- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
fulton #20194 üzenetére
mivel egy kijelző van (a go kijelzője gyakorlatilag) így nem lehet szó hardveres ipd állításról...(nincs mit közelíteni távolítani)
viszont a szoftveres meglepően jól működik...
sokan lefikázták /lefikázzák a Rift S , mert szigorúan technikai paraméterek alapján sokan csalódtak / többet vártak...
viszont kipróbálva sokan meglepődtek /meglepődnek
én úgy gondolom a rift S nem az a VR headset amire vágytunk , hanem amire szükségünk volt...
gyakorlatilag hardverigény növekedés nélkül kaptunk egy sokkal jobb látványt , egyszerű beállítást , 360 fokos roomscale-t " relatíve olcsóért" ...illetve jóval kényelmesebb is szerintem (bár a cv1-el is elégedett voltam ilyen téren) , meg szemüveggel is könnyedén használható...
ha többen játszotok , akkor pillanatok alatt beállítható a másik ember fejére (cv1-gyel azért kellett szerencsétlenkedni)viszont a hang az nem olyan minőségi, ami fülessel orvosolható... szimezni pl úgy szoktam (cv1-nél is ez volt a végén , mert persze nekem is elromlott a cv1 beépített fülese)
de sokszor nem használom a fülhallgatót , mert jó h hallom azt is h mi van a környezetemben ( tudjátok család ilyesmi) vagy ha a beatsaberezünk akkor jó h hallom én is míg asszony csápol
anyaghasználat már azért kínaias , de nem simogatni , meg kívülről nézegetni vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest