Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
A leírt pontokkal egyetértek! Sajnos, ez a helyzet. Az egyszeri hazánkfia ezért kényszerül megvenni a "gamer" széket, amiről én leírtam a véleményem (egykaptafa).
Én is ilyenben ültem (vagy inkább görnyedtem, feküdtem, csúsztamlefeléróla), és most inkább kiadok több pénzt egy faxa székért, csak ne fájjon a derekam a több órás benne üléstől.Budapesti vagyok, és [ezt] a széket találtam eddig megfelelőnek 200e HUF alatt.
Persze van az említett boltban is ErgoHuman, de a mozso által leírt feltételekkel (>300HUF).
Elmentem kipróbálni egy HAG Sofi széket is budára, ami tetszett is, de az ára (1040EUR) nagyon magas, amit viszont nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs