Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Először is nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Mi a különbség a parsolás és a csplit között?
Hogy mit is akarok csinálni:
Minden nap létrejön egy xml fájl a szerverem, amiből nekem ki kellene szednem azokat a "usereket" akiknél a notificationid tagek között 4 szerepel. Mivel mi csak velük oldagoznánk. A további felhasználást azonban egyelőre nem kérdeztem meg, hogy valid xml-re lenne-e szükség vagy csak az adatok a fontosak.Ha több száz user van egy xml-ben, a csplit létrehoz több száz fájlt? Én alapjáraton abban reménykedtem, hogy valami grep szerűséggel rá tudok szűrni és az eredményt simán el tudom menteni egy új fájlba.
Hétfő estig valahogy meg kellene oldanom ezt a feladatot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest