Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Na látom kikerült az ára .Hát csak anynit tudok én is mondani, hogy rohadjanak meg ez marha sok pénz , sztem nem csak itthon , legalább is ahhoz, hogy nagyon gyorsan elterjedjen.
Mert ez eléggé felette van az ingerküszöb értékemnek, mert egy VGA-ra sem adok 200 ezret , nemhogy az OR ért is meg egy VGAra is pluszba.
Arról nem is beszélve, hogy végigfuttattam a teszt progit, hogy menynire jó a gépem hozzá.ÉS számomra 2 meglepő dolog is feltünt, az egyik az, hogy miért csak inteles CPU-t irt ki mint minimum követelmény miért nem ajánl AMD-st is, nem hiszem, hogy egy 8 magos FX vagy egy APU valamelyik verziója nem tudná azt a teljesitményt hozni amit egy I5.
A másik, hogy azt irta ki , hogy nem kompatibilis az USB az OR-el.ÉS nem a száma vagy a sebessége hanem a tipusa nem felel meg neki. Az ASMedia XCHC vezérlő. pedig az alaplapon més a ház előlapján is van 4 usb3 foglalat plusz meg 4 usb 2es is.
Akkor most milyen usb felel meg a kritériumnak ?
Egy asrock 970ext4es lapom van amugy.
A memória és az OS az megfelel neki amugy a többi csere ez alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest