- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #7341 üzenetére
Szia!
Nagyon keveset vagyok gép előtt, kellett a pénz, d nincs is mit tuningolnom. Egy tök új (Régebben egy vénember gépébe lett véve aki filmeket gyüjt és kb katalógusokat vezet a pc-n) Abit Ip35Pro, Celeron 1200-es
True, 4x1giga 667-es ram,
Jó 775-ös lapot nem találok (30k ért sok, annyiért van itt). Igaz procit se..
Lövésem sincs, mit tegyekHogy tetszik az "i" széria?
-
lipi67
nagyúr
IP35-ro-ban E0-s 8xxx megy-e 17-es biosszal? E7400 megy-e?
Légyszi valaki..
memset(egy se) működik vele -
lipi67
nagyúr
hanem korábban csak a xeon-okban használt két plusz utasítást is megkaptak: XSAVE/XRSTOR) - Köszi, ezt(se) tudtam.
-
lipi67
nagyúr
Hát.. Igen, ezek bosszantó hibák tudnak lenni, s valóban egy új bios megoldaná, de arra ugye nem lehet várni.
A 9770-eshez csak annyit, aki olyan procit vesz, vegyen hozzá olyan lapot isVTT-GTLref.. Hát ez az elmélet valóvan ahogy írod. Gyakorlatban: Nem egy lap el se indult 63%-on.
Nálam VTT*GTL Ref=0,8 ...ez se bejövős 10ből 8x. Használtam már 1,4VTT felett is..Szabadulsz? Hm.. Én nem szeretem a gigát, asus nem alaplap (kivéve a felső kat),C0-s wolf és egy Abit.. miért nem volt jó páros? Erről írhatnál!!!Légyszi! (nálam tépett IP 35-E lapban a 8400.
-
lipi67
nagyúr
válasz
CHIPman #7125 üzenetére
Én nem beszéltelek le!
Sőt ahogy Vig.-től hallom, stabil, jó deszka, csak...Te úgy is butzerálnád, tuningra fognád, s ha azt várod tőle ilyen téren mint egy Abittól-Gigától, piszok nagy csalódás lesz. Pici tuning ok, de amennyit ad, az neked sztem kevés lenne..
-Így értettem- -
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7112 üzenetére
Jó lap!!!
A házikódról dobhatnál fel egy képet üzemelés közben! -
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7102 üzenetére
Abit Quad gt..
A 2x2 reaper miatt, jobban járnál p45-tel, a ramkezelés miatt. Jó házikód van! Én is szerettem volna olyat.
El ne dobd azt a lapot Te! -
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7093 üzenetére
Az se egy 1xü lapocska. Tökölhetsz majd vele
(#7095) CHIPman: Nálam is rizikós volt a 8400+IP 35-E
Enné meg a fene,szaros 5067MHz-et ment benne és 4,6GHz felett prájmoltam vele.. -
lipi67
nagyúr
Akkor örülj neki, és ne cseréld le!
-Olyanra tuti ne.-Kben, mennyit tudnak?
Reaper 1150-es (rev.1-es durván hasít)(#7092) CHIPman: Ha quadot tennél bele, valóban számolnod kellen 1-2 dologgal, ami nem biztos, hogy boldoggá tenne
A lapod bírná a tuningot, ha jó procid lenne, menne az de..milyen áron?VTT 1,4 körül, MCH 1,45v vagy felette.Na..ezt hűteni is kellene.A pwm melegedése miatt a procid is jobban melegedne, komolyabb tuning mellett hamar elfogyna a hűtőd.A ramok az alacson szorzó miatt nem biztos,h szeretnék.A tápod is kevés lenne.Ha eljutnál 3,5GHz körül..akkor meg.Sztem egy farkas is menne olyan áron 4,5GHz-et 24/7-ben,s verné a 4 hengerest.2 magról 2 magra...Más az a 2 mag!
-
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7078 üzenetére
Boltja,beszállítója válogatja.Papírjai?Mi a fenétől szállt el?
#7079) LordVader80 Vigneau : Én is meglepődtem.Pompit kérdeztem éppen h kell-e majd újra igényelnem(mert rosszalkodtam),s race-szel"dumcsiztam,mikor szóltak,h már nem.. -
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7076 üzenetére
Szedd szét!
-
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7074 üzenetére
Előtte kérj azért kölcsön egy VGA-t,be ne égj vele.Én se értem,h mi a fenétől szállhatott volna el.Vedd ki az elemet is,érintkezőit zárd rövidre,ramot VGA-t is,utána cmos.Ha nem ok..szerezz egy másik VGA-t 2 percre.
-
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7071 üzenetére
Tudod mi lesz?Lehet nagy falat a simának a reaper 1200-es!ha legközelebb ilyet csinál,ne cirmosolj!Táp kikapcs.Vedd ki az 1ik ramot.Táp bekapcs és boot.miután felállt a rendszer,állítsd le ,tedd be a ramot s újra boot.
-
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7071 üzenetére
Mit hova tartani?Átrakod,nyomod a power folyamatosan oszt joccakát.
Nem indul? -
lipi67
nagyúr
válasz
moongose323F #7066 üzenetére
Bocsi,jogos(én tévedtem el..
ez a hülye giga..
)
Felteszed a memset nevü progit.Katt az spd-re s ott nézed az EPP-t.Az a ramod valós értékeit mutatja(kiolvasott értékek)
Irány a bios és belövöd úgy.Felnyomod 1140 körül(FSB-vel-procival 1ütt-úgy osztod vissza)IP35 ha jól emlékszem az 1:1,25 és az 1:1,5-ös visszaosztást szereti.Utána boot.Majd ha feláll a rendszer Memset-tel a performance levelt lődd 10-re.Utána Set FSB és lassan emelgeted... -
lipi67
nagyúr
Igen,nekem egy jó kis "E"kellne..(akinek eladtam..nem akarja eladni nekem..)
Mi nem jó a Gigában?Hát..az h giga,s nem Abit!
Menni megy benne a proci is,de..[ettől]még 100x Abit mint 1x csigabigaCsak ramkezelésben nenne picit jobb az Abit..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #7055 üzenetére
dobj inkább rá pár k-t s adom érte az UD3R-t.
moongose323F: Bár nem a lapod topikja,de:milyen reaperek?1066-1150-1200?Rev hanyasok.ha rev 1-es akkor 2,2v is lehet kevés lesz.Ha rev.2-es lehet h nem lesz meg az 1200,de miért pont 1200???(1100-et 1,82v-on is tud a rev.2..)
-
lipi67
nagyúr
válasz
CHIPman #7044 üzenetére
Hát ez nem olyan "doboz"amiket láttam.vszínü teljesen más széria.
Nem tudom(nem emlékszem,h béta-e)de..igen!Asszem az.Bootnál ki is írt nekem valami utalást erre,s a ver.se 18,hanem 00asszem.Viszont..ment jól,nem volt gondom,ha jól emlékszem.
-Vannak gyenge-átlag-jó és brutál 8xxx-ek,de a gyenge is jó és miért pont Te nyúlnál bele?
Sztem nincs rossz 8xxx-es proci. -
lipi67
nagyúr
válasz
CHIPman #7041 üzenetére
Igen,1re jobban az a gyanu erősödik bennem,h a fekete erősebb.Doboza érdekelne.
2 dolog
1:ahol a Viper s alatta a 4-4-4-12 van írva az milyen színű?fehér vagy sárga?
félek h fehér.A citromsárga erősebb volt nálam.
2.Made in..??? Taiwan vs Usa?időzítéseket láttam,azok tutik.
szorzó?Próbálj meg más visszaosztást!E0-s is lehet?Persze!!!Melyik bios?asszem 18-as,Enguszlinkelte itt nem is olyan rég.Keress itt rá!
-
lipi67
nagyúr
válasz
CHIPman #7037 üzenetére
Ne így számold!Attól ,h 2xxx-nél mit megy FSB-be,nem mérvadó.8400-et kapsz sztem itt a ph-n olcsóbban.Az csudajó lenne Neked!
Nem tudom,h a patriot miért lustálkodik.Pl mennyin van?Lehet az a baj(ha nem is indul)
Én..Nem sok jót hallottam azokról a ramokról,nem vennék.Viszint..OCZ-t igen.A legjobban akkor járnál,ha rev.1-es 1150-et találnál valahol.Rev.-2es nem megy annyit,de nem is kell neki fesz.Ja!!!Színe?Zöld v fekete?
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #7030 üzenetére
Van itt a ph-n egy "hibás"látni kéne..
Vigneau: Azt hittem befarcolsz nyakra ha meglátod..
CHIPman: 5200-höz,de még a 8xxx-hez is bőven elég a patriot!Szinkronban 500-as FSB-vel lazán mennek azok a ramok 1000-ret!Ha meg játszol kicsit vele..:
[Patriot 800@1233]
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #7026 üzenetére
Például.566-ot ha akarod tud!Vagy más nem akarta simában és pro-ban?Nem hiszem..
Mindíg is jó eredményeket produkált az Abit p35,de űberbrutalt nem nagyon láttam..lehet,h figyelmetlen vagyok.Kben szerintem a letisztultsága(mások szemében fapadossága-1xűsége )miatt lehet.Kevesebb zavaró tényező. -
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #7016 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?Nem értem..Finomhangolni,izlések és pofonok,s könyvet lehetne róla írni..
Honnan szedted kben?A lényeg a 64Bit,sajna 64bites XP meg nem vagyon Magyar..
(sp-2es amúgy).
-Magyarítás jó dolog,de van,h instabilitűást okozhat,amit max 1-2 hónap múlva 2-3FSB-n veszel észre.
Uaz mint a Magyar.Aki xp-t használt,nem téved el benne.Lehet,h teljesen félreértettelek,,akkor pontosíts légyszi.
Vigneau: Jó volt kiírni maganból
BMW001: Hali!"Pszihés"dolog lehet..Az sima,picit jobban felszerelt,drágább volt és ..gyengébb tuningbanCHIPman: Hát ezt nem tudni,de..Az E0-s is kijött hiába haltak meg.Ha nem menne,akkor lesz valami frissítés szerintem.Maszkát keresd majd ez ügyben,ha vhol lesz róla info,Ő tuti tudni fog róla.
Kben meg..AMD?Eladni?Cserélnél mindent.NEEEEEE!!!!Add el akkor a procidat s vegyél egy E0-s 8400/8500-öt!!!-Ha az átlagosnál jobb példányt fognál ki(nem brutal ,csak simán jó),szuper eredményeket produkálnál!!!Sezeretik egymást,nem kicsit!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #7007 üzenetére
Persze,de nem ez érdekel.Terv:1v-tól 1,4v-ig Load line enabled-disabled-en végigzongorázom minden szorzón,hogy kiszürjem,hol jobb a loadL.calib.használni(vszínü alacson FSB-n és feszen),s azt,hogy melyik szorzót szereti.Konkrétan:
1
1,1
1,2
1,25
1,3
1,35
1,4 ezeken.Ez ugye 7 teszt de enablad és diablad LLC duplázza ,az 14.s ezt minden szorzón.6 és 9,5 között..az 112teszt.Mármint a vége.Persze 1 eredmény min 4-5 tesz mig megvan(pl 9,5x enabled 1v-on),igy 550-600 teszt,s ezt beszorozni kb 20 percekkel..Idő,de csak így lehet..S ha kész a kis táblázatom,(nem tuningtáblázatokhoz készül,hanem támpontként.)akkor jöhet az,h sejtem majd,h melyik a jó szorzó felül és elég-e 1,2v vagy1 1,3 körül keresgéljek.Utána jöhetnek a VTT és társai 1-2 szorzón(mik jól szerepeltek)és emberi feszeken.S"hamarosan" megtalálom az igazi 24/7-es beállításomat.Bár..0,992v-on 3,2-t megy,s az kihajtja a vgat..
S ha minden kész,látom majd az FSB-re gyakorolt hatását,és jöhet az 5,1GHz feletti eredmény,s 9 alatti PI.
No..Ezt szeretném. -
lipi67
nagyúr
pakos85,LordVader80: Engusznál se nem volt nyerő annyira,Krammerka jobban húzta,de az se volt az igazi.Bagiránál jól nemt,megy a sima,de magas 560feletti FSB-t az se tud,az E igen.
Vigneau: Hűtés lekap,polír-paszta,rábetonoz és..45-ösnek 1,47Vtt mellett 1,705v és 5,1GHz.-kb ennek kellene..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6992 üzenetére
A "gyári"-t nem igazán értettem,s gondolom Te is félreértettél engem..-majd megdumáljuk.
(gyári szorzó?-én így értettem,h nem mind1,h osztod vissza:1:1-1:1,2-1:1,25-stb...)A memszorzók fix frekvenciája-á nemtom megfogalmazni.Lényeg:400-on vagy auto-n több lehetőséget ad a szorzók variálására,de ezt nem biztos,hogy szereti majd a lap-ram páros.
Ha a procidhoz igazítot(nézd meg)sok"nem szabvány"-mármint a procidhoz nem az..)eltűnik.
Ha instabil a rendszer,akkor ezt szokták fixálni.S nem itt variálsz,hanem ha nem tetszik a memóriád sebessége pl (333-os ás 2,4-es osztó)akkor ezt hagyod s az FSB-t állítod utána. -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6988 üzenetére
Á!Nem hinném.Inkább..
1: (G)MCHFrequency Latch -lehet auto-n van,tedd 333-ra
2: Olyan szorzón ment amit nem szeretett
3: Performance Level alacsony volt(bár akkor többnyire be se boot-ol
4: Mégis csak kevés volt a fesz..Az biztos barátom,h ha ilyen crc-s hiba van,az egy alattomos ram hibaüzije.(sztem)
MaSzKa: Szia! 1000éve nem"láttalak".(S fel se nem ismertelek először ,mert hiányzott a Tőled jól megszokott link
.Sajna már nincs Abit lapom,s meg is lepett az új bios(hogy van).Amint látom,sajna Téged is...
Azért sztem pakolj vissza egy régebbit,h meggyőződj róla,ha lapod fárad-e..pokol ura: Lehet ,h (biztos)Nálad az igazság!Sajna keverem már az IB9 és az IP35-öt,de tuti,h volt olyan hibám,h nem volt mind1,h a dvd hol volt.Sőt!!!!
Sata1 hdd-sata2 dvd nem műküdött csak fordítva,vagy sata 1hdd akkor dvd sta6 kellett,h legyen.-vmi ilyesmi volt... -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6970 üzenetére
Szia!!!!!!!!!
Be-benéztem,h mit ügyködsz a lapod topikjában,de nem volt mozgás.Ma de.tuningoltam kicsit,megy ez a Giga lap is mint a szél.Úgy saccolom 4,7GHz-en prájmolhatok s 5,1GHz meg kell,h legyen validban.Azéert..jó lenne egy jó kis abit deszka...
Itthon..Törpék nőnek,folyton éhesek.vagy hormonzavarosak,vagy gilisztásak.Esetleg kevés lenne nekik 3x-i étkezés(hétfő-szerda-péntek).Meló semmi sehol.Ja Engusz-tól vettem egy Thermalright 120Ultra eXtreme vasat,szuper.Nem nősültem újra az elmúlt 1 hónapban,igaz nem is váltam el..Durván ennyi.
Hali!
Ui: Néha tudathatnál magadról,h mit s hogyan..Legközelebb már 550-es FSB- jársz,s nem is tudok majd róla!Szai!
-
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #6955 üzenetére
Hm..
Igen ilyen gondjai voltak a sata(ITE)vezérlőnek.stb..
Vagy belefésülöd n-lite-tal,(vagy jó vagy nem),
vagyblade(az vinni fogja)
ja!!!!mi a hiba?elindul a telepítés,megy s mikor újra a dvd-hez fordulna,már nem látja,igaz?
akkor ezekkel próbálkozz.
vagy:
elvileg van egy ide-sata átalakító a laphoz!Azzal becsapod a azt hiszi h sata és menni fog.Ha neincs meg,akkor kölcsönkérzs egy sata dvd-t.feltelepíted,utána már látni fogja az idét is!
csak addig kell..
jmicron ..igen ez gyenge pont volt... -
lipi67
nagyúr
Valószínű, hogy a 8400-asod ment 4Ghz-en.----Ezt nem értem!
Primestabil volt 4600-on..
Szoftveres tuning max validra,vagy míg keresgélsz vmit..Bios..ha ott bukik,szarni az egészbe..
A bajom(amiéer eladtam)az volt vele,hogy 4GHz-nél volt egy nagy üresjárata,A legrosszabb helyen!1,17-en hiába volt 3,8fölött a stabil 4GHZ-hez 1,256 kellett neki.Kvra idegesített..LordVader80:Hátha...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6922 üzenetére
Nem tudom
Nézd meg!S szólj ha látsz kiemelkedő eredményt simával,vagy pro-val.
Nekem ezek vannak(sajna sok nincs meg,pl a bőven átlagos 6320-as,amiből csak kicsikartam 3620-at..
Szóval ABIT IP35E eredmények a teljesség igénye nélkül:[2180 max]
[8400 max FSB]
[8400 max üzem]
[8400 valid]
[PQI 2gigás 800-as 1000MHz 1,8v!!-on]
[PentiumD930 3GHz@4,9GHz]
[Patriot Viper 2x2GB 800@1233(2,2V)]
[Super PI 9,265]-Szerintem ez eléggé meggyőző!
-
lipi67
nagyúr
Sirassuk az Abitot!Én nosztalgiázom.Eladtam ma a 8400-et,s holnap du.ismét 2180
(Igy tudták kifizetni)Szűz lesz,s addig,amíg nem találok valami bika 8xxx,9xxx procit,eljátszok vele.Hiszitek vagy sem..alig várom már -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6892 üzenetére
Szinkronban azonos órajelen lényegesen gyorsabb a ram(pl 800MHz1:1-ben jobb mint 2:3-ban)-s nem az FSB miatt!!!(az is ,de az más)Viszont magasabb órajelen,de nagy visszaosztással(2:3-cpuZ szerint,Neked mint régi Abitosnak inkább Abit bios szerinti 1:1.5
)
Viszont szinkron 800-tól jobb a vissszaosztott(4:5pl)960 stb..Ezeket szintetikus teszteknél veszed csak észre.Más,picit témába vág.Tévhit az,hogy a magas FSB,alacsony szorzó sokkal jobb mint a magas szorzó-alacsonyabb FSB!!!Ha uazon órajelen(8*400,vs9*355)a ramokat éppen a visszaosztás miatt a 355-ös FSB-n 50-60MHz-cel jobban tudod járatni,már kompenzálta az FSB hátrányt.
Régen csináltam,még jó,h megvolt,ezen láthatod,csak nézd meg figyelmesen!(Pont ezt kutattam)
Egy gyors ram pont ezért jó,s nem a visszaosztás miatt,hanem,h magas FSB-n is szinkronban tudod hajtani!(Egy ram ami 1:1-ben megy 960-at,az visszaosztva megy 1020-at is)
Ami még nagyon fontos,az az időzítés.Pontosabban az,hogy nem biztos,h a 4-4-4-12 800-on olyan kvajó,s jobb mint 5-5-5-15.Attól függ,h lazább időzítés mellett mennyi plusz MHz-et nyersz.Nagyon fontos paraméter még a performance Level (tRd-Static tRead Value)Ez 6-8 között optimális 800MHz körül,1000környékén 8-10,ramja válogatja.-Fiam és a WoW : Tudná ő,de 1edül nevelem Őt és a hugát pici koruk(1 ill 2,5 éves óta),s ilyenekre nem futi.-nem is baj-
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
2,22v és 5-7-7-17
[pár hsz-szel feljebb is ott van,de tessék]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6883 üzenetére
Nem!Folyamatosan úton voltam(Bp.Szeged,Szhely stb..)Most meg a fiam..(műtét,felvételi a köz.suliba meg..Lassan elmérgesadik a viszonyunk.Csak a WoW,de kva durván nyomja..)
A másik ok:Már mindent tudok a procimról,-0,9v/3GHz-1,16V/3,8GHz-sajna 1,25V/4GHz-nemtom miért ilyen itt!!-1,53v/4,6GHz---ezek primestabilak.s 1,7v-on van 5GHz-en.
A Reapereket eladtam,a Patriot 800-as ennyi pénzért kva jó(2x2GB 11,5k)és megy 1200at,de szinkronban kevés..Így majd ha beszerzek egy új válogatott Reaper kit-et..majd akkor tuning..
-meg:A hűtésem!A giga lap szívat,forgatva ment rá az asus,s melegedik jobban a procim.
Mostanában ramokat teszteltem,de azt sokat -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6870 üzenetére
Megnéztem,Téged is ám Asrockkéknál
Valóban bíztató lap.
Én..Azért jobb volt az Abit..
Nézd meg:Itt ez a giga lapom,kvajó deszka,de..szted hányszor voltam giga topikban?
Igen,nulla.1xüen..nem érdekel.A Ramtesztek miatt jómunkással beszélgettem róla,proci még húzva se volt..Valahogy nem köt le. -
lipi67
nagyúr
válasz
Vigneau #6870 üzenetére
Lesem rögtön.WoW??????Ezzel készít ki a fiam 1 -2 éve!!!Már nem is egy nyelvet beszélünk..
Xmodule:Vissza se jövöl?Csak nem világgá mész!Úgy írtad le mint egy temetést!(Ha igen..vihetnéd a fiamat is..-valóban agyamra megy a WoW..)
Hát.. ha addig már nem néznél be ide:Jó utat,és találd meg a számításodat!(gondolom meló miatt mész és nem száműztek) -
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #6861 üzenetére
Ne viccelj már!Lényegesen jobb a memkezelése a gigának.Már csak memória kellene hozzá,ami 1300-at tud 1:1-ben..
Vigneau,Proper: Nem mondjátok h asrock?
Félre ne értse senki,én..nagyon szeretem azokat a lapokat a stabilitásuk miatt(igaz ut.478-as volt asszem a kezemben),de pl.egy quadharcos tuning közben ..nemtom elképzelni.
vagy az új asrock lapok tuningolhatóak?(úgy értem a tuningot,h plusz 1-1,5Ghz) -
lipi67
nagyúr
4-4-4-12: 6900/7085/7090
5-6-6-14 7280/7104/7176az 1200-esnél..le se írom,mert hülyeségeket (5000!!!)mutataz everest.
Kben meg:Sztem nem venni észre.Ha csak memóriát tuningolsz az nem sok semmit jelent.Azért jó ha mennek a ramjaid,mert akkor emelheted a procid(most direkt úgy próbáltam bűvészkedni Neked,hogy a proci maradjon fix 3GHz) -
lipi67
nagyúr
Valamit elnézel asszem..Nem tudom,h mit,de vmi nem ok.Én is játszottam egy kicsit ezzel a csigabyte-tal.Eszméletlen,h mit meg nem tehetsz a ramjaiddal benne..
[Patriot 2x2 800@1233] -
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #6841 üzenetére
Miért hiszed h kötekedni akarok?csak furák a linkek.
1: Orthos minek,főleg 1-es prioritáson?
2:memtest/amúgy se szuper oprendszer alól(mert ugye lefoglal magának)de miért csak 750?-lehet 800-nál elhasalt
3:2x lefuttatott 32M-es PI
4:Mikori cpuZ,mert az egy dolog,h pc6400-nek írja,nekem is írta az 1150-esre..és ugye ott van az 533..-inkább 1066-os lesz az vagy ilyesmi..Kicsit olyan,mintha mesterkélt lenne,s azért van teletömve a képernyő,hogy bizonyítson..
Persze,ettől függetlenül természetesen lehet,nem ezt mondom,de pl.a 230°-fura értékek,annyi szent. -
lipi67
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest