Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Na, a helyzet a következő.
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Természetesen nem fut Os X Dual Opteron vagy Xeon konfiguráción. Arra értettem, ha írnának egy olyan vűltozatot. Bővebben: link Itten főleg olyan progikkal tesztelnek amire a Mac-et főleg használják. Egy Dual 2.5 Ghz Powermac árából 3 Dual xeon 2.4 Ghz gépet lehet összeállítani. Még jó, hogy bizonyos esetekben 2x gyorsabb a G5 ennyiért. Ezek eléggé kiválogatott alkalmazások. Ezt a lapot olvasva belátom kicsit erős kijlentés volt tényleg.
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
Egyébként nagy Mac fan vagyok, de egyszerűen nem tudok ''beájulni'' vakon dolgoktól. iMac G5 1.8 20'' ha annyiba kerülnenmint USA-ban akkor killer videovágó gép lenne otthonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel villamosmérnöknek tanulok a BME-n, megszoktam, hogy nem kell a társaknak mindent szájbarágni ha techie dolgokról van szó. Na mindegy, here it goes:
Ár miatt és a melegedés miatt vannak még kételyeim. A Powermac G5-nek van hangja. Ezt brutál mac usertől tudom (Handras ha valaki ismeri). (Aki mindenféle kodegány cuccokkal jön, hogy akkor az milyen hangos arra egyszerűen nem reagálok semmit.) Fórumokat olvasva találtam fagyogató DP 2.5 Ghz Mac-eket. Pedig hát a beépített vízhűtés ugye...
TigerCat