Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
válasz
ngabor2 #1262 üzenetére
Most nem vagyok linux közelben de este megnézem, viszont6 mikor utoljára néztem még benne volt az xorg.confban
énse értem miért csinálja. és más se nagyon, de nem soökára úgyis újra kell raknom mert nagyobb partíció kell neki. dea ddig is jó lenne ezzel valamit csinálni.
megnézem a kártyára vonatkozó részt is, majhd legközelebb jövök a fejleményekkel.
köhi. -
mor
tag
válasz
ngabor2 #1178 üzenetére
kösz a segítséget, közben sikerült megoldani a dolgot mostmár fut 1280*1024@85hz-en, de ez még mindig nem elég. mert nem bírom rábírni hogy 100hz-en menjen.
a moncsi ugyebár bírja a 100hz-et egyébként egy MAG810FD.
win alatt is 100hz-en fut.
a problema az hogy nem ismeri fel a moncsit, így sima vesa-bnak rakja be és ott 1280*1024 mellet csak 85hz-et lehet választani.
hiába állítom át a sax2-ben a frekvencia tartományokat, le se szarja.
az xorg-ot is hiába szerkesztem azt se érdekli.
valamint minden egyes indításnál visszarakja a moncsit 1024*768@60hz-be. hiába mentem el az 1028-at.
ati vga-m van az ati oldaláról csak a driver installert(34mb) tettem fel, az x-windows versiont nem. az is kéne? mert végülis ezeket leszámítva minden jó. a 3d megy,stb.
mellesleg lehet hogy ez még segít suse 10.1-et használok.
köszi előre is. -
mor
tag
Hi!
most raktam fel a suse 10.1-es linuxot, felraktam az ati drivert, viszont nem tudtam rendesen állítani a frissítési frekvenciát. ezért átírtama az xorg configot, majd belőttem a moncsit 1280*1024@85-re majd újraindítottam és fekete képrnyő fogad mikor az asztlnak kéne jönnie.
a moncsi nem hivatkozik out of rangre. viszont akkor sem látok semmit.
hogy fogjak hozzá, hogy visszahozzam a képet.
pls help me
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest