod gariztatására..- -
lipi67
nagyúr
eddig szarakodtam,s most enged mindent.Csak tudnám ,hogy mi a fene lehetett
-
lipi67
nagyúr
Beszarsz basszus!Rászóltam!Ilyet még nem pipáltam,komoly.A 2xxx-res topikba volt egy listánk.Alulfesz,1,3V,1,5V stb..Most,gondoltam kipróbálom az 1,5V-ot(valós)Bemegyek a biosba,a droop miatt rászámolok 0,05V-ot,meg a terhelés miatt,002V-ot és így beállítom 1,57V-ra a biost.Bootolok 3,720-on,minden ok,csak..a fesz nem megy fel!Everest,core temp 1,4V!!!3x csináltam meg,mindíg uez!Nem bírom emelni a feszt.Igy meg..feláll a win,de de akár Orthos,akár superPI (bármi)rögtön kékhalál..Mi a fenéért nem bírom 1,4V fölé vinni a feszt?????
-
lipi67
nagyúr
Sosenem hazudok!
Nálam meg megjavult!Illetve..most nem érinti érzékenyen a VTT emelése.Tegnap estétől hajnal 1/4 4ig nyomtam neki 16MHz plusz lett belőle..Most VID-jén 3416MHz-et megy a procim..(2xxx topikba nyomattam).Én már semminse lepődök meg,s ha a Te neved is benne van..pláne nem.De tudod mit?Se rá fütty!lassan már hiányozna ha mindíg,minden működne normálisan.
Szép napot mindenkinek! -
Hazudsz, de jól esett!
No és közben megvolt az első alap FSB-s indulásom, tegnap. Szinte már vártam...
Cirka két hét után most jött elő először. Szóval ez így már nem zavar, sose legyen rosszabb.Korábbi lapom gariztatása folyamatban, állítólag nincs raktáron, így egyenlőre csak egy ígéret van a cserére. Idő nem számít, csak legyen belőle valami, nehogy visszakapjam egy megvizsgálva rendben szöveggel.
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Nekem az IP35-E hez ..nem.Hullámzó,kiszámíthatatlan.Nem rossz,de a 17-es (leszámítva azt,h a cpuZ mindíg 1,35V-ot mutatott)jobb volt.)Sőt..Talán a 15-ös is jobban ment,de ebbe nem vok biztos.Ő meg nem mai procit rak bele,nem kell a sok ujdonság(én bevallom sose veszem észre
)Ezért mondtam a 17-est.
Kben elhiszem,hogy a sima 35-ben jobb,s többet tud.. -
Én is vagyok naponta cirka. Csak már örülök, mint makesz a farkának, hogy nem indulgat alapon a lapom (általában). Így inkább nem pisztregálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest