- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Mini PC
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Na megvan a billentyűzet és az trackpad is, nem gondoltam, hogy ilyen picik, azt hittem nagyobbak. De nagyon tetszenek, jó pofák.
A billentyűzet EU kiosztású és nincs is minden ott jelölve, ahol kellene, de alapvetően nem zavar. Vakon írok és eddig mindent megtaláltam, amit akartam, jó rajta írni. Azt hittem zavaró lesz a kicsi enter a másik billentyűzet után, de eddig semmi, tök simán használom. A trackpad meg olyan, mint az Air-ben volt, szerettem nagyon és ez is azt az élményt adja. Az elrendezés most jelenleg ilyen, de majd próbálgatom hogy lenne kényelmesebb, így vagy esetleg "laptopos" elrendezésben. Majd meglátom, de eddig tetszenek.
Ha kikapcsolom a gépet, akkor kikapcsolnak maguktól vagy Nekem kell kikapcsolni? Első generációs mind a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung DDR4 32 GB/modul 3200 Mhz ECC ram
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A billentyűzet EU kiosztású és nincs is minden ott jelölve, ahol kellene, de alapvetően nem zavar. Vakon írok és eddig mindent megtaláltam, amit akartam, jó rajta írni. Azt hittem zavaró lesz a kicsi enter a másik billentyűzet után, de eddig semmi, tök simán használom. A trackpad meg olyan, mint az Air-ben volt, szerettem nagyon és ez is azt az élményt adja. Az elrendezés most jelenleg ilyen, de majd próbálgatom hogy lenne kényelmesebb, így vagy esetleg "laptopos" elrendezésben. Majd meglátom, de eddig tetszenek.
Ha kikapcsolom a gépet, akkor kikapcsolnak maguktól vagy Nekem kell kikapcsolni? Első generációs mind a kettő.
TigerCat