- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
raverke #5555 üzenetére
És ezek az irodai székek mennyire "nevesek" és minőségiek? Mert látom 80 fantázianéven futnak, de én már annak is örülnék ha lenne 1-2 olyan ismertebb név, ami garancia arra, hogy fél évnél tovább bírja (és most nem a Herman Miller-re gondolok). Van általános tapasztalat ezekkel a cégekkel?
Sajnos nekem az Arenaracer Craftsman ma ment vissza, eddig eléggé mínuszos a történet.
-
Zanik
addikt
válasz
raverke #5553 üzenetére
Én nem ragaszkodtam a fejtámlához. Bent a cégnél sincs a székemen fejtámla, de megértem, hogy neked ez szempont. Mondjuk ha lett volna az általam kinézett Emagra, akkor lehet azt támlával kértem volna.
Igen, ebben teljesen igazad van, hogy azért jó lenne, ha kicsit szélesebb szeletét ajánlanák itt az érdeklődő embereknek, és nem mindenkit azonnal a minőségi gamer székek irányába "terelnének". De gondolom, hogy akik az irodaszékeket preferálják, azok a hsz-ükben ezt kiemelnék. Az más kérdés, hogy sokan azt hiszik, minden gamer szék jó, és eleve azt keresik. Ott már nehéz volna irodaszéket ajánlgatni annak, aki eleve gamer székben gondolkodik. Marad a Markus+prémium gamer székek. Talán idővel többen fognak majd irodaszékekről beszámolni és javaslatokat tenni. Én pl. 9 hónap használat után bátran merem ajánlani a Yaasa-t. Vannak ennél is kompromisszumok nyilván, de a home office-ra tökéletes és játszani se rossz bene.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz
raverke #5502 üzenetére
Én pl. kipróbálás nélkül vettem irodaszéket tavaly áprilisban home office-ra. Tombolt az első hullám, sem időm, sem lehetőségem nem volt személyesen székeket próbálgatni.
Nálam a gamer székek alapból kiestek a kinézetük miatt (nappaliba került, nincs mancave-m elrejteni). Kb. két héten át bújtam a neten, olvastam, videókat néztem, informálódtam. Két típusra, az Emagra X8 Yoga-ra és a Yaasa chair-re szűkítettem le a listát. Végül azért lett az utóbbi mert az X8 Yoga nem volt elérhető az irodabutik-nál. Kifogytak belőle (nem meglepő módon).
116ezer Ft volt szállítással a Yaasa. Nagyon jó minőségű szerintem, jók az anyagok, a kartámaszt egyenesen imádom. Sajnos az iróasztalom nem állítható, így kellett vennem egy lábtartót is, de így most teljesen jó az üléspozícióm (jobb is talán mint a munkahelyemen, pedig ott még állítható az asztal is). Egyetlen hiányossága van csupán: a lumbar support horizontálisan (mélységben?) nem állítható.Amúgy én osztom a véleményed a gamer székekről. Egyrészt szerintem iszonyat túlárazottak. Jobb ha nem tudom mennyi a bekerülési költségük. De van most egy trend, nagyon megnövekedett kereslet rájuk, így nagyon sokan meg akarják lovagolni a hullámot és sokat szakítani amíg tart a hype. A legnagyobb bajom viszont eleve a felépítésükkel van (ülésforma pl.). A legtöbbnek pocsék a mechanikája is, talán még a Secretlab knee tilt-je jó valamennyire, de szerintem egy szinkronmechanikás irodai szék még mindig jobb megoldás annál. A kinézetük a harmadik gondom, ami persze szubjektív, de kevés "szolid" gamer széket láttam, amit mondjuk el tudtam volna képzelni a nappalinkban.
Ennek ellenére én nem bántom azokat, akik gamer széket vesznek. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy mások a preferenciáink.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
atee
őstag
válasz
raverke #5499 üzenetére
továbbra is tartom a véleményem, divatból és a hype miatt nyomjátok...
Jó akkor nyugodtan lépj túl ezen!
Vannak itt bőven elégedett felhasználók akik gamer székben ülnek. Végig néztek nem is egyet és a végén a mellett maradtak ami a legoptimálisabb volt. Árban minőségben és kényelemben is megfelelő számukra.
Neked nem tetszik az is egy vélemény, de nem kell itt tele offolnod a topikot az agymenéseddel!
Felnőtt emberek vagyunk többségében és el tudjuk dönteni mi a jó nekünk!D-day 2002-01-04 01:54
-
redhunter
senior tag
válasz
raverke #5494 üzenetére
Ezt irtam neked ,a melohelyen kb 50 irodai szék van és kb 10 féle ,egyik sem az olcsó kategória.Ennek ellenére mondtam azt hogy egyik sem kellene otthonra.Nekem jó a noblechais bármennyire gyerekes is.Az hogy v.minek a problémájára rámutatsz rendben van.Csak éppen a stilussal van gond.Hogy idejössz és leszólod gyakorlatilag az egész fórumot,és gyerekesnek titulálsz mindenkit.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Palinko
tag
válasz
raverke #5496 üzenetére
A mondandóm lényege, hogy mivel legtöbben úgyis vakon választunk az eddigi tapasztalataink alapján veszünk széket és úgy néz ki többen ültünk már nagyon kényelmes autóban mint kényelmes irodában.
Nem mondtam hogy 30 perc elég lenne, csak gondoltam írok egy nagyobb számot mint a 10 perc ami szerinted nem elég és a 30 már erősen szemlélteti hogy nem tudod végigpróbálgatni a kínálatot ha 30 percet ülsz. Most te komolyan kirendelgetnéd magadhoz a széket és élnél a 2 hetes elállás jogával 1,5 hét után? Van olyan épeszű cég aki foglalkozna veled 2 visszamondás után? Kíváncsi vagyok kiknél jutsz el a 30-ig ezzel a módszerrel. Egyébként tudnál 10-es listát ajánlani hogy mik érdemesek vételre mondjuk 75-200 ezer ft kategóriában? Mert ahogy én nézem ennyiért csak kopogós műanyaggal ellátott székek vannak és az a baj hogy teherviselő helyen is képesek használni... Nekem pl a ma is emlegetett Spinelly is nagyon tetszett, aztán ahogy mélyebben megvizsgáltam a dolgot, hát az a fejtámla elég placebo jellegű és alacsonyan is van, műanyag mindenhol az is.
Ez meg például egy kínai nem is annyira ismert gaming szék belseje, szerintem nem kérdés melyik kelt több bizalmat. Ehhez képest itt csak komolyabbakat szoktak emblegetni az emberek. -
Palinko
tag
válasz
raverke #5488 üzenetére
Ja szóval próbáljunk ki 30 irodait de 10 percet ücsörögni nem elég benne. Vagyis üljünk vagy fél órát? Az pont 15 óra ücsörgés tehát nem leszünk gyanúsak az üzletben hogy 2 napot üldögélünk ott? Tényleg valaki így vesz széket? Szerintem sem jó ötlet online alapján széket venni mint ahogy futócipőt se, de nem mindenki lakik a fővárosban és nem mindenkinek van lehetősége sajna mindent letesztelni szóval az addig próbáltak tapasztalatai alapján próbál választani valamit ami számára megfelelő mert amit ajánlasz az kb az emberek 99%-nak kivitelezhetetlen.
Ha lenne annyira egyértelmű minőségű, jó ár érték arányú irodai szék senki nem hülyéskedne a gaming székekkel szerintem, de én nem úgy nézem hogy igazán van.
-
Biga123
addikt
válasz
raverke #5488 üzenetére
Nincs mi tenni, nem lehet árral szemben ùszni.
Most a gamer a trendi.
Ugorj be egy ikeába. Ott 1 éven belül visszaviheted ha nem jön be. Nagy hiányosságuk átlagban az ikeás székeknek a könyöktámasz állíthatósága.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
redhunter
senior tag
válasz
raverke #5488 üzenetére
Nem vitatkozom veled tovább mert nem érdemes,te jössz ide minden előzmény nélkül és egyszerüen szarnak titulálsz minden gamer széket ,plusz gyereknek tartasz mindenkit aki ilyet vesz.Legyél boldog az irodaszékeddel.De ezért kár volt a billentyüzetet koptatnod.
PSN - RedFoxHun
-
atee
őstag
válasz
raverke #5486 üzenetére
Nagyon nagy a különbség kategórián belül is. Abba a hibába esel, hogy a gamer szék az csak szar lehet. Közben csak neked nem tetszik és igazán minőségit még talán nem is próbáltál.
Teljesen szubjektív, hogy ki mit nézeget szívesebben az otthonában. Véleményem szerint ha már itt tartunk akkor az irodai szék se való a nappaliba.
Egy Noble Icon viszont kifejezetten szép és a párna csak opció. Én pl. nem használom őket. Kényelmes és minőségi!
Ezek alapján ajánlható!
Az hogy kinek mi a megfelelő az meg ahány ember kb. annyiféle adottság!
Nem lehet ezt a terméket úgy ajánlani hagyományos formában mint egy hardvert!
Nem véletlen van többször is kiemelve, hogy a személyes próba lenne a legfontosabb!D-day 2002-01-04 01:54
-
redhunter
senior tag
válasz
raverke #5486 üzenetére
Talán nézd meg jobban a drágább gamer székeket ,ahol mát nem feltétlenül a kagyló ülés dominál.De mivel én elmodhatom hogy munkahelyen nem olcsó 150000 feletti székekben ülünk ,mégsem cserélném el a noblechairs herora ami otthon figyel.Ja és párna nélkül.Az meg hogy mi hogy nézki szintén relativ,de az biztos hogy a nappalimban nem szeretnék egy irodaszéket látni.Szval sztem ha nem tetszik amit itt olvasol akkor nem kell olvasni és ennyi.Azt meg hogy mi kényelmes és mi nem azt ne te döntsd már el ,hanem döntse el mindenki magának .
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Biga123
addikt
válasz
raverke #5480 üzenetére
Sajnos az influencerek világát éljük.
Érdekes módon pont valaki árul Noble széket HA-n. "Olcsón". Széket kipróbálás nélkül venni nettó butaság. Sajnos az ülök benne 10 percet nem számít kipróbálásnak. És igen , nálam is szitokszó a "gémer". Szal nemegyszerű. Viszont vannak itt konkrét tapasztalatok, azokat hasznosítsd.A többit meg engedd el.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
válasz
raverke #5480 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy irigy vagy a sportkocsi ágyamra vagy arra hogy nekem lehet kényelmes egy gémer szék is?
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
pettort
újonc
válasz
raverke #5106 üzenetére
Én is ugyanezzel a problémàval szembesültem 2 hete. A vègèn egy wau 2-t rendeltem, ha nem tetszik, vissza lehet küldeni + egy elektromos asztalt, hogy nèha fel tudjak àllni. Sajnos egy ilyen asztal, lap nèlkül, 88k volt.
A spinalis szèkekre akartam menni, de ahogy utànaolvastam, elèggè megoszlottak a vèlemènyek, így letettem róla. 2 ève mèg próbàltam is egyet, de nem győzött meg, hogy abban kènyelmesen tudok 8-10 óràt ülni, vagy filmezni is esetleg utàna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest