- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Nekem eddig a 10-15 ezres székek bírtak 2-3 évet, nem a céget kérdeztem, hanem a széket. Tudom, hogy van nála jobb, de azért hétköznapi használatra nekem eddig megfelelt.
Igazából a szék érdekelne, mivel külsőre olyan, mint a 80-100 ezres székek, amik lehet hogy anyagárban meg amúgy is kb a felét érik (nem tudom, még nem volt ilyenem). Az akcióval meg még azt mondanám, hogy lehet megéri ha nem nagyon kínai. Szerintem ma lecsekkolom élőben.
-
artiny
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r #1413 üzenetére
jysk szekek kozul nekem eddig ilyen volt:
https://jysk.hu/dolgozoszoba/irodaszekek/plus/irodaszek-billum-fekete
https://jysk.hu/dolgozoszoba/irodaszekek/plus/irodaszek-sunds-textilbor-fekete
Mind a 2 tol eddig megvaltam , mert honapok utan mar nagyon kenyelmetlen volt. Egy ikeas 25€ tovabb birja mint a Jysk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------A DXRACER - jo marka szekekben vagy gagyit csinal csak tul van hypeolva ?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Erről a székről mi a véleményetek? Van valakinek esetleg tapasztalata vele? Akciós lesz nemsokára, és eléggé mozgatja a fantáziámat. Akciósan fele annyi, mint pl egy Dx. Majd lehet személyesen is meglesem, de addig hátha valaki már vett ilyet -
air76
tag
Sziasztok,ma megvettem életem első "gamer"székét.Genesis Nitro 330.Tudom hogy olcsó kis gagyi,de a hagyományos irodai forgószékekhez képest nagyon tetszik.Ezt még ki bírtam fizetni...
-
artiny
őstag
sziasztok, milyen markaju szeket kene nezegetnem? (dxracer, arozzi, stb amiket lattam.)
fo szempont hogy idovel is kenyelmes maradjon es ne jojjon szet a bor, bar szerintem kerulom majd a bort a konkret szeknel mar... inkabb textilesebb -
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok, széket keresek amiben akár egész nap kényelmesen tudok ülni, 182cm és 95kg vagyok. Eddig a Natec Genesis SX77-et néztem, ez jó választás vagy ilyen árban (kb 70k) érdemes inkább mást venni?
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Mik a vélemények a Nitro Concepts C80-as gamer székekről? Konkrétan a Pure verziót néztem, ezt kapni lehet fekete/fehér színkombóban.
Mondjuk a Comfort verzió kicsit jobban tetszik, de abból alig kapni fekete/fehér variációt.
Van valakinek ilyen széke? Ajánlott oldal ahonnan meg tudom rendelni? -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Beleszerettem ebbe a székbe, mert nagyon kényelmesnek tűnik számomra.
Fontos ez a nagy háttámla mert 188 cm magas vagyok. És ezen a fejtámasz/nyaktámasz pont jó nekem. Viszont ez műbőr és azt nem annyira preferálom.
Nem tudtok hasonlót esetleg szövet kárpittal?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
vismaior04 #1402 üzenetére
Ez a szék lehet jó...csak kár, hogy a háttámla már a vállnál / váll alatt végetér.
-
b.kov
senior tag
válasz
vismaior04 #1404 üzenetére
Értem. Mondjuk ilyen szempontból én is sokat ülök, mert irodában dolgozom, meg ülök az egyetemen is eleget, de otthonra is muszáj valami a gép elé.
-
vismaior04
tag
Előző székeimben se töltöttem sokkal kevesebbet, mind rendesen ki voltak téve használatnak, sőt lehet akkor is megvolt ennyi átlag, mert akkoriban tévét is monitoron néztem, illetve olvasáskor is max hátradőltem és feltettem a lábam az asztalra, kanapéig már sokszor nem vonszoltam el magam.
Manaság igyekszem kiegyensúlyozottabb életet élni de vannak időszakok amikor bedurvul a helyzet.
-
b.kov
senior tag
válasz
vismaior04 #1402 üzenetére
Az szép. Bár az a napi 8-14 óra már tényleg hardcore.
Az előző székeiden is ennyit töltöttél? Igazából csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy otthoni használatra (nagyon maximum 3-4 óra ülés naponta) mennyire lehetnek strapabíróak hosszú távon. -
vismaior04
tag
Mivel az elmúlt 20 év egy jelentős részét számitógép előtt töltöttem előbb szórakozás majd munka, majd mindkettő végett, így mindig fontos volt számomra a jó minőségű szék.
Jópár "főnöki" széket vettem és használtam az évek során, 80-150 ezer forintos árkategóriából válogatva, cirka megvettem mindig az elérhető legjobbnak tűnőt.
A tapasztalatom az hogy mindegyik nagyjából 1-1.5 évig bírja. De komolyan. Gázlift tökrement (és persze nem standard méret van benne, hogy ne legyen egyszerű a csere), hintamechanika, ez-az eltörött, ülőpárna kopás, bőr szakadás, egyéb kényelmet is befolyásoló amortizáció.Ezt az évenkénti cserét megunva döntöttem úgy hogy veszek egy baromi drága Herman Muller Aeron-t, úgy voltam vele valami oka csak van, hogy 10 év garanciát adnak rájuk.
És valóban. Használtan vettem angliából, a bolti ár kevesebb mint feléért szállítással együtt, tökéletes állapotban érkezett.
Ez volt négy éve és most is tökéletes állapotban van, úgy hogy az elmúlt másfél évem nagyon kemény volt munka szempontból és így napi 12-14 órákat töltöttem benne, de nagyátlagban is napi 8-10 órát használtam az évek során.Kényelem szempontjából nekem nagyon bejött, deréktámasz is kellemes, az egyetlen ami hiányzik időnként az a fejtámla, az is főleg amikor elalszom benne.
Szóval tiszta szívvel tudom ajánlani, lehet többe kerül mint egy csomó másik szék, de ár érték arányban nagyon ott van, főleg ha kis kockázatot vállalva használtan, ebayen veszi valaki.
-
b.kov
senior tag
válasz
Neil Watts #1400 üzenetére
Tudom-tudom, csak most költözöm el koliból, aztán végre lesz helyem normálisan.
Aztán ha most veszek 2-3 évre valami kényelmesebb széket, utána lecserélem valami AKRacingre, mikor már nem gyakornoki fizum lesz.
-
Az ilyen hokedliket a gerinced fogja banni idovel.
Nekem szemelyszerint a Markus megvaltas az elozoekhez kepest, ez legalabb tart.Feloff: Egyszer azert szivesen beleulnek egy fullextras Herman-Millerbe is, am azoknak csak kepviseletet lattam, Mo-i bemutatotermet nem.
Udv. core2
-
b.kov
senior tag
válasz
Neil Watts #1398 üzenetére
Értem, köszi.
Igazából nem vagyok egy hardcore user, igazából egy hokedli szintű széken ülök már 2 éve, aztán eljött a költözés ideje, és kell új széket vásárolnom. A hokedli kategóriát pedig már unom . -
-
b.kov
senior tag
Na, végülis kikértem ismerősöm véleményét, aki aztán lehordta a fejem, hogy ilyet nehogy merjek venni.
Helyette viszont ajánlott egy másikat, picit drágábban.Van olyan, aki tudna pár szót mondani erről?
Köszönöm előre is.
-
Ispy
veterán
válasz
Chereiose #1391 üzenetére
Van Herman Miller 3000 EUR-ért is, szóval 100k nem a világ vége. Sőt a bőr székek 150k körül indulnak, de egy minőségi hálós szék is olyan 200k körül van.
Én először dxracert néztem, de szerencsére rátaláltam az akracing premium v2-re, ez kb. 40k-val olcsobb volt (92k), mint amit kinéztem magamnak.
Én 85kg és 175 cm vagyok, nekem kényelmes ez a szék, pedig ebben dolgozok napi sok-sok órát.
Arra is figyelni kell, hogy az sem jó, ha túl nagy a szék, attól is kényelmetlen lehet, szvsz.
Van róla képem is.
Ja és az ak svéd cég, és jó a supportjuk, keress rá itt a topikban.
-
redhunter
senior tag
[link]Hozzánk a céghez most hoztak pár darab ilyen széket ,azt kell mondjam hogy elég jók,hogy milyen tartósak lesznek nem tudom ,de egyelőre állják a sarat.
-
Chereiose
addikt
válasz
Neil Watts #1392 üzenetére
Ú ennek a háta nagyon nem jön be, jelenlegim is hasonló és borzalom, ráadásul nyikorog félév után már, igaz ez jysk-es.
-
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gamer széket, de valahogy mindig dilemmába esek, hogy vajon ér-e ennyit egy szék. Ugyanakkor meg kipróbáltam már párat a pixelben, és azért érzésre is és mindenhogyan jobb mint egy átlag szék. Inkább azzal van gondom, melyiket vegyem. Azt már eldöntöttem, hogy műbőrt fogok és nem szövetet, viszont méretileg nem tudom mekkorára van szükségem. 182cm vagyok és nem egy túl széles típus, inkább vékony. Így nincs szükségem egy 2 méteres fotelra azért
Amit néztem az az Akracing nitro, ez ugye boltban 75k körül van. Viszont néztem itt aprón is, és 80-ért van ilyen piros [link], ami elég jó ár mert boltban 130k ez. Igazából a márkákban sem vagyok otthon, de ez rossz nem lehet gondolom. Másik kérdésem, hogy az, hogy ilyen magas nem nyomja nagyon le az ember nyakát? Mert hát végül is autóban sem kényelmes órákat ülni, az ember nyakát nyomja le valamilyen szinten a fejtámla, eddig pedig olyan székeim voltak (irodai székek) amik nem tartották a fejemet, hátra tudtam dönteni. Igaz ezeket a székeket hátra is lehet dönteni
Az árat tekintve viszont akkor sem tudom eldönteni, mert ennyit tuti nem ér ez, hisz egy irodai szék 30-40k körül van és azok sem olyan rosszak, de azért mivel sok időt töltök gépnél ezért nem akarok többet ilyen sz@rokban ülni.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ezzel a székkel kapcsolatban tapasztalata esetleg?Kb 25k lenne a keretem rá, napi 2-3 óra használatra. Nem találtam róla rossz véleményeket neten, de itt nem találtam eddig.
Köszi! -
Hunner
senior tag
válasz
Franklin #1388 üzenetére
Így típusról nincs meg, de amikor széket kerestem magamnak végigültem az összes Kika széket, és ezek a noname Racer székek baromi kényelmetlenek voltak. 184cm/110kg, de az akkori asszonypajti is probálta mindet 163cm/53kg és szerinte sem volt kényelmes egyik sem. Ha teheted ülj bele. Ha kényelmes, és neked megfelel, vedd meg. A Markus-on kívül minden 50 ezer alatti szék lutri.
-
Franklin
addikt
Ezt ismeri valaki, akciósan megérhet ennyit?
-
Fernet
senior tag
válasz
Neil Watts #1384 üzenetére
Szeretném én is egy Markus-ra lecserélni a székemet, de csak szombaton tudok eljutni az IKEA-ba. Mivel nem a szomszédban lakom, szeretnék biztosra menni ami a készletet illeti. Mi a legjobb megoldás amellett, hogy mondjuk nyitásra megyek? Azt olvastam a gyik-ban, hogy félre nem tesznek terméket. Kellemetlen lenne üres kézzel eljönni...
-
válasz
nemethchek19 #1381 üzenetére
IKEA Markus
Udv. core2
-
Hunner
senior tag
válasz
Ikea Markus?
-
redhunter
senior tag
válasz
Azért az ár behatárolja a lehetőségeket,ezért lenne jó tudni.Bár itt azt szokták mondani hogy 50000 alatt bármelyiket nézed kb ugyanolyan,próbálj ki párat ha van lehetőség és amelyik kényelmes azt vedd meg.Vagy ha nagyobb a keret akkor nézd meg mondjuk az arozzi toretta székeit vagy a natec genesis nitro 550-et ezek szövetesek.
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Kényelmes forgószéket keresek számítógépezéshez.
- 188 cm magas és 79 kg vagyok
- full szövet kárpitozás vagy hálós megoldás (a textilbőr/műbőr kárpitozást kerülném)
- ergonomikus kialakítás
- hintamechanikás legyen
- párnázott karfa
- felhajtható karfa előny, de nem kötelező
- fejtámla szintén előny, de nem kötelező (ha a háttámla elég magas)
- csendes, nyikorgás mentesAz árakkal nem vagyok tisztában, így keretet nem tudok mondani. Ha esetleg valamilyen információt kihagytam ami fontos lehet, nyugodtan jelezzétek.
Mit ajánlanátok?
-
nemethchek19
aktív tag
Hello!
Erről vélemény, tapasztalat? Q041 forgószék
-
Sziasztok!
Berakom ide is, hatha akad otletetek. A BEKANT disznovagoasztalait elegge draganak talalom
Jut eszembe, a Markus nagyon jol szuperal (kopp-kopp), koszonom az ajanlast.
Udv. core2
-
redhunter
senior tag
válasz
Travelos #1375 üzenetére
Igen rendszerint az van hogy a már kialakult helytelen ülés mód miatt szokatlanok ezek a székek,de egyébként a párnát oda huzod ahová akarod ,vagy le is veheted ,nem kötelező azt használni.Egyébként neked nem magas,mert itt pont azt tárgyaltuk hogy lehet hogy nem jól vannak az adatok leirva.Lemérhetnéd hogy neked mit mutat felső és teljesen leengedett állásban a párna tetejéig.
-
Travelos
őstag
válasz
redhunter #1352 üzenetére
Na megvettem a Nitro550-et. Hát mit mondjak, nekem ez baromi szokatlan. Van ugye egy párna a deréknál, de fogalmam sincs, hogy miért, nekem ez derékfájást okoz. 1-2 óra után jól esik felállni. Lehet most kényszerít rá a szék a helyes testtartásra és majd megszokom? Nem tudom, de ez egyelőre nem az igazi.
Amúgy hangja sincs a széknek, elég stabil is, nem rossz termék, ráadásul nagyon jól néz ki -
nemethchek19
aktív tag
Erről a székről mi a véleményetek?
Como irodai forgószék - vezetői szék
Ebben az árkategóriában van jobb nála?
-
zabizutty
újonc
akkor a gázrugó lehet nincs jól becsúsztatva a helyére.
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Forgószéket keresek számítógépezéshez.
- 188 cm magas és 79 kg vagyok
- Sokat ülök számítógép előtt. (Filmnézés, Zeneszerkesztés)
- Összeg: max 30k-ig
- Fontos hogy ne műbőr legyen, mert tapasztalatok alapján az egy idő után elkezd hullani.Mit ajánlanátok?
-
redhunter
senior tag
válasz
TomBond #1357 üzenetére
Nekem ugyanez van az arozzival xl -el.Lehet hogy egyedi esetek ezek de idegesíti az embert,persze van aki erre azt mondja hogy 60000 Ft a legalja ezeknek a székeknek,szóval ne várjunk sokat,de ez nem vigasztalja az embert.Azt hogy érted hogy nagyon magas?Pedig ez az alacsonyabb változat,v.ki itt pont azt írta hogy ez nem való csak alacsony termetüeknek.Ja és azt elfelejtettem írni hogy a családban van 550, 3 hónapja, igaz 70kg-os egyén használja de teljesen hangtalan eddig.
-
zabizutty
újonc
válasz
Travelos #1351 üzenetére
Azt javaslom, menj el egy akármilyen forgószéket árusító boltba és vigyél magaddal méterest. Nézd meg, hogy ha az űlőlap 45 cm magas a földtől az neked milyen, mert az 550-nek az a max. az sx77-nek meg a min.. ugyanúgy az egyéb méreteket is, hogy legyen viszonyítási alapod. Egyébként 70 rugóért a Jysk-ben láttam hasonlót amit kipróbálva lehet összehasonlítási alapot is nézni az egyéb nem gamer székekkel.
Ja és 150 kg-ot bír a gyártó szerint. Sajnos, ami ennél olcsóbb az jó eséllyel nyikorog, emiatt, meg amiatt rosszabb. Aki teheti inkább spóroljon kicsit tovább. Az enyémnek semmilyen hangja sincs és érezhetően sokkal jobb mint amiket kipróbáltam mindenféle főnöki meg hasonló néven árult akár 30-40-ezres csoda főnöki/irodaszék.
Nem zárom ki természetesen, hogy vannak akik belehúztak egy nem tökéletes darabba, vagy nekem volt szerencsém, hogy az enyém kivételesen hibátlan, de ez bármely drágának számító termékkel előfordulhatés akkor senkit nem vigasztal, hogy a többieké jó, illetve ha sikerül is garanciálisan eredményeket elérni a forgalmazónál akkor sem lesz kellemes élmény, hogy x ideig csak a macera volt + a félelem, hogy meddig bírja. De ez van.
-
TomBond
aktív tag
válasz
Travelos #1349 üzenetére
Én az 550-et nem ajánlom senkinek! Nekem nagyon magas, és lehet egyedi eset, de nekem nyiszorog-nyöszörög. 5 nap után már nem volt csendes. Felvettem a magyar importőrrel a kapcsolatot, akik nagyon segítőkészek, de csak addig jutottunk, hogy zsírozzam meg a hintamechanikát.
-
Hunner
senior tag
válasz
Gabrielsen #1354 üzenetére
20-40 közt ülj bele abba amit találsz bárhol ahol keresel. Ha nem nyeklik alattad vedd meg. 60 alatt nincs értelmes szék, 130kilóra inkább 100-től lehet gondolkodni. Sokkoló, én is átéltem, mikor a 25ezres tescos hodályom 7év után lecseréltem egy 70ezres akracing-re, de ez van.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Gabrielsen #1354 üzenetére
Talán egy ilyen kijön ilyen ár/kg érték-ben:
(Ui.: a görgök már nem biztos, hogy beleférnek a keretbe.) -
Gabrielsen
csendes tag
Továbbra is keresek széket 20-40ezer közt. 130 kg-ot bírjon el,ennyi
-
Travelos
őstag
válasz
redhunter #1352 üzenetére
Köszi, ezt a szélességet én is láttam, de én nem vagyok túl széles, ugyanakkor azt sem szeretem ha széles a szék, inkább azt szeretem, ha "körbeölel". Az Arozzi nekem túl nagynak tünik. Sajnos jó lenne egy próba, de nincs rá lehetőségem.
Szerintem 550 lesz. Kösz a segítséget! -
redhunter
senior tag
válasz
Travelos #1351 üzenetére
Mivel kb azonos árban van az 550 és az sx77 így te döntöd el hogy melyik a szimpatikusabb.Az 550 magassága max 46 cm az sx77 pedig max 53.Sztem a te méretedhez jó az 550 is,ha nézel videókat a youtubon magasabb figurák is ülnek benne kényelmesen.A nagyobb szemmel látható különbség a hátlap szélességében van,az sx77, 8 cm -el szélesebb ,már már kicsit fotelesebb ,akinek szélesebb válla és háta van annak ez sokkal jobb.De egyébként akármelyiket is választod sztem nem jársz rosszul vele.Az 550 -ből van tiszta fekete verzió is,csak a kispárnán a logók piros himzésüek.A nagyobb gond az hogy ebben az árkategóriában szövet boritásút nem is találsz mást,csak ezeket és az arozzit.
-
Travelos
őstag
válasz
zabizutty #1350 üzenetére
Köszönöm a tapasztalatokat, jól hangzanak. 168 cm vagyok és 70-80 kg között mozgok életmódtól függően. Rövidek a lábaim.
Nem sok különbséget látok a Nitro550 és az SX77 között. Az Arozzin is gondolkodom, de ahol néztem, ott csak 1 év garó volt rá, míg a Natecre 2év. Nem nagyon tudok döndeni, kipróbálásra sincs lehetőségem sajnos. Még várok, hátha ír valaki még tapasztalatot vagy véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest