Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Először is nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Mi a különbség a parsolás és a csplit között?
Hogy mit is akarok csinálni:
Minden nap létrejön egy xml fájl a szerverem, amiből nekem ki kellene szednem azokat a "usereket" akiknél a notificationid tagek között 4 szerepel. Mivel mi csak velük oldagoznánk. A további felhasználást azonban egyelőre nem kérdeztem meg, hogy valid xml-re lenne-e szükség vagy csak az adatok a fontosak.Ha több száz user van egy xml-ben, a csplit létrehoz több száz fájlt? Én alapjáraton abban reménykedtem, hogy valami grep szerűséggel rá tudok szűrni és az eredményt simán el tudom menteni egy új fájlba.
Hétfő estig valahogy meg kellene oldanom ezt a feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest