Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
mrviceguy #4780 üzenetére
Örültem volna én is, ha megemlítik a gázlift típusát, de ezt más székeknél sem nagyon szokták írni, pedig lényegi alkatrész. Nekem mondjuk annyira nem fontos, mert valószínűleg úgyis a legalsó állásban fogom csak használni, meg nem is vagyok ilyen súlyos egyéniség.
De ne a hazai árakból induljunk ki. Ez a szék pontosan ugyanaz, mint ez, mégis az első 56 ezer forintba kerül, míg a másik csak 30 ezer forintba, illetve kuponnal 20-25 ezer forint lehet maximum. Ez volt a BlitzWolf első széke, de amit én rendeltem, a 4-es, az is legalább ilyen árban lenne. Vagyis nálunk az is legalább 56 ezer forintos szék lenne, ha kapható lenne.
De akkor az IKEA-s áraknál sem jön ki a matek. LIDKULLEN 25 ezer forint Class 4-es gázlifttel (ami most 17 ezer Familyvel). A Markusban is ilyen van.(#4781) Degeczi Műanyag és műanyag között óriási lehet a különbség, és megvan az az előnye, hogy jóval könnyebb a fémnél, ami például a szállításnál nem elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest