Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Akciókamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Szerdán visszavittem ikeába a markust, sajnos nekem sokakkal ellentétben nem vált be, pedig nagyon szerettem volna. Emeltem az asztal magasságán, hogy beférjen, puhítottam a deréktámaszon, de mind hiába. Jó lett volna ennyiből megúszni egy strapa széket, de szétgyilkolta a derekam meg a vállam. Már vissza is utalták a pénzt, az ügyfélszolgálaton is tök korrektek voltak, megnézték, hogy minden alkatrész megvan-e és ennyi.
Viszont az előző székem meg eladtam közben, úgyhogy most egy konyhai fenyő étkezőn ülök jobb híján, ami borzalom, szóval a héten megpróbálok elmenni Újpestre megnézni a steelcaset, csak sajnos nagyon nem esik útba. Meg akkor már officeplázába is bemegyek körbenézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Cudy routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs