Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Raymond #32207 üzenetére

    Wolfenstein meg Quake mind ilyen gyors iramú, gyors forgásos ugrabugrálós.
    Én ott érzem leginkább amikor spirálisan folyamat forogva kell fel/lebaktatni valahová. Ilyen mondjuk a Skyrim alatt is volt bőven.
    Robinson meg sem közelíti ezeket, de gondolom csak azért nem mert erősen visszavették benne a tempót és nincs benne ugrás sem :)

    @BomiBoogie: ez gondolom nagyban függ attól hogy milyen munkát végzel egész nap. Én a gép előtt ülök napi 8 órát és azután megváltás hogy kikapcsolódásként állva játszhatom a játékokat. Valamennyi edzés értéke is van így és szerintem az immerziót is erősíti.
    Aki viszont talpon van egész nap az meg lehet pihenne inkább egy széken, babzsákban VR közben.
    Nekem eddig össz-vissz ezek voltak az ülős VR játékaim (kb a kipróbált címek max 20%-a):
    - Hellblade
    - Elite Dangerous
    - Chronos
    - Subnautica
    - Moss
    - Keep talking and nobody explodes
    - Robinson the Journey

    Más: 150e szerintetek sok egy használt Questért? Nézegettem az árakat, ez kb az alsó tartomány. CV1-eket láttam 120-130-ért. Ketten is jelentkeztek már rá, egyik csereberélni akart, másik egy napja nem reagál. Nem tudom hol/mennyiért lehet most beszerezni, de ráadásul az euro is teljesen megvadult az elmúlt egy hónapban. Az is lehet hogy egyszerűen itt Pécsett nincs felvevőpiac ilyesmikre. Emlékszem pár hónapja még egyik fórumtag itt 210-220 körül vette újonnan, fogtam is a fejem hogy lehet ennyi pénzt kiadni érte. Bár most ha lehetne kapni akkor az amazonos is 175e körül jönne ki + posta a fos euro miatt.

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák