- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, Hinomi H1 Pro szekkel talalkozott mar valaki? Talaltam rola kulonbozo videokat / review-kat is (redditen egy csomot) nekem bejon es arban se veszes es tele van funkcioval. Tudom, nem egy Steelcase vagy Herman Miller - de a jelenlegi IKEAs utan megvaltas lenne
-
nyesteb
tag
Szia!
Köszi. Egyenlőre megnézem, hátha valami kompromisszum van.
Ezek közül esetleg?https://officeplaza.hu/irodai-szek/forgoszek/ergonomikus/UNIQUE-ERGONIC-ergonomikus-irodai-szek
https://officeplaza.hu/irodai-szek/forgoszek/ergonomikus/UNIQUE-TASK-ergonomikus-irodai-szek
https://www.klubfotel.hu/ergonomikus-allithato-gamer-szek?utm_source=favi&utm_medium=cpc&utm_campaign=favi-irodai-szekek&utm_term=5f912e10-2b37-477c-95b8-c435403d5bfe
https://www.klubfotel.hu/e-shop/akcio/ergonomikus-allithato-gamer-szek-feketesarga -
LLKobe
veterán
válasz
nyesteb #9941 üzenetére
Üdv!
Ennyiért használtan kapsz egy Steelcase Please-t, de ha egy kicsit még megtoldanád az összeget kijönne egy szép használt Herman Miller Mirra 2 is.
Ha hosszú távra le akarod tudni a dolgot ilyesmiket nézegess, én mindkettőt nagyon tudom ajánlani, ezek akkor mennek tönkre ha átmész rajta ifával, de annak is kitörik a kereke -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Olyan széket keresek, ami napi több órás ülésre alkalmas. Itthonról dolgozom, de max 2 óránként tartok egy laza fél órás sétát a kertben.
173cm és 76kg, szóval nem kell nagy teherbírású, csak kényelmes legyen. Programozok sokat, de a melón kívül nem ülök nagyon bele.
A keret 100-120k lenne, tudom, nagyon az alja, de kompromisszumkész vagyok.
Most egy Jysk-es főnöki műbőr fotelem van, ami megadta magát, az ülése tropa, kemény és már a fejtámla részről pereg le a műcucc.Köszi!
-
kicsit elhuzodott ez a vasarlas de vegul szerencsem is volt, mert most egy 20%-kos deal kereteben sikerult bezsakolni 960 eur-ert a steelcase please air-bol, remelem, hogy bevalik, majd irok rola egy kis osszefoglalot
-
rAY.BAN
tag
válasz
adam434 #9925 üzenetére
Ha fontos, hogy új legyen akkor abból a 4 igényből 1-et el kell hagynod sajnos...
Én 135 kg-val jelenleg 500K HUF-nál járok, de még ittse tökéletes minden.
Az Aeron amit a kolléga írt jó lehet, de az 600+K HUF újonnan.Használtan viszont vannak már opciók; én nemrég adtam el a Control 24 [link] székemet, 160kg-t bírt és örökélet +1 nap volt kb strapabíróságra. Újonnan 270-300k HUF körül van, de használtan lehet ki lehet fogni a budgeteden belül.
Herman Miller Celle lehet még egy amit érdemes lehet megpróbálni, 100-120k körül szoktam látni használtan és azokis is jók 150kg-ig. [link] [link] Nem feltétlen ez a konkrét példány ami a linkben van, de csak hogy tudd hogy néz ki.
-
LLKobe
veterán
válasz
adam434 #9928 üzenetére
Illetve állítólag a munkahelyről haza lehet vinni székeket "kölcsönbe", elég jó Haworth darabok
Ennél olcsóbb megoldás az nincs. Én is az irodából hoztam haza home office-hoz egy Haworth Zody-t, azt használom.csak ha bármi történik vele, azért mennyire leszek felelős.
Ezt sakkozd le a facility / HR csapattal. Ezeknek a székeknek általában a könyvekben már nem nagyon van értékük, de egy normálisabb cég nem szokott ezzel maszatolni, ha valami baja van vigyél egy másikat és kész. -
Lokids
addikt
válasz
Merchior #9929 üzenetére
Igazad van, 5 év garis. Elnéztem.
Így viszont tényleg alternatíva lehet. De mindenképp próbáld ki valahol ha tudod vásárlás előtt.
A baj a 160kg hitelesítéssel, hogy az valószínű a gázrugóra vonatkozik. A mechanika előbb adja meg magát ilyen súlynál. Nekem pl korábbi székkel (noname Kikás) az volt a gond, hogy egyik oldalra elkezdett dőlni. Nem nagyon, csak 1-2 mm. De rettentő zavaró volt. -
Merchior
tag
@adam434 ArenaRacer Supreme - 160 kg-ig hitelesítve elvileg, szövet kárpit, deréktámasz, 5 év gari, itt 144.000
Legalább az 5 év gari miatt érdekes lehet, illetve belefér a keretbe. Gamernek gamer, annak minden ismert hátrányával, de egy pillantást talán megér, mint mentőötlet. -
adam434
csendes tag
Az Arenaracer Supreme még pont belefér a keretbe, de ha ez is csak 2-3 évet bír mint a Natec feleennyiért, akkor valahogy nem érzem jó befektetésnek.
Még ami feljött a gamer kategóriában az az Arozzi Vernazza, arról van bármi tapasztalat esetleg?
Illetve állítólag a munkahelyről haza lehet vinni székeket "kölcsönbe", elég jó Haworth darabok, csak ha bármi történik vele, azért mennyire leszek felelős.
-
Lokids
addikt
válasz
adam434 #9925 üzenetére
Feladtad a leckét...
Nos a rossz hír az, hogy ha újonnan akarsz a 150K még mindig csak az alsó kategória.
És azok is inkább 110-120kg-ig vannak.
Még használt steelcaset sem feltétlen merek ekkora súly mellé ajánlani.
Továbbá az egész legyen hálós vagy csak a háttámla?
Mert ha az egész, akkor minimum duplázd meg a keretet. És még úgyis csak használt Aeron fog kijönni belőle.
Esetleg itt van pár darab, de a többség még így is 130kg limites.Utolsó lehetőség, hogy mégis gamer széket veszel. Arenaracer, vagy Noblechair. bár azok kétlem kibírják a 4-5 évet. De rájuk van írva a 150kg terhelhetőség átlag 2 év gari mellett.
bár most már ezek se jönnek ki 150K-ból.A súly sajnos nagyon megdrágítja az egészet.
Én "csak" 120 vagyok, de még nekem is gondot okozott...
-
LLKobe
veterán
válasz
adam434 #9925 üzenetére
Üdv!
Sajnos a súly nagyon behatárolja a lehetőségeket.
Minőségi és tartós megoldás lenne egy C méretű Aeron, hálós is, 160 kilóig jó, de nagyon messze van a keretedtől még használtan is.Azt javasolnám guglizz a nagy teherbírású székek közt, ami bírja ezt a súlyt és tetszik azt vedd meg. Elég nagy a szórás minőségben, azért olyat vegyél amire van gari lehetőleg minél több, illetve a karfa legalább magasságában állítható legyen. Pl.
-
adam434
csendes tag
Sziasztok!
180 centi + 140 kilóra keresek egy ergonomikusabb fajta széket, elsősorban olyat ami a gerinc alját jól tartja.
Covid elején vettem egy Natec Genesis 550-et, az most év elején bicsaklott meg, akkor sajnos csak egy gagyira volt budget, az meg már most iszonyú kényelmetlen, érezhetően szar az anyagminősége, nem szeretem, és napi 10-12 órát azért jobb helyen töltenék.
Ami jelenleg az igényem:
-4-5 évig bírja ki
-Inkább hálós irodai fajta mint gamer
-Fém talp
-150k nagyon max a budget. -
Lokids
addikt
Elnézést, nem írtam oda, hogy ez használt (de általában jó állapotú).
Régen egyszerűbb volt, mert ha valaki 40K-ért akart széket venni, mindenki elküldte az ikeába, hogy vegyen egy Markust.
Most már az is drága.
Azt tudnám ajánlani, hogy esetleg Yisk vagy hasonló boltba valamilyen szövet bevonatú széket próbálj ki. 100kg-t a legtöbb kibír főleg, hogy nem ülnél benne sokat. -
rAY.BAN
tag
Volt nálam egy felújított Please v2 kb 1 hónapig; az anyagminőség nem volt rossz, de a Gesture-el nincs egy szinten. Viszont az a háttámla magasságállítási rendszer nekem elég fura volt, mert egy bizonyos fokra állítva volt a hintafunkcióban egy "lötyögögés". Engem eléggé zavart konkrétan. A karfa megint elég alap volt. Az ülőlaptól sem voltam elájulva.
Új áron ez egy 1000 EUR-os szék, Blue-nál olyan 400K HUF körül van, ezért is csalódtam nagyon, hogy kb annyiba kerül mint amennyiért én a Full-extrás Gesture-t vettem.Elvileg ez egy magas embereknek jó szék lenne, de nekem mindene kicsi volt, minden irányba, ezért is adtam el.
Én ezek alapján azt mondanám, hogy ha max 90kg és max 180cm magas valaki, akkor nyugodtan nézhet Please v2-őt max 100-150k körül, de egyébként felejtős. Inkább akkor a Haworth Very, az ugyanúgy kicsi volt, de jobban össze volt rakva sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest