- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Szaisztok. Nem konkrétan gamer szék kell nekem csak 10 éve vagyok lassan 3d artist és a mint Londonban mind Bp.-n is jó székem volt,de itthon a 8-10 órás home officeok maitt eldöt a tengelye a székemnek és a derekem telejsen ki van tőle. Milyen széket tudnátok ajnálani 40.-ig? Lehet game is akármi csak Én naponta töb bórát dolgozok a gép elött aztán már telejsen szétmegy a derekam.
-
M0rph3u$
csendes tag
Sziasztok!
Első körben szeretném megköszönni a fórum hozzászólásokat.
Röviden: vettem egy IKEA markust és egy Secretlab Titant.
Nem vagyok székhez értő ember (anatómiához közöm nincs), így nem ebből az irányból próbálom megközelíteni a dolgot. Saját tapasztalataimat írom le, szubjektív vélemény. Nyomokban társadalomkritikát tartalmazhat.Hosszabban:
186 cm magasság ~100 kg.
Napi 8-10-12 órákat ülök a gép előtt. Ennyit nem jó semmiben ülni, és ha dolgozol, akkor óhatatlanul is fél óra után rosszul fogsz ülni (erre találták ki az aktív székeket, de nekem az nem tetszik) és igen a hintamechanikát (lábat asztalra) használva még rosszabb testtartásban fogsz ülni, de hát ez a kényelmes .
Elég sok hasznos tanácsot olvastam itt a fórumban a székekkel kapcsolatban, de a legfontosabbra szerintem nem helyeződik kellő hangsúly. Ez pedig a rendszeres testmozgás! Igen, van hogy napi 10-12 órát ülök és 2x max. 4x kelek fel a székből. Nekem az furcsa, hogy valakinél 100k-s székekben 2 óra után már zsibbad valami, nem kényelmes stb. Én már 30 éve az időm nagy részét a monitor előtt töltöm (játék, suli, munka miatt sajnos ebben a sorrendben de remélem 1x újrakedem és nem lépek túl a játék fázisán ) de 10 évig elvoltam egy sima irodai forgószéken, előtte meg mondhatni sámlin ültem.
Vehetsz bárhányszázezer forintos széket, ha nincs meg a testednek a kellő tartása fájni fog (ebben segít valamennyit az aktív szék, kicsit rákényszerít, hogy ne "szétfolyjál" a székben hanem tartsd magad)
Szvsz: lehet dolgozni 10 órát a gép előtt utána meg pihenés gyanánt 4 órát játszani, de kétnaponta legyen 1 óra aktív testmozgás (és ne csak egyvalami, minél változatossabb annál jobb: kondi, futás, crossfit, úszás, bicaj vannak nálam terítéken) Nem véletlenül megy már pár éve a core izmos edzés, ezt is ajánlom mindenkinek!
Ha tudsz óránként 2 percre állj fel, mozgasd meg magad (nekem ez valahogy nem megy, de hátha valaki rá tudja magát venni)
De aki százezer forintot szán egy székre inkább vegyen 5k ért egy sima széket, amin semmi nem állítható, a többit költse mozgásra, és nem fog fájni a háta.Életutam:
Kb. 12 éve vettem meg az első irodai forgószékemet (noname sima fekete műbőr, lift + hinta, más nem állítható egyik hipermarketbe) Majd kb. 8 éve szintet léptem és vettem egy JYSK főnöki széket (extra: párnázott könyöklő) Akkor még nem volt gamer szék (A székeket párhuzamosan használtam két helyen, ezért kellett most is két szék) Aztán a következő beruházás egy-egy 6k-s memóriahabos deréktámasz volt, így rá vagy kicsit kényszerítve a normális testtartásra, bár nem mindig használtam. (tényleg nem egészséges órákat görnyedve szétfolyva ülni/feküdni a székben) És igen mindkét szék majd 10 évet kibírt, és még most is jó lenne, csak a műbőr pár éve repedezett és már esztétikailag csúnya. Ezért lecserélésre kerültek. Nem hátfájás miatt. (Mind a markus mind a titan sokkal kényelmesebb, de akkor jó volt ez is. Meg az ár se mindegy)Munkahelyen középkategóriás (?) antares irodai székek vannak ~70k körül (lift, hinta, állítható ülőlap dőlés, 3D állítható kartámasz) de az ülőlapot 3-4 év után kiültem.
Ügyfélnél volt mindenféle irodai szék, azokban is ültem 8-10 órákat, volt többféle (nem a felsőkategóriás kb 50k-150k árkategória)Ezek után megvettem az IKEA markust tavaly novemberben:
Pros: "olcsó", fém talprész, minőségi masszív anyag, 10 év garancia
Cons: semmi nem állítható (könyöklők, deréktámasz) valami "zizeg" ha mozog a háttámla rész (más is találkozott ezzel?)Secretlab Titan:
Pros: igen masszív szerkezet (szinte feküdni is lehet benne), minden irányban állítható széles kellően "kemény" könyöklő, kényelmes "kemény" ülőlap, levelekre gyorsan válaszolnak.
Cons: szállítási idő (bő 1,5 hónap volt, de a megrendeléskor kiírt időt tartották, ez pro ) árMarkust kipróbáltam az ikeákba, de 5-10 perc után nekem kényelmetlen volt a korábbi low cost székeim után. De adtam neki egy próbát, a sok review miatt. Illetve látni lehetett, hogy masszív stabil a többi székhez képest. Több időt együtt töltve hozzászoktam. És igen tudom jól, hogy valakinek 50k egy székre sok. De én teljesen elégedett vagyok vele. 50k nem vennék gamer széket.
Titan még csak ma jött, úgyhogy kb 4 órát ültem benne, de a minőségével körítésével teljesen elégedett vagyok. A 400 euró még drágább mint a markus, de aki megteheti/rászánja a pénzt, szerintem megéri.Én azt mondom, a piac beárazza a termékeket (kapitalizmus vagy mi) és ami többe kerül az annyival többet is ér. Most a markus 50k volt a titan meg 3x annyiba kerül, akkor 3x is jobb? A válaszom egyértelműen: _nem_. De a forma 1-ben is a tized ezredmásodpercek dollár milliókba kerülnek. A székeknél is, ha pl le tudsz mondani a karfa állításról és a hintánál a nagyobb dőlésszögről akkor a markus is ugyanolyan jó harmadáron. Vehettem volna 800k széket, és lehet az csak egy kicsivel többet tud mint a titan, de sokszoros áron ami nekem nem éri meg (Igen, van akinek megéri)
Pár éve nem volt gamer szék. Most meg 20k tól 200k ig vannak a gamer székek. Ha drágábban veszem, akkor az jobb is lesz? NEM. Kapitalizumusba az is beletartozik, hogy minden annyit ér amennyiért megveszik És ha valaki megveszi az ipari hulladékot, annak csak gratulálni tudok, ha van kereslet, lesz kínálat is. (Ezért fontos amit sokan mondanak, hogy próbáljátok ki, mert ha most a gamer a menő akkor mindent el lehet adni 5x áron. Volt olyan szék 50-80k árkategóriában is amibe beleültem, jobbra balra dőltem és dőlt az egész szék . Könyörgöm tudjuk már belőni a tárgyak értékét. Sz@rt nem veszek, akkor inkább megtartottam a 10 éves székemet, hiába volt színes/RGB világítós/3 párnás/kagylóülés)
Ideális kapitalizmusban a piac jól áraz, minden annyit ér amennyibe kerül. Csak az emberi "ostobaság"/hozzá nem értés miatt torzulnak az árak. Lásd még: luxuscikkek.Ha valaki kíváncsi bármire szívesen válaszolok, a székekkel kapcsolatban, mert arról nem sokat írtam
u.i.: akinek nincs pénze ne akarjon gamer széket olcsón, mert olcsó húsnak híg a leve. Igen tudom, nem telik mindenkinek 100-200k egy székre (korábban nekem se telt) De akkor könyörgöm, ne akarjál 100k széket megvenni 30k ért, mert ennyiért csak a designet kapod meg. A "gonosz" cégek meg előjönnek a 30k-s ipari hulladékkal, később rájönnek h ez menő, el lehet adni őket 60k ért, és meg is veszik, akkor 80k ért adják (ugyanaz a minőség mint a pár évvel ezelőtti 30k-s szék) Így lesz az ördögi spirál, drágábban kapod a még sz@rabbat...
Tényleg vegyetek egy sima stabil kényelemes széket 5-10k, ami nem gurul, nem világít, nem műbőr, nem kagyló, nincs fake lyuk az 5 pontos biztonsági övnek (ez a kedvencem a gamer székeknél , bár kíváncsi vagyok, akinek ilyen széke van tudja-e mire van ott az)
És mozogjatok, erősítsétek meg a core izmokat. -
Gábor1970
friss újonc
Nagyon köszönöm a tanácsot. A korábbi hozzászólások alapján az Emagra-kat már nézegettem, valószínűleg a jövő héten valamelyik nap késő délután meglátogatom a Béke utcai üzletet.
Más: nézegettem a Noblechairs-t. Nem találtam magyarországi hivatalos kisker-t, de a NC nemzetközi oldalán van egy oldal, ahol magyar partnerként a Caseking Kft van feltüntetve. Az ő honlapjukon fent is vannak a NC székek, de kisker árak megjelenítése nélkül. Hogy nézhet ki ez az üzleti modell? Valaki megvesz tőlük egy nagyobb sorozatot, majd a hardveraprón árulja?
-
_NCT
addikt
válasz
Gábor1970 #5593 üzenetére
Én is hasonló cipőben voltam mint Te, ha nem ragaszkodsz a "főnöki" szék típusú székekhez, és operatív munkát végzel, én adnék egy esélyt az irodai székeknek, hálós vagy szövet támlával és ülőlappal, nyilván ez egyéni preferencia. Nekem sajnos nem jöttek be ezek a gamer műbőr székek, hiába kényelmes és viszonylag minőségi, be kellett látnom, hogy egy irodai szék jobb alternatívát kíván, az ergonómiája miatt is.
Én a helyedben adnék egy esélyt egy irodabutik.hu-s látogatásnak, megéri végig ülni az összes széket ami van készleten, elég jó a helyi választék, és pandémia idején is lehet próbálgatni. Az ottani személyzet rendkívül udvarias és segítőkész volt, ha akarod segítenek, ha nem, akkor meg békén hagynak, semmi tukmálás, nem lihegnek a nyakadban, ami sajnos egyik-másik boltban simán megvan és amitől sikítva futok ki. És nem, nem szponzorált tartalom
Végül az ArenaRacer után egy Emagra X5 Zen mellett döntöttem, már ez is bőven a lélektani határ felett volt... Egy a lényeg, próbáld ki és tölts el ott helyben minél több időt benne.
-
Golf4
csendes tag
Sziasztok!
Itt a hardverapron Noblechairs Hero-t hirdetők mennyire megbízható eladók? Gondolom nem én lennék az első aki vásárol innen.
noblechairs HERO ST ANTHRAZIT
[info: noblechairs.de]
NBL-HERO-ST-XX (LIMITED EDITION )(szövet)Elérhető azonnal! Utolsó 1db
Ára:115.000 ft
Szövet vagy a műbőr a jobb választás?Köszönöm!
-
Gábor1970
friss újonc
Sziasztok!
Ahogy sokan mások, home office miatt keresek megfelelő széket, napi 8-10 óra ülés, csak rövid szünetekkel.
Az elmúlt 3 napban elég sok időt fektettem a piac feltérképezésébe, az itteni hozzászólások egy részét is visszaolvastam. Az 5567 számú hozzászólásban írta MSGaiwer, hogy a legtöbb széket két nagy gyártó gyártja. Mielőtt ezt a hozzászólást olvastam, nézegetve egyes gyártók honlapját, az ott lévő képeket, a székek részleteit, már azok alapján is hasonló következtetésre jutottam.
Létezik az, hogy pl a Secretlab és a Noblechairs is igazából ugyanaz, sőt akár az ArenaRacer székek is? Dilemmázom a Secretlab és az ArenaRacer között, az előbbit (ha jól láttam) nem lehet Mo-ról rendelni...
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Tudtok ajánlani egy boltot ami megtalálható Csongrád megyében? Max Kecskemétig megyek el, ha nem Csongrád megye.
Én a Mömax-ot találtam, ahol van pár szék. Mindenféleképpen kiakarom próbálni vásárlás előtt az adott széket, szóval üzlettel rendelkezzen az adott cég.
Tudtok ajánlani Mömax-ból esetleg, ha nincs más bolt?
Számomra nagyon fontos, hogy ne csússzak előre a székben fenékkel, nagyon nagy probléma ez nálam, bár eddig csak tesco-s 20k értékű székeim voltak.
Nem kell gamer szék!
Az ülőlap gondolom akkor jó, ha hátra lejt...igaz?
Jó lenne ha kisebb szék lenne, mert nem vagyok nagydarab.Ár max 50k.
-
Riccsiz_h
aktív tag
Ha esetleg valaki Secretlab Omega / Titan széket venne, most kaptam egy emailt ami tartalmaz 2db 20€-s kupont (1db használható fel / rendelés) viszont a csavar hogy csak olyankor érvényes ha nem akciós székből rendelsz (pl. Cyberpunk, World of Warcraft stb.).
Ha bárkit érdekel, írjon egy üzenetet és szívesen odaadom (cserébe, ha valaki felhasználja, akkor küldenek nekem is egy széktisztító sprayt ajándékba, win-win
)
-
speed471
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #5588 üzenetére
Koxx Megválaszolta a kérdést, Titanba is az van
(Amugy nalam más széknél nem jött be!)Igen többet kell rá várni, már vagy 4 hete várom a butoraimat, és szint úgy a szerszámokat amit rendeltem ez van
Hosszútávon ülni nem egésszséges! Legyen szó bármilyen hiper szuper székről, vagy mint írtam korábban autós ülésről, amely viszi a palmátKoxx; Igen ezt tiszteletben is tartom az úr jött avval hogy bizonyos helyen nem vásárolna!
Ha kényelmes és műszakilag ok miert ne?
-
válasz
-=Sziszi=- #5588 üzenetére
Secretben is beépített van, igaz csak a titanban és az xl-ben.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
speed471 #5584 üzenetére
Secretlab-et néztem először, csak arra várni kellett volna, plusz az beépített deréktámasz is megtetszett a hero-ban.
Egyszerű székekhez csak ennyit: Karácsonykor nem voltam itthon és pár hétig egy egyszerű ebédlő asztalnál gépeztem, sima párnázott széken, ráadásul laptoppal (nem külső billel, monitorral), az kényelmesebb volt, mint a hero. Az más kérdés, hogy hosszú távon biztos nem egészséges.
-
speed471
aktív tag
Egyeni szosz próbléma
Én meg nem vennék egyébb hirhedt márkát amit itt sokan ajánlanak és nem er többet 40 000ft székeknél..... nem mondok márkat ill boltot mert lejáratás lenne, fentebb leírtam hogy voltam próbálni és mit tapasztaltam...
Én bárhol vennék széket ha azt személyes próba után megfelelőnek tartom! -
speed471
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #5582 üzenetére
Ha ez vígasztal én rengeteg székben ültem és sajna a 150 000ft kategoria is hagy némi kívánni valót maga után...mind minőségben, felületben. Sokszor a 60 000ft egyszerű szövet szekek ugyan olyan jók!
Alaposan végig kell próbálni, pár éve voltam a jyskbe, volt náluk eredeti bőr talán 150--180 000ft közt az kurva kényelmes volt, csak akkor sajnáltam rá a pénzt... azóta bánom!Most rendeltem asztalt, ill egyébb bútorokat ha az meg jött és sikerült átrendeznem a szobát valószinüleg rendelek egy secretlabot... de ha fránya járvány le ülepszik elmegyek pár boltba ha kinyitottak.. főnöki forgószekek nagyon kényelmesek szoktak lenni, annak idején ültem egybe hosszabb ideig 10 éves állapotában is pazar volt.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5580 üzenetére
A kérdésed jogos, mert hosszabb távon derülhetnek ki problémák. Én a székbe ülés pillanatában éreztem, hogy melyik milyen. Igaz, hogy több széket is kipróbáltam!
-
redhunter
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #5578 üzenetére
Nem,arra hogy ez a szék azért nagyobb méretekkel ,súllyal rendelkező embereknek való elsősorban.De ahogy olvasom irtad is fentebb hogy sz.ted is nagy.Ha pl az ülésmélység nem ideális neked akkor tuti hogy zsibbadni fog a lábad ,de ezeket nem ártott volna lemérni és megnézni egy adatlapon.Ha felmész a noble honlapra minden széknek ott van a pontos méretezése.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5578 üzenetére
Én budapesti lévén a Pixel-ben kipróbáltam pár széket. Meg a gyógytornászom is javasolta, hogy vásárlás előtt próbáljam ki. Én megfogadtam a tanácsát. Persze nekem a bolt is közel volt.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5575 üzenetére
Egyébként előzetesen kipróbáltad a széket? Azért kérdezem, mert én igen és, ha ennek ellenére nem stimmel, akkor nekem sem garancia, hogy jó lesz, amit rendelni akarok :)!
-
redhunter
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #5575 üzenetére
Simán lehet hogy egyszerüen nagy az a szék neked.A hero az a legnagyobb nem biztos hogy 74 kg-ra az az ideális.Bár van aki szereti a fotel jelleget és elterül benne.De akkor meg ugye nincs meg az egészséges tartás.
-
I02S3F
addikt
válasz
-=Sziszi=- #5573 üzenetére
"Az is fura, hogy a 70 cm magas asztal nagyon magas, ha full magasra állítom a széket akkor is, pedig akkor már le se ér a lábam." - Ez nem azt jelenti, hogy lábtartó szükséges neked?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Tsebacsi #5571 üzenetére
Nem nyafogni akartam, meg leszólni a széket. Brutál minőségi, sok állítási lehetőséggel, ezért gondoltam, hogy biztos be lehet kényelmesre allítani.
Az a baj, hogy kevés jó széken ültem. Amióta home office van, labdát használok, csak az nagyon fárasztó tud lenni hosszú távon. Mivel még nem volt tapasztalatom új minőségi székkel, ezért kérdeztem, hogy normális, hogy 2 nap után visszaülök a labdára mert nem jó.Az a baj, hogy a magasságot sem tudom jól belőni, ha pont jó a magasság akkor kicsit zsibbad az egyik lábam. Amúgy azt érzem, hogy túl befele lejt és bele süppedek, lehet nagy lesz. Az is fura, hogy a 70 cm magas asztal nagyon magas, ha full magasra állítom a széket akkor is, pedig akkor már le se ér a lábam.
-
válasz
-=Sziszi=- #5570 üzenetére
Egyéni ízlés kérdése, de ahogy egy matracnál sem lehet pár nap után véleményt mondani így egy széknél is kell idő amíg betöröd.
-
válasz
-=Sziszi=- #5570 üzenetére
Ne mi döntsük el neked mi a kényelmes
Ha nem jó sehogy sem, akkor írd fel mi miatt nem jó, és úgy keress hogy ezeket megpróbálod figyelembe venni.
PLusz ha leírod ide ezeket talán tudunk mást javasolni, amit megnézz.
De ez így semmire se jó csak "nyafogás" (Bocsánat, ha nyers vagyok, rossz napom van).Szóval várjuk a tapasztaltakat hogy segíthessünk, ha tudunk!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Sziasztok!
Noblechairs hero nekem nem jött be. 2 napja próbálgatom. Mit gondoltok adjak még neki időt, hátha jó lesz? 181cm / 74kg vagyok. Gondolkozom, hogy megválnék tőle.
Üdv Szilárd
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Múltkori óta kicsit piszkálta a csőröm, hogy van-e olyan szék, ami valóban pl Csehországban készül, mint az Emagra X5, vagy csak a brand-et/logot adják hozzá. Szomorúan tapasztalom, hogy pl az Emagra székek (klónjait vagy alapját) is meg lehet kapni alibaba-n sokkal olcsóbban, és kb több széket találtam Magyarországon 80-100k-s ársávban, amelyek gyanúsan ugyanazok.
Sajnos más infót nem találtam, hogy valóban pl az Emagra a cseheknél készül, bár nyilván ezt nem teszik ki az ablakba.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
redhunter #5563 üzenetére
a legtöbb gamer széket 2 gyár készíti. Max re-brandelik őket, néha lehet választani a "standard" verziót $50-ért, vagy a "premium" verziót $75-ért. Majd a végén eladják őket $350-400-ért.
https://www.youtube.com/watch?v=9Yhc6mmdJC4&t=7s&ab_channel=GamersNexus -
Panko.o
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék irodai széket venni home office-ra, valamint játékra (napi 10-12 óra használattal) és a következőket néztem ki: [Kring Uno] és [Kring Ergo]. A márkáról még nem hallottam, viszont a fő szempont az a deréktámasz lenne, és értékelések alapján jókat mondanak róla.
Referencia gyanánt az irodában használt Herman Miller Aeron széket mondanám, ami számomra tökéletesen biztosítja a megfelelő tartást, csak sajnos az ára miatt nincs elérhető közelségben
Kérdésem az lenne, hogy max 60-70k kerettel a fentebb linkelt 2 szék megfelelhet-e, vagy tudtok esetleg olyat ajánlani, ami tuti befutó?
Köszönöm előre is! -
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Nem irodabúto, inkább étkező széket keresek. Fontos, hogy ne legyen drága és főleg ne legyen semmi macskák által szétszedhető /összeszőrözhető felület rajta.
Ilyet néztem ki, van valakinek tapasztalata ezzel? Kényelmesség, tartósság terén érdekelne.
Inkább csak alkalomszerű használatról lenne szó és értelemszerűen nem sok órás ücsörgés a cél, csak egy családi étkezés levezénylése. -
-
gyerecske
senior tag
HM Lino-ról van valakinek itt tapasztalata?
-
Palinko
tag
Lehet pár gyártót mondani mint Okamura, Merryfair, vagy ha európai érdekel a Wagner, de mindezekről is elmondható hogy ugyanúgy nem lesznek olcsóak mint akiket ismersz.
A fantázianevű cuccokra meg ha rákeresel de nincs találat akkor egészen biztosan hogy kína, OEM gyártás, rányomnak neked olyan nevet amit rendelsz ha kérsz pár ezer darabot legalább... azokért viszont nem éri meg szerintem azt a pénzt kiadni, mert ha csinálsz egy fordított képkeresést rájöhetsz hogy kb mennyit is érnek valójában ezek a székek... -
_NCT
addikt
válasz
raverke #5555 üzenetére
És ezek az irodai székek mennyire "nevesek" és minőségiek? Mert látom 80 fantázianéven futnak, de én már annak is örülnék ha lenne 1-2 olyan ismertebb név, ami garancia arra, hogy fél évnél tovább bírja (és most nem a Herman Miller-re gondolok). Van általános tapasztalat ezekkel a cégekkel?
Sajnos nekem az Arenaracer Craftsman ma ment vissza, eddig eléggé mínuszos a történet.
-
Zanik
addikt
válasz
raverke #5553 üzenetére
Én nem ragaszkodtam a fejtámlához. Bent a cégnél sincs a székemen fejtámla, de megértem, hogy neked ez szempont. Mondjuk ha lett volna az általam kinézett Emagra, akkor lehet azt támlával kértem volna.
Igen, ebben teljesen igazad van, hogy azért jó lenne, ha kicsit szélesebb szeletét ajánlanák itt az érdeklődő embereknek, és nem mindenkit azonnal a minőségi gamer székek irányába "terelnének". De gondolom, hogy akik az irodaszékeket preferálják, azok a hsz-ükben ezt kiemelnék. Az más kérdés, hogy sokan azt hiszik, minden gamer szék jó, és eleve azt keresik. Ott már nehéz volna irodaszéket ajánlgatni annak, aki eleve gamer székben gondolkodik. Marad a Markus+prémium gamer székek. Talán idővel többen fognak majd irodaszékekről beszámolni és javaslatokat tenni. Én pl. 9 hónap használat után bátran merem ajánlani a Yaasa-t. Vannak ennél is kompromisszumok nyilván, de a home office-ra tökéletes és játszani se rossz bene. -
raverke
tag
válasz
MCGaiwer #5545 üzenetére
Az irodabutik az egyik. Nem olcsók, de náluk lehet most is próbálni, és 40 napos elállással széket venni.
A másik az officepláza, náluk most nincs lehetőség próbálni, a covid miatt.
Mind a 2 cég segítőkész, és a vásárolt termék árát azonnal vagy 1-2 napon belül visszaadta.
Sajnos próbaszék nincsen csak a nagyon drágákra és/vagy a nagyobb mennyiség rendelése esetén. Ha van rá lehetőség, menj be a boltba, próbálj ki párat kihúzott háttal, és lazább, lejjebb csúszott pozícióban. Pár nap aktív ülés után kiderül, hogy jól választottál-e. Ha nem, akkor 14 vagy 40 napon belül visszaviheted. -
raverke
tag
Szia!
Az Emagrákat kipróbáltam a boltban, de nekem egyik se volt meggyőző, de itt a fórumon többeknek bejött valamelyik X széria.
A Yaasa nem tűnik rossznak, nekem egyedül a fejtámla hiánya miatt esne ki. Ha a deréktámasz nem állítható, de minden pozícióban jól tart, és kényelmes, akkor nem érdekes...teljesen egyén függő.Amit itt sokan nem értenek meg, pedig 1000x leírtam, hogy ha valaki rákérdez, hogy milyen széket vegyen, annak azonnal egy gamer széket ajánlanak.(vagy az ikeas markust) Az indok meg az, hogy mert jó, és nekik bevált.
Írtam, hogy akinek bejön, hajrá, ezzel nincs baj, de nekem, számomra gyerekes(és attól hogy én annak tartom, attól más szeretheti, amúgy meg minek veszi magára a véleményem??). Itt az ész és érvek nélküli vásárlásról, ajánlásról van szó. Egy témát körbe kell járni, ahogy te is tetted, megnézni hogy milyen tulajdonságokkal, opciókkal, beállítási lehetőségekkel bír egy szék, ami az egészségednek is jót tesz. (mondjuk úgy hogy ergonomikus)
Amúgy az előző hozzászólásban leírtam kb 10 dolgot, hogy egy széken, mit nézek meg, milyen beállítások lehetnek, hogy az emberek tudjanak szűrni a választékból. Szerintem el se olvasták...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest