- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Apple notebookok
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz redhunter #5581 üzenetére
Úgy érzem meg is van a válasz. Ülök rajta pár napot azért. Néztem méreteket, és aggódtam is hogy nagy lesz, főleg hogy széles, de nem akartam kicsit sem, mert féltem, hogy a "gamer" kialakítás miatt nyomja majd a vállam pl.
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
MCGaiwer
addikt
válasz redhunter #5563 üzenetére
a legtöbb gamer széket 2 gyár készíti. Max re-brandelik őket, néha lehet választani a "standard" verziót $50-ért, vagy a "premium" verziót $75-ért. Majd a végén eladják őket $350-400-ért.
https://www.youtube.com/watch?v=9Yhc6mmdJC4&t=7s&ab_channel=GamersNexus -
raverke
tag
válasz redhunter #5498 üzenetére
"Hogy idejössz és leszólod gyakorlatilag az egész fórumot,és gyerekesnek titulálsz mindenkit."
Na, akkor már te is belátod, hogy itt csak gamer székek mennek 0-24...ez a bajom....meg az hogy 0 érvet hoztatok fel mellette, a problémákra meg nem is reagáltatok, amikre rámutattam...továbbra is tartom a véleményem, divatból és a hype miatt nyomjátok...
Ha te úgy érzed hogy gyerekes vagy, akkor hajrá. Az én saját véleményem az, hogy egy sportkocsi ülését berakni a szobába gyerekes...éppen ezért nekem kizárt kategória a gamer szék. Ha neked tetszik, az a te dolgod, csak ne legyen a fórum kizárólagosan gamer szék szekció.
És akkor újra leírom:
Egy értelmes hozzászóló azt írná, hogy igen, voltam ebben és ebben a boltban, kipróbáltam ezt és ezt a széket....ezek tetszettek, ezek nem, de a végén ennél a gamer széknél kötöttem ki, mert számomra....(ide kellenek az érvek)...így elfogadnám azt, hogy miért választotta valaki az adott széket, mert akkor látom hogy nem csak rámutatott a boltban vagy a neten egyre, csak mert annyira céép. -
raverke
tag
válasz redhunter #5490 üzenetére
-"Talán nézd meg jobban a drágább gamer székeket ,ahol mát nem feltétlenül a kagyló ülés dominál"
-"Mutatnál olyan Gamer széket, ami nem kagyló, és normálisan állítható a fejtámla és a deréktámasz(magassága és erőssége)?"Ebben mi a vitatkozás? Te állítottál valami,én meg megkértelek, hogy akkor mutassad meg, melyikről is van szó.
Az, hogy kinek mi tetszik, az szubjektív, de ezt is írtam már. SZÁMOMRA gyerekes és nevetséges egy sportkocsi ülését egy szobában elhelyezni. ERO rohadtul nem ezt keresem, DE az elmúlt pár hónapban csak ezekről szól a fórum.
És ha tudnál olvasni, azt írtam hogy túl van hypolva, hogy mindenki ugyan azt keresni, csak mert most az a menő, mindenféle próba és tapasztalat nélkül.A gamer székek problémáira és hiányosságaira mutattam rá, de érdekes módon épp hogy ti ragaszkodtok foggal-körömmel egy termék típus mellett, érvek nélkül, még csak meg se próbáltátok megcáfolni, amiket írtam. (nem mellesleg kíváncsi lennék, hogy hányan vennének ilyen széket, ha hiányozna róla az oldalsó merevítés, aminek 0 a funkciója...ja, akkor már nem lenne gamer a neve...)
Egy értelmes hozzászóló azt írná, hogy igen, voltam ebben és ebben a boltban, kipróbáltam ezt és ezt a széket....ezek tetszettek, ezek nem, de a végén ennél a gamer széknél kötöttem ki, mert számomra....(ide kellenek az érvek)...így elfogadnám azt, hogy miért választotta valaki az adott széket, mert akkor látom hogy nem csak rámutatott a boltban vagy a neten egyre, csak mert annyira céép.
-
raverke
tag
válasz redhunter #5487 üzenetére
Mutatnál olyan Gamer széket, ami nem kagyló, és normálisan állítható a fejtámla és a deréktámasz(magassága és erőssége)?
Attól hogy valami drága, nem feltétlenül jó. Én 600k-s székben ültem a melóhelyen és rühelltem.
Irodaszékből van ízléses, design-os. Nem feltétlen a Marika néni tárgyalószékére kell gondolni és továbbra is gyerekesnek találom a sportkocsi ülést akár a nappaliban, akár a hálóban.
Nem, nem döntöm el, hogy kinek mi a kényelmes, szimplán rámutatok a gamer szék hibáira és arra hogy a hype miatt sokan alapból ezeket a székeket preferálják, anélkül, hogy személyesen kipróbálnának min 30 irodait, "ergonomikusat" egy boltban.
"Szval sztem ha nem tetszik amit itt olvasol akkor nem kell olvasni és ennyi."....Aham, értem, tehát a véleményem le van szarva, ha nem tetszik, el lehet menni. Akkor kérem az admint hogy az egész fórum címét nevezze át "Milyen Gamer széket vegyek?"-re és akkor alapból nem is olvasom majd. -
Palinko
tag
válasz redhunter #5429 üzenetére
Hát keskenynek keskenynek tűnik de ha nincsenek "terelő lapok" attól még elterülhet ott a vállad kényelmesen, amíg az Epic lapjaiba beleakadhat, de minek fantáziálunk itt? Vedd elő a mérőszallagot dőlj neki a falnak jobb kezeddel a bal, a bal kezeddel a jobb válladnál húzz egy jegyzéket, leméred. Aztán itt vannak az EPIC adatai [link]
Ez meg az ICON [link]
Ha rám hallgatsz aki nem ért hozzá akkor Icon lesz nálad a befutó. -
Acheron
őstag
válasz redhunter #5416 üzenetére
Ezt próbák után mondod? (No offense, teljesen komoly a kérdés) A 170 cm azért nem a nagyon alacsony kategória, fura lenne, ha a (akár (vagy főleg) minőségi) székek által kínált magasságállítási tartomány nem fedné ezt a magasságot. Magamból kiindulva, néhány hete használok egy Noblechairs Hero -t. A magasságom 186 cm, a szék picivel (1 - 2 cm) az alsó holtpont fölött van rögzítve. Így elég gyakran magam alá húzott lábbal ücsörgök, teljesen kényelmesen. A magam alá húzott lábbal - és a teli talpal való ülés között a térdmagasságom kb 3 - 4 cm -t változik (mindkettő kényelmes - nekem). Nomost anatómiailag nem gondolom, hogy a köztünk lévő 16 cm úgy oszlik el, hogy neked a térd - sarok távod lenne ennyivel kisebb, minden másban pedig pont egyformák lennénk, sokkal valószínűbb, hogy az eloszlás arányos, vagyis a térd - sarok távra kb ennek negyede jut, ami "nagyjából pont" 4 cm. Ebből nekem az következik, hogy hacsak nem szeretsz úgy ülni, hogy a térded könyökmagasságban van, akkor egy ilyen (vagy hasonló) szék alsó állásban lábtámasz nélkül is használható kellene legyen. De ha kipróbáltad, és így találtad, akkor természetesen ezt tekintsd tárgytalannak, tiszteletben tartom, hogy így érzed, és számodra így adja
-
nyulnyulu
senior tag
válasz redhunter #5416 üzenetére
172cm vagyok és 100kg,noblechairs epic et vettem nemrég magamnak,és lábtámasz nélkül használom,nekem semmi bajom vele,egy ősrégi irodai székem volt,amit évek óta hasznaltam,ég és föld a különbség!Legalacsonyabb helyzetben pont jó a magassága nekem!Picit szokni kellett a keménységét!Nem bántam meg!😎
privátra illik válaszolni
-
őstag
válasz redhunter #1472 üzenetére
Ennyiért én is gondolkoztam, hogy lecserélem a műbőr fotelem, de a méretek alapján az ülőrész pár centivel kisebb széltében és hosszában is. Milyen lehet a nem XL? Nekem biztos kényelmetlen lenne az ülőlap, pedig nem vagyok bálna. Gyanítom ez a fotel a 80kg illetve soványabb korosztály számára lehet kényelmes.
-
atainprison
senior tag
válasz redhunter #1466 üzenetére
Hát igen 4-5 évig bírniuk kellene. De pl. a Vertagear PL6000-ről nem kevés, olyan beszámolót olvastam, hogy hamar eltörik a görgő vagy a fémváz egyik része meghajlik és a customer sevice egy katasztrófa. De mindezek ellenére mindkét székről nagyon jó tesztek vannak. Csak így látatlanba kicsit félek egy ilyen drága széket megvenni.
Hát igen a valódi bőr szék az 200k . Szóval azt inkább passzolom, max 130k-t áldoznék rá (annyiba kerülnek a linkelt székek is). -
Sirandrish
legenda
-
Travelos
őstag
válasz redhunter #1352 üzenetére
Na megvettem a Nitro550-et. Hát mit mondjak, nekem ez baromi szokatlan. Van ugye egy párna a deréknál, de fogalmam sincs, hogy miért, nekem ez derékfájást okoz. 1-2 óra után jól esik felállni. Lehet most kényszerít rá a szék a helyes testtartásra és majd megszokom? Nem tudom, de ez egyelőre nem az igazi.
Amúgy hangja sincs a széknek, elég stabil is, nem rossz termék, ráadásul nagyon jól néz ki -
-
TomBond
aktív tag
-
TomBond
aktív tag
-
TomBond
aktív tag
válasz redhunter #1359 üzenetére
Nekem az ülőlap teteje 49 cm magasan van a legalsó helyzetben. Az én 170-175 cm magasságommal, azt jelenti, hogy nem ér le kényelmesen a talpam (sarkam).
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Travelos
őstag
válasz redhunter #1352 üzenetére
Köszi, ezt a szélességet én is láttam, de én nem vagyok túl széles, ugyanakkor azt sem szeretem ha széles a szék, inkább azt szeretem, ha "körbeölel". Az Arozzi nekem túl nagynak tünik. Sajnos jó lenne egy próba, de nincs rá lehetőségem.
Szerintem 550 lesz. Kösz a segítséget! -
Kiglerx
tag
válasz redhunter #569 üzenetére
Összesen 1 gond ezeknél a székeknél, hogy a háttámlát a karfa tartja. A háttámlába vannak menetes betétek és abba kell tekerni és ezek idővel kiszakadnak és az egész támla egy 10 fokkal hátrébb fog dőlni.
Nézd meg szerintem az Ikeás Markus széket, még midnig akcós, 35k-ba kerülA válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
idegen lény
őstag
válasz redhunter #569 üzenetére
Hú! Nekem ez rettenetesen tetszik! Ha most vennék széket, biztos ezt venném meg! 135 kiló teherbírású szék ennyiért, az nem semmi! Nem hinném, hogy a gázlifttel gondok lesznek. Én gondolkodás nélkül lecsapnék rá! Tulajdonképpen nem sokban különbözik ettől, csak sokkal olcsóbb: [link] Pedig ezen még hálós díszítőelem sincs. A fejpárnával tényleg ördögien néz ki! Én nagyon örülnék neki, ha ilyet kapnék ajándékba!
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest