Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
Sziasztok! 11éves fiúnak keresnék Gamer széket (43kg) . A mostani szék esetén először a műbőr repedezett ki és mostanra a eltört belül a háttámla. Kicsit vicces, mert elsőre azt gondoltam, hogy majd egy-két csavart kell meghúzni és kész. (jysk) . Légy szíves ajánljon nekem valaki egy olyan széket ami aminek tartós a huzatja. Sajnos túl sok óra használat/nap ezért ha vannak extrák akkor az jöhet. Úgy láttam létezik, masszázs és fűtés meg hasonlók. 60-70 ezer Ft lenne rá max. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe