Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Először is nagyon szépen köszönöm a tippeket.
Mi a különbség a parsolás és a csplit között?
Hogy mit is akarok csinálni:
Minden nap létrejön egy xml fájl a szerverem, amiből nekem ki kellene szednem azokat a "usereket" akiknél a notificationid tagek között 4 szerepel. Mivel mi csak velük oldagoznánk. A további felhasználást azonban egyelőre nem kérdeztem meg, hogy valid xml-re lenne-e szükség vagy csak az adatok a fontosak.Ha több száz user van egy xml-ben, a csplit létrehoz több száz fájlt? Én alapjáraton abban reménykedtem, hogy valami grep szerűséggel rá tudok szűrni és az eredményt simán el tudom menteni egy új fájlba.
Hétfő estig valahogy meg kellene oldanom ezt a feladatot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest