Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Azt hiszed 200-ért van? Már csak azért sincs, mert minden ember más és más.
Magadat nyugtatod azzal, hogy a 200K-s szék jobb. Ami lehet igaz is, hiszen lehet, hogy te abban találtad meg a neked való formát. Más megtalálhatja olcsóbban, drágábban.
Azért a "neves" székeknél vastagon fizeted a nevet. -
Viktor77
titán
válasz
pacilos #7699 üzenetére
Kicsit hazabeszélek, de a legolcsóbb amit megvennék (így is tettem), az a Nitro Concepts S300 70K-ért apróról (vadi új, gari).
Tisztában vagyok vele, hogy nem csúcs, de ha több mint 2 évet kibírtam valami 25K-s vackon, akkor ezzel is elleszek.
Az ilyen áruházi vackokat bőven lelépi. -
Viktor77
titán
Sziasztok!
Nitro S300-at tervezek venni.
Van ilyesmi árban (70K) amit érdemes megnéznem (azt látom, hogy egyes Tesoro modellek is vannak ennyiért)?
172 centi vagyok, 65-70 kiló között, szóval nem lesz nyúzva a szék.Illetve, akinek van már, az megmondaná, hogy a karfa milyen anyagból van? Nincs rajta borítás, azt látom, de sehol nem említik (ami videókat eddig néztem), remélem nem túl kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest