Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
....................Mac-en OSX alatt mindent tudsz billentyuzetrol iranyitani!....................
ok. bocs. OS 9-t néztem .....
....................A bovites meg csak egy PC-s gondolkodasunak faj, hogy belsoleg annyira nem megoldhato. Nem azt mondtam, hogy PC-n nem lehet kulso FW/USB eszkozoket radugni, hanem azt mondtam, hogy Mac-en az valt szokasossa. A regebbi G4-ekbe egy halom belso vinyot tudtal alabpol betenni, es ket CD-t. Sztem felmertek a dolgok szuksegesseget.....................
nem fáj, de én már megszoktam, hogy CPU, alaplap, hűtőbordák be-ki.
....................rii: nem vagy otthon Mac ugyben: Ha az Apple nem tiltotta volna be a klonok gyartasat, mar reg elverzett volna.....................
ez esetben örülök, hogy leállította. Hidd el, én örülök ha versenyhelyzet van. Pont ezt hiányolom a PC-knél az OS részlegen.
....................Mellesleg az meg eleg fontos a pc/mac vita ugyben, hogy nem ugyanaz megszokni a Fintert mint az explorert!!!!!! Ez a leglenyegesebb kulombseg a 2 gep kozott... Azert hasznal pc-n minenki commandereket, mert szar a explorer... Es ezert mondja mindenki, hogy Mac-en meg inkabb Finder, mert az mukodik, es ott azert nem fejlodott ki a 2 ablakos kommander. De mindegy, itt hiaba koptatom a szamat....................
nem nem... én már a Win megjelenése előtt is NC, meg Dos Navigátort, meg Volkov Commandert használtam ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- AOOSTAR GEM12 MAX Mini PC
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat