Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raverke

    tag

    válasz Palinko #5497 üzenetére

    Van 2 bolt pesten, ahol nagyon segítőkészek, és igen, gond nélkül visszavihetsz annyi széket, amennyit csak akarsz. Van próbaszékre is lehetőség, de sajnos az vagy csak a nagyon drága székekre vonatkozik, vagy a min 10 darab szék rendelése esetén.
    Tisztában vannak ezek a boltok, hogy 10 perc alatt nem lehet eldönteni, hogy melyik jó, éppen ezért nem fognak kötekedni ha a 20-ik széket viszed vissza.

    A műagyagtól messze nem kell félni, sokszor sokkal jobb, mint a fém, mivel rugalmasabb, nem annyira merev.(még kényelmi szempontból is jobb,hogy van egy kis rugózása pl. a támlának) Már nem a 80-as években vagyunk hogy ócska műanyaggal dolgozzanak. (persze ez gyártó függő..kb 30-40k-ért nem biztos hogy rugalmas, nagy teherbírású anyagot használnak.)

    A probléma továbbra is az, hogy ezek az oldalsó merevítőknek semmi, de semmi szerepük nincs a kényelemben. Sima design elemek.(ettől lesz gamer)

    Amúgy pár szempont, amit ÉN, személy szerint, tudatos vásárlóként megnézek, amikkel lehet szűrni(totál egyén függő, kinek mi a fontos):

    - Állítható az ülés mélysége?(pláne ha látatlanba veszed, nem mindegy hol támasztja meg a lábakat)
    - Extra, de nagyon, az ülés dőlés szögének állítása..ha pl nyomja a combodat, akkor kicsit bedöntöd
    - Tartja a derekadat, még akkor is amikor hátradőlsz a hintával?(vagy akkor amikor lecsúszol nyugis pózba, hiszen nem lehet folyamatosan kihúzva ülni a széken...)
    - Deréktámasz magassága és erőssége állítható?(nem véletlenül tartom nevetségesnek az 1db kispárnát)
    - Hintamechanika milyen típusú?(külön dől a hát támlája, vagy követi az ülés a támlát..ebből is több típus van)
    - fejtámla magassága és mélysége állítható?(ha pl nagyon előre nyomja a fejet, akkor a nyaknak az nagyon nem jó)
    - kartámasz mennyire van közel-távol, ha mondjuk hátradőlsz? (volt rá példa..hátradőltem kicsit, és a 4D-s kartámasz már messze volt)
    - ülőfelület milyen vastag,milyen anyagból van, hosszú távon mennyire kemény?
    - és az általam említett nagy hátrány a gamer szék oldalsó merevítése előre nyomja-e a vállakat? (szép púpos leszel tőle)

    Na, ezekről itt senkitől, semmit nem hallottam, csak azt hogy én vagyok a nagy leszóló/beszóló, mivel a gamer székre annyit kaptam válaszuk,hogy: "nekem kényelmes"...

    (Kis kiegészítésként: Kérjetek meg valakit, hogy fotózzon le titeket, miközben dolgoztok vagy játszotok...akkor kiderül hogy mennyire egészséges a testtartás? Az esetek többségében előre hajoltok, a hátatok hozzá se ér a támlához...)

Új hozzászólás Aktív témák