- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rAY.BAN
tag
Volt nálam egy felújított Please v2 kb 1 hónapig; az anyagminőség nem volt rossz, de a Gesture-el nincs egy szinten. Viszont az a háttámla magasságállítási rendszer nekem elég fura volt, mert egy bizonyos fokra állítva volt a hintafunkcióban egy "lötyögögés". Engem eléggé zavart konkrétan. A karfa megint elég alap volt. Az ülőlaptól sem voltam elájulva.
Új áron ez egy 1000 EUR-os szék, Blue-nál olyan 400K HUF körül van, ezért is csalódtam nagyon, hogy kb annyiba kerül mint amennyiért én a Full-extrás Gesture-t vettem.Elvileg ez egy magas embereknek jó szék lenne, de nekem mindene kicsi volt, minden irányba, ezért is adtam el.
Én ezek alapján azt mondanám, hogy ha max 90kg és max 180cm magas valaki, akkor nyugodtan nézhet Please v2-őt max 100-150k körül, de egyébként felejtős. Inkább akkor a Haworth Very, az ugyanúgy kicsi volt, de jobban össze volt rakva sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpársportok
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Politika
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest