Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bojan

tag

válasz a2d2 #65849 üzenetére

Én adnék másik szemszöget is a döntéshez. Szerintem egy rendkívül jó játék lett a Behemoth. A Walking Deadhez nem hasonlít, teljesen más jellegű játék. Az irányítás az ami valamennyire hasonlít talán. Itt is fizika alapú és van stamina. Amit amúgy most már ki lehet kapcsolni felhasználói visszajelzések miatt (bár sztem ezt nem szabad, mert pont ez adja a nehézségét a csatáknak, plusz izgalmi faktor).
    Az irányítás elsőre nem hiszem, hogy egyszerű. Bele kell tenni az energiát, hogy az ember ráérezzen, de utána nagyon jó.
    A Behemot harcok azok tényleg kevésbé jók ahhoz képest amire az ember számít előzetesen. Igazából 2 volt ezek közül olyan amijennek mindenek lennie kellene. De a játék címével ellentétben, ez igazából csak kis része a játékidőnek.
    Nagyon jó a világ, jók a csaták, a sztori is nagyon jó.
    Én Quest 3-n toltam standalone verziót kb 1 hónappal ezelőtt. kiskuplung kritikáját azzal kapcsolatban, hogy nem mindig azt fog meg az ember amit szeretne azt meg tudom erősíteni. De azért ehhez hozzátenném, hogy kb minden VR címnél probléma ez, főleg ahol ennyire aktívan kell hozzá mozogni. Eddig csak az Arizona Sunshine Remake volt az ahol ezt ki tudták küszöbölni azzal, hogy konkrétan az összes 'zseb' mérete és elhelyezkedése a testen állítható volt. Így végre lett egy játék ahol ha töltényért nyúltam akkor nem a másik fegyvert vettem elő helyette :DD
    De Behemotra vissatérve, 20 dollárt abszolút megér, igazából a teljes árat is bőven. Szerintem mindenképpen érdemes rá beruháznod.
    pozitívum: Van redes játékideje, izgalmas a világ, a sztori és a játékmenet, jól is néz ki. negatívum: Behemótok kevésbé nagyszám mint az ember számítana (bár azért hozzátenném, hogy van 2 olyan behemót ami viszont zseniális!), irányítást meg kell tanulni, és akad még 1-2 bug.

ui.: Batman az jobb játék, de az kb az összes vr játék 99%nál jobb (főleg ha még az Arkham sorozatot is szereted ;))

Új hozzászólás Aktív témák