Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krono.

tag

Sziasztok!

Egy Markust használok sok éve, igazából lekopogom, nem volt gondom vele, elmúlt években előfordult, hogy derékfájdalmam volt benne 1-2 napig, de nem kibírhatatlan, olyankor inkább állóasztaloztam. Mivel sok időt töltök ülve, asszem itt az ideje jobban odafigyelnem a gerincemre, üléspozícióra, egészségre.

185cm vagyok 10 éves távlatban gondolkodva 80-95 kg között leszek valahol. :D
    Enyhe anterior pelvic tilt-em van, gondolom ezt is érdemes megemlíteni (talán a megfelelő szék ezen tudna javítani is?).

Konkrét keretösszegem nincs, a lélektani határ szerintem a 400ezer Forint lenne, de ha valami felejthetetlen ajánlat van valamivel többért, megfontolom. Használt (ha nem ilyen háborús övezetből érkező állapot), felújított, és új (cégre vásárolva) is játszhat (illetve EU beszerzés is). Nem bánnám ha nem lenne ronda. :DDD

Visszaolvasgatva a topikot Haworth Fern/Zody, Herman Miller Mirra/Aeron, Steelcase vonalon kellene nézelődnöm?
    Írtátok, hogy az üléspróba elég fontos, a multibutort láttam emlegetve, de ott a Zody-n kívül nem nagyon van más, amit próbálgatni lehetne, hol van lehetőség próbára?

Illetve milyen webshopokban érdemes nézelődni? Máshol ezt a cre8shop-ot láttam ajánlva újra, offeco-t használtra, bár ott több panaszt is láttam már a kapott szék állapotára.

Új hozzászólás Aktív témák