Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojan
tag
Én adnék másik szemszöget is a döntéshez. Szerintem egy rendkívül jó játék lett a Behemoth. A Walking Deadhez nem hasonlít, teljesen más jellegű játék. Az irányítás az ami valamennyire hasonlít talán. Itt is fizika alapú és van stamina. Amit amúgy most már ki lehet kapcsolni felhasználói visszajelzések miatt (bár sztem ezt nem szabad, mert pont ez adja a nehézségét a csatáknak, plusz izgalmi faktor).
Az irányítás elsőre nem hiszem, hogy egyszerű. Bele kell tenni az energiát, hogy az ember ráérezzen, de utána nagyon jó.
A Behemot harcok azok tényleg kevésbé jók ahhoz képest amire az ember számít előzetesen. Igazából 2 volt ezek közül olyan amijennek mindenek lennie kellene. De a játék címével ellentétben, ez igazából csak kis része a játékidőnek.
Nagyon jó a világ, jók a csaták, a sztori is nagyon jó.
Én Quest 3-n toltam standalone verziót kb 1 hónappal ezelőtt. kiskuplung kritikáját azzal kapcsolatban, hogy nem mindig azt fog meg az ember amit szeretne azt meg tudom erősíteni. De azért ehhez hozzátenném, hogy kb minden VR címnél probléma ez, főleg ahol ennyire aktívan kell hozzá mozogni. Eddig csak az Arizona Sunshine Remake volt az ahol ezt ki tudták küszöbölni azzal, hogy konkrétan az összes 'zseb' mérete és elhelyezkedése a testen állítható volt. Így végre lett egy játék ahol ha töltényért nyúltam akkor nem a másik fegyvert vettem elő helyette
De Behemotra vissatérve, 20 dollárt abszolút megér, igazából a teljes árat is bőven. Szerintem mindenképpen érdemes rá beruháznod.
pozitívum: Van redes játékideje, izgalmas a világ, a sztori és a játékmenet, jól is néz ki. negatívum: Behemótok kevésbé nagyszám mint az ember számítana (bár azért hozzátenném, hogy van 2 olyan behemót ami viszont zseniális!), irányítást meg kell tanulni, és akad még 1-2 bug.
ui.: Batman az jobb játék, de az kb az összes vr játék 99%nál jobb (főleg ha még az Arkham sorozatot is szereted)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest