- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
http://www.emag.hu/unic-spot-us25-reno-irodai-szek-fekete-piros-5999058327748/pd/DS1VM3BBM/
erről a székről van valakinek tapasztalata esetleg valami vélemény?
hasonló árban tudnátok ajánlani valamit?
-
Hunner
senior tag
-
apple87
senior tag
Erről mi a véleményetek?
[link]
Megéri az árát?
Napi 8-10 óra használatra -
Hunner
senior tag
Elég sokan használják akik írtak ide valaha: katt.
10 év garancia van a mechanikára, és ez a szövetes példány lesz ami amúgy is jobban ajánlott. Ami panaszt hallottam rá, hogy mivel lyukacsos a háta így azért szellősebb, főleg ha a hátadra fúj a légfkondi, úgy még kellemetlen is lehet. Előnye viszont, hogy nem izzadsz bele annyira. Egyébként én csak barátnőm irodájában ültem benne, szerintem kifejezetten fasza, bár a kartámasz nem állítható rajta.
-
Hunner
senior tag
Soroksári IKEA-ban Family kártyával 28 ezer a MARKUS
Nyitási akció holnaptól, készlet erejéig -
Land
veterán
válasz
#41133696 #1289 üzenetére
Pont tegnap néztem a Jyskben. Nekem az Aggestrup jobban bejött. A karfája masszívabbnak tűnt.
Úgy néz ki olyat fogok venni, ha valaki megerősíti, hogy a nem szövet része nem az az izzadós, ragadós fajta nyáron... A jelenlegire (műbőr) törölközőt kell ráterítenem, hogy ne cuppanjak rá. -
törölt tag
válasz
#41133696 #1287 üzenetére
Irodaszék SNERTINGE fekete/kék vs Irodaszék AGGESTRUP szürke/fekete (JYSK) - Youtube
A két szék forintra pontosan megegyező árban kapható a JYSK-ben, így többen jelezték felém, hogy a kettő között vacillálnak. Ez a videó azok számára készült, akik érintettek, nincs lehetőségük személyesen megnézni az áruházban,hanem online rendelnék meg valamelyiket. Nálam mind a kettő megvan, és mind a kettővel meg vagyok elégedve, azzal a kitétellel, hogy az ülővas cseréje hintamechanikával együtt a SNERTINGE esetében erősen javasolt, mert bármikor bekövetkezhet az anyagfáradás, így egy jobb minőségű hintamechanika ára erre rájön.
-
w.miki
veterán
Nekem ez van: Irodaszék RUNGSTED szürke szövet JYSK-ben néha szokott lenni akcióban 10-15eért.
Kb. 2 éve megvan, napi használatban, 90kg vagyok, még nem tört el.
Azóta haveromnak is ajánlottam már, ő is elégedett vele.
Lehet, hogy az IKEAs székek jobbak, de az vidéken nincs. -
törölt tag
-
válasz
MZsoltee #1284 üzenetére
Én voltam a JYSKben, végigpróbáltam az összes kiállított forgószéket. Mind egytől egyig ócska szar. Jól néznek ki, de azt hiszem a legtöbben nem szobadísznek veszik a foteleket. Mondom ezt úgy, hogy még soha nem vettem 30 ezernél drágább fotelt magamnak, de a mostani 20ezres is mérföldekkel jobb, mint egy drágább JYSK forgószék. Érdemes elmenni egy nagyobb office depotba, és ott kipróbálni akár a drágább székeket. Meglepő, de az olcsóbbak is egész masszívak az átlaghoz képest. Ha most vennem kellene, én biztos hogy az IKEában néznék körül (Markus), már ha szánnék rá 40 ezret.
-
törölt tag
válasz
MZsoltee #1284 üzenetére
Hát igen, most ugyanannyi, mint a Snertinge. Ez kényelmesebb, a karfája is párnázott és masszívabb mint amannak, meg ugye annál eltört az ülővas, de azt lehet rendelni szerencsére utólag is. A tartósság idővel elválik, nálam még egy pléd is védi, de az védte az elődjét is
-
törölt tag
-
törölt tag
A SNERTINGE egyetlen baja, ez az ülővas eltörés volt, egyébként kényelmes. Most rendelem meg ezt az alkatrészt, a másik meg most jön. Nem izzadtam bele, kellemes szövet.
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/snertinge_serult_hintamechanika.html
-
powerwade
senior tag
20 ezerért bármit megvehetsz amibe ha beleülsz, kényelmesnek érzed. Ennyi pénzért tényleg nem "számít" mit veszel mert 1-2 év után megadják magukat, vagy épp több fájdalmat okoznak hát tájékon. Én inkább arra hajtanék, hogy sok évnyi garancia legyen rá - pl. IKEA olcsóbb székeit nézd meg. Nekem karfás IKEA Volmar székem van, de mivel én 8-10 órát ülök benne, muszáj volt valami "komolyabban" vennem. Nem panaszkodom, szinte azonnal elmúlt a hátfájásom amint elkezdtem használni. Persz előbb utóbb összekalapozok egy Hermann-Miller székre
-
Land
veterán
Üdv!
Szeretnék venni forgószéket számítógépezéshez.
Jelenleg műbőr forgószékem van és nagyon bele lehet "rohadni".
Pont ezért textil anyagú, hálós, lukacsosabb anyagút keresek. Kartámasz legyen rajta.
20k Ft-ig mennék el. Köszönöm! -
törölt tag
válasz
salytmasztor #1275 üzenetére
Köszi
-
salytmasztor
aktív tag
-
törölt tag
Mi az ábrán látható alkatrész neve?
-
AllTheBest
őstag
válasz
#41133696 #1272 üzenetére
Sajnos tényleg nagyon gagyi élőben, nagyon vékony ,,bőrrel,, van beborítva és nekem még kényelmesnek sem tűnt. Tegnap metro-ban láttam ehhez hasonló széket 17-ért, annak pl kicsivel jobb volt a minősége szerintem, ha ma nem mentett volna meg az egyik rokonom a székvásárlástól akkor inkább azt vettem volna meg.
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #1271 üzenetére
Az kár
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #1270 üzenetére
Hááát... Most jöttem ki a jyskből szék nélkül, nagyon gagyi az a szék, nyekereg, nem is igazán kényelmes, nekem nagyon nem jött be...
-
front3r
őstag
Én a Noblechairs-t néztem ki, az EPIC szériájukat. Abból is a valódi bőrből készültek közül fogok egyet venni.
Ez csak kibírja évekig...
Most jött ki az ICON sorozat, ami már maximum 150kg teherbírású. De ez még drágább, és jobban tetszik az EPIC háttámlája.
Mondjuk pont 120kg vagyok, de próbálok majd fogyni, hogy a széknek is jobb legyen. -
törölt tag
válasz
AllTheBest #1265 üzenetére
Természetesen, amint megérkezik
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Need for Seat Maxnomic székekröl?
Megérik az árukat, ajánlott?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
RexpecT #1262 üzenetére
Lejárt, 20150.7-hónapban lett véve.
(#1263) redhunter
Régen a főnöki forgószékek is jobbak voltak?! - Youtubehttps://prohardver.hu/tema/re_goodspeed_regen_a_fonoki_forgoszekek_is_jobbak/friss.html
-
redhunter
senior tag
Azért az komoly hogy 1 évet sem birt,nekem azért még ilyen nem, nagyon volt.Illetve nem tudom hogy hány évet,mert végülis amikor irtad hogy milyen van neked ,nem biztos hogy akkor is vetted,bár az biztos hogy ezeket nem örökidőkre gyártják.
-
törölt tag
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Need for Seat Maxnomic székekröl?
Megérik az árukat, ajánlott?Köszönöm!
-
Fedday
csendes tag
Üdv. Némi tapasztalat a Torretta XL-el kapcsolatban, hátha hasznos lesz valakinek. 176 cm és 82kg vagyok.
-a szék nekem nagynak bizonyult, az oldaltámaszokat szélesebb hátra tervezték mint az enyém
- az ülőlap széles, kényelmes
- karfa állítható, oldalra is forgatható, viszont lötyög, mozog és az egyik fele zavaróan nyikorog is, ez igen gyenge pont
- én egyenesen próbálom tartani a hátam és ebben segít is a deréktámasz, viszont más pozícióban igen zavaró lehet
- a gázrugó problémás lehet, ellenőrizzétek többszöri fel-le engedéssel.
Talán egy Vertagear sl2000 vagy egy Sandberg jobb választás lett volna a számomra. Kb. enny, amit tudok mondani 2 hónapnyi használat után. -
KovyBoy
tag
Nem tudom volt e már... egy kis unicum megszállott, kényelmes ülésre vágyó és anyagiaktól független gamerek számára.
Vesaro Racing Simulators -
redhunter
senior tag
válasz
kingpython #1256 üzenetére
Keresztgyereknek mi is most nézegetünk,kb ilyen árban mint te,mi ezt néztük ki.[link]Sztem ebben a kategóriában nagy különbség nincsen a székek között,ezt is azért néztük most mert 5 év gari van rá,az pedig nem nagyon gyakori ,főleg ebben az árkategóriában nem.
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek Natec Genesis NITRO550 vagy Natec Genesis X33 széke, ha igen tudna mondani róla véleményt?
Amúgy milyen széket ajánlanátok Max 60 ezer Ft-ig, ami nagyon lényeges, hogy a ülő része legyen jó vastag és kényelmes, mert van, hogy napi 10-12 órát is ülnöm kell?
-
maláj
addikt
Kring Bokai Ergonomikus Irodai szék random időközönként lesüllyed - miért
-
lacos001
senior tag
válasz
run4fun #1250 üzenetére
1 - Ülőlap - 40 cm elől és befelé szűkülve a fenék résznél 34, a fülek plusz 8-8 cm, de ugye ez tartja a
lábaidat....( furcsa lehet, kicsinek tűnhet, de elférek rajta....ez nem a terpeszkedős szék, máshogyan kell rajta ülni, de jó )
2 - Ülőlap magassága - elől 53 , hátul 50 cm
3 - Kartámasz - 78 cm
4 - Kartámasz rúdja az ülőlap elejétől 22 cm távolságra van befelé a háttámla felé
5 - Eleje a kartámasznak a középpontjában 60 cm távolságra.
6 - Kartámasz 24 cm hosszú és 9-10 cm széles.Elég bénán bántam a paint-el, de érthető szerintem
Toretta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest