Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz Gábor1970 #5593 üzenetére

    Én is hasonló cipőben voltam mint Te, ha nem ragaszkodsz a "főnöki" szék típusú székekhez, és operatív munkát végzel, én adnék egy esélyt az irodai székeknek, hálós vagy szövet támlával és ülőlappal, nyilván ez egyéni preferencia. Nekem sajnos nem jöttek be ezek a gamer műbőr székek, hiába kényelmes és viszonylag minőségi, be kellett látnom, hogy egy irodai szék jobb alternatívát kíván, az ergonómiája miatt is.

    Én a helyedben adnék egy esélyt egy irodabutik.hu-s látogatásnak, megéri végig ülni az összes széket ami van készleten, elég jó a helyi választék, és pandémia idején is lehet próbálgatni. Az ottani személyzet rendkívül udvarias és segítőkész volt, ha akarod segítenek, ha nem, akkor meg békén hagynak, semmi tukmálás, nem lihegnek a nyakadban, ami sajnos egyik-másik boltban simán megvan és amitől sikítva futok ki. És nem, nem szponzorált tartalom :)

    Végül az ArenaRacer után egy Emagra X5 Zen mellett döntöttem, már ez is bőven a lélektani határ felett volt... Egy a lényeg, próbáld ki és tölts el ott helyben minél több időt benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák