Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Sziasztok!
Egy Markust használok sok éve, igazából lekopogom, nem volt gondom vele, elmúlt években előfordult, hogy derékfájdalmam volt benne 1-2 napig, de nem kibírhatatlan, olyankor inkább állóasztaloztam. Mivel sok időt töltök ülve, asszem itt az ideje jobban odafigyelnem a gerincemre, üléspozícióra, egészségre.
185cm vagyok 10 éves távlatban gondolkodva 80-95 kg között leszek valahol.
Enyhe anterior pelvic tilt-em van, gondolom ezt is érdemes megemlíteni (talán a megfelelő szék ezen tudna javítani is?).Konkrét keretösszegem nincs, a lélektani határ szerintem a 400ezer Forint lenne, de ha valami felejthetetlen ajánlat van valamivel többért, megfontolom. Használt (ha nem ilyen háborús övezetből érkező állapot), felújított, és új (cégre vásárolva) is játszhat (illetve EU beszerzés is). Nem bánnám ha nem lenne ronda.

Visszaolvasgatva a topikot Haworth Fern/Zody, Herman Miller Mirra/Aeron, Steelcase vonalon kellene nézelődnöm?
Írtátok, hogy az üléspróba elég fontos, a multibutort láttam emlegetve, de ott a Zody-n kívül nem nagyon van más, amit próbálgatni lehetne, hol van lehetőség próbára?Illetve milyen webshopokban érdemes nézelődni? Máshol ezt a cre8shop-ot láttam ajánlva újra, offeco-t használtra, bár ott több panaszt is láttam már a kapott szék állapotára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Proxmox VE
- Kés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe