- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Üdv. Szeretnék valamilyen új széket venni, ezért kérem a tanácsotokat. Már volt eddig 2 jysk-es kb 40-50% akcióval vásárolva és a véleményem, hogy annyit sem értek meg. [link] Alza.hu-n egy Trust szék 70k-ért, gagyi kategória? Esetleg valami más innen?
Továbbá olvastam, hogy többször felmerült itta Noblechairs márka, az EPIC típus 120000 Ft az elitro.hu-n, hardverapron is hirdet. Ismeri valaki? Megérhet annyit "bontott csomagolású" termék, 30 napos garanciát hirdet. A gyártó weboldalán akciósan 300 dollár + áfa + szállítás, és az a már 150 ezer feletti összeg, és MO-ra nem is szállítanak. 100 k-nál sokkal többet nem költenék, de ha ennyibe kerül valami értelmesebb bútor darab akkor muszáj lesz. Előnyben részesítenék olyan eladót ahol nem devizával kell fizetni. 1000 +1 gyártmány van ezekből a székekből, így elég nehéz a választás. -
KompÓth
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Noblechairs széket. Kinéztem kettőt, de nem igen érzékelem, hogy mi a különbség a kettő között:
NOBLECHAIRS HERO BLACK/RED (NBL-HRO-PU-BRD)
NOBLECHAIRS HERO TX ANTHRACITE (NBL-HRO-TX-ATC)A kettő között csak az a különbség, hogy az utóbbi szövetborítást kapott? Csak mert árban 45.000 Ft a különbség (szövet a drágább)
-
mikk2000
őstag
válasz
psychocska #7892 üzenetére
Olvastad a termékleírásnál a hozzászólásokat (szarrá megy/kopik pár hónap alatt)?
-
psychocska
tag
Jyskben kapható Abildaa székkel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Kerestem a topicban, de 0 találat.
Képek alapján jónak tűnik, beépített deréktámasszal ráadásul. -
Sziasztok,
Itt, az aprón találtam egy-egy felújított Herman Miller Mirra és Aeron MK2 széket (cca. 200 és 270 ezer).
Elsősorban az Aeron-nal szemezek.
Amennyben én inkább dőlök (fetrengek) és nem ergonomikusan ülök napi 8-12 órát, akkor érdemes lehet az Aeron fele menni a Noblechairs Hero, illetve Arenaracer Supreme / Dark Desert 2 irányból?
100-110 kg / 192 cm
Köszi előre is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
hallerlaller #7885 üzenetére
Régen pont annyi volt a Markus, de már azt is elérte az infláció.
-
hallerlaller
addikt
Ahoy! ~50K körül milyen irodai szék ajánlott ami nem foszlik?
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Otthoni napi 1-2-3 óra használatra néztem az apróban egy Sitaq Reality széket egész olcsón. Érdemes ilyet használtan venni? Eladó szerint szerkezetileg jó állapotban van, a lábán van némi kopás nyom.
Köszi
-
Reinu
tag
Az xl-es szövet már nincs stockon de arra nem is volt akkora kedvezmény
[Titan 2020] -
bepken
veterán
válasz
mikk2000 #7877 üzenetére
hát ez az, hogy a legtöbben itt, akik úgymond "komolyabb" széket keresnek, azok nem napi 5-6 órát ülnek a székben. inkább 10-12 órát.
plusz sok esetben a testalkat is befolyásolja, hogy egy 30ezes szék hány hónapig bírja ki valaki alatt (remélem, nem bántok meg senkit...saját tapasztalatból írtam)
persze azzal egyetértek, hogy vannak esetek, amikor nevezhető indokolatlannak 100-200-300ezerért széket venni...
-
prolad
addikt
Sziasztok
Max 150 ezerig milyen széket érdemes venni? 185 centi, 105-110 kilóhoz, home office+egyéb gép előtt ülés (nem folyamatosan, van állóasztal, de azért legyen kényelmes), tartsa a derekat, legalább egy kicsit szellőzzön a háta és a kartámasz ne kemény műanyag legyen. Meg ne essen szét egy év alatt. A mostani nyikorog és 2 havonta meg kell húzni a csavarokat, ennyivel együtt tudok élni
Bár ezen az árszinten már nem kellene.
-
TomMusic
őstag
[Officeplaza.hu]-ról vásárolt már valaki? Van bemutatótermük is. Mennyire minőségiek a termékeik?
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Vettem most 20-asért egy egész szép ilyen gamer széket, csak azt nem vágom hogy van az hogy előre hintázik?
Lehet fixálni, úgy alig billen, de fa*za lenne ha hátrafelé hintázna és előre semmit sem...
Egyáltalán hallottatok már ilyenről.
-
vlaszti
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen marvo [link] széket nekem nem kényelmes a deréktámasza.Le is vettem és így már tökéletes kényelmes.
Gamer széknél ti használjátok a deréktámaszt amit kaptatok hozzá? -
Reaper
őstag
-
Reaper
őstag
-
Reinu
tag
A vízmérték csak a szemléltetés végett került rá a képen. Az ügyintézéshez készült. Én rögtön szabad szemmel is észrevettem, szerintem látszik a képen is. Valamint az ülő rész és a háttámla között is volt egy centis rés ezáltal.
Hátrébb is volt az az oldal valamivel, nem tudom a kép mennyire adja át, tehát hátradőlve nem egyenletesen tartaná a hátam és szerintem ez hosszú távon probléma. Egy 20 ezres tescós széknél érthető, de nem ennyiért. -
Reaper
őstag
Én nem vízmértékeztem a széket, de nem tűnt fel, hogy csálé lenne. A padlóm mondjuk simán lejt, nem is tudnám megnézni.
Egyedül azt tudom, hogy amikor átültem ebbe, akkor kb ugyanaz a "megkönnyebbülés" volt, mint amikor a JYSK hulladékból a Markusba ültem. Sokat ülök benne, sokat mocorgok, van hogy kifektetem a háttámlát és úgy nézek videót. Persze még új, nem is kellene előjönnie semmi komoly hibának, de azt tudom, hogy a derekam pl nem fáj, se a könyököm, meg úgy egy teljes nap meló után nem úgy kelek fel a gép elől, mint akit összevertek. Persze nem vagyunk egyformák, biztos van, akinek pont nem lenne jó, de nekem, 185cm 80-85 kiló pont megfelel.
De az árak tényleg nagyon elszálltak, a Markust is nagyon gyorsan el is vitték, pedig nem adtam olcsón. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ezt ismeri valaki: [UNIQUE ESTA PRÉMIUM FORGÓSZÉK] ?
Lehet olyan jó mint ez: [IKEA MARKUS] ?
Előre is köszönöm! -
Reinu
tag
Az elsőben kb egy hetet. A második összerakása után már csak kipróbáltam, de abban még ráadásul a billenő mechanika is holtjátékos volt (nem az alap, elvileg az mindegyikben van, hanem a jobb oldal egy fél centit emelkedett mire megindult a bal) Az Arenaracer supremeről is csak jót olvastam a vásárlás előtt. Lehet csak rohadtul szerencsétlen vagyok, de én személy szerint nem ezt várnám el ennyi pénzért.
-
Reinu
tag
A Markus jelenlegi ára miatt én is "gamer" széket keresek már. Azért írtam, hogy csak a régi áron vennék újra, mert ha 4 évente lecserélem akkor árban ugyanott vagyok.
A szövet igényem miatt nehéz olyat ami lélektani határon belül van.
Arenaracer supremet találtam akciósan (125k). Az elméletben megfelelt volna minden igénynek, az anyaghasználat is rendben volt, de két különböző darab is olyan csálé lett összeszerelés után, hogy inkább visszaküldtem végleg.Ez két különböző szék.
Arozzi, Arenaracer, noblechairs, secretlab mind egy kaptafára ugyanezen a sémán készülnek ranézésre és ez annyira elvette a kedvem, hogy hihetetlen.
Ráadásul a szövetek máshol nincsenek akciósan.
Nagyon gondolkodom, hogy a Secretlab black Friday-el 410 eurós titan2020 szövetet lerendelem abban bízva, hogy ott talán jobb a quality control... -
Reaper
őstag
Mondjuk én pont egy 150 ezres "gamer" székre cseréltem Markust, pont az általad felsorolt gondok miatt, pl kartámasz. De a Heronak a Markushoz képest végre van értelmezhető deréktámasza is, beépítve, állítható, a Markusban ez már 3 év után kezdett "benyomódni", plusz a bőr is kezdett megnyúlni.
-
Reinu
tag
Nekem van egy Markusom, amit vagy 4-5 éve vettem , akkor 40 ezerért..
Ha lenne ennyiért újra megvenném, nem szarakodnék 150.000-es "gamer" székekkel
Sajnos ma már nem annyira jó vétel.
Pár év használat után ami zavaró benne, hogy egyáltalán nem lehet állítani a karfát, ezért a jelenlegi asztalom szétszedte a gumit a karfán. Valamint az én darabom viszonylag hamar elkezdett nyikorogni és kattogni ha hátradőltem.
Valami a döntő mechanikával van, nem tudtam csavarok meghúzásával javítani rajta. Én megszoktam, de már nem egyedül élek, ezért jó lenne, ha a környezetemet nem zavarná. És ezért cserélném a mostanit.Egyébként a mesh és az ülő rész, minden egyéb teljesen hibátlan azóta is.
Nálam a műbőr csak végső lehetőség és úgy látom sajnos még annyi deréktámasz sincs, mint a markuson
-
Lala6
őstag
# IKEA MATCHSPEL
Annyi frissítést tennék még hozzá, hogy összeraktam a széket és a karfa is tökéltes. A bemutató darabon ki volt már kopva, az új szépen fokozatosan csúsztatható előre-hátra.
Nagyon jó a minősége, össze sem lehet hasonlítani korábbi székemmel, van benne anyag rendesen.
-
Lala6
őstag
Szia!
Én is szemeztem ezzel az IKEA MATCHSPEL székkel, de csak egy tapasztalatot találtam róla a fórumban, így ma elmentem inkább megnézni.
Egészen jó minőség, kényelmes benne ülni, bár a párnája lehetne kicsit vastagabb. Az ülőfelület műbőr, de érzésre teljesen bőr (értsd: nem az a gagyi fényes műbőr, mint általában lenni szokott). A karfa magassága gombbal állítható, viszont előre-hátra is lehet állítani, ehhez nincs gomb és elég könnyen elmozdul. A dönthetősége nekem pont jó, de azért feküdni nem nagyon lehet benne. Én úgy látom, hogy a fejtámla az csak dísz rajta, nem nagyon volt kényelmes kihúzva ülni benne úgy, hogy a fejem a támlán legyen.
Mindenesetre vettem egyet belőle, remélem legalább pár évet ez is kihúz nálam (a mostani vagy 10 éves).
Kipróbáltam a népszerű MARKUS széket is, ha már ott voltam. Azt kell mondanom, hogy mind közül ez volt a legkényelmesebb. Szinte feküdni is lehet benne, baromi jó az ülőpárnája, pont jó a vastagsága, extra kényelmes. A próbadarabon viszont már mozogtak a karfák, így ennél is kell néha egy kis rászorítás (volt a polcon is egy belőle, azon nem mozgott semmi). Ha nem +30000- Ft lett volna a különbség, akkor ezt választottam volna inkább, de így jobban megérte a MATCHSPEL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest