Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Na, a helyzet a következő.
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Természetesen nem fut Os X Dual Opteron vagy Xeon konfiguráción. Arra értettem, ha írnának egy olyan vűltozatot. Bővebben: link Itten főleg olyan progikkal tesztelnek amire a Mac-et főleg használják. Egy Dual 2.5 Ghz Powermac árából 3 Dual xeon 2.4 Ghz gépet lehet összeállítani. Még jó, hogy bizonyos esetekben 2x gyorsabb a G5 ennyiért. Ezek eléggé kiválogatott alkalmazások. Ezt a lapot olvasva belátom kicsit erős kijlentés volt tényleg.
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
Egyébként nagy Mac fan vagyok, de egyszerűen nem tudok ''beájulni'' vakon dolgoktól. iMac G5 1.8 20'' ha annyiba kerülnenmint USA-ban akkor killer videovágó gép lenne otthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
TigerCat