Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						én sem varázslókat emlegettem, hanem sima copy-pastét.
"Outlook nem enged felvenni két azonos emailcímű levelezést, nem tudok csak úgy másolgatni.": rendben, majd szólok a főnökömnek, hogy amit az outlukkal csináltunk, az nem működik.én kihaló vas ellen a virtualizálást használom. mondjuk ms-t nem csináltam még, de ősrégi redhatet már igen.
tehát ha eldöntötted, hogy úgy akarsz nem exchange-t használni, hogy exchange-t használj, akkor a zentyal kottáját kell első körben elolvasnod.
szerk: "Szóval nekem ami bevállt az exchange szerverkonzolba new mailbox requrest pst be kimeneni az összeset majd odamenni a kliens géphez és adatfilejént felhúzni. (vagy pst-t feltölteni o365-be)": kliens gépen levelezést tárolni az álmoskönyvek szerint bazira rossz ötlet.
 - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						a webmint nagyon-nagyon gyorsan töröld le, mielőtt feltörik vele a géped.
a postfix szerintem jó mta-nak.
mit értesz azalatt, hogy exchange-t tud-e?"Az átállást megoldanám pst-k lementésével és visszacsatolásával a kliens oldalon": én ezt túlbonyolításnak érzem. az outlook is tud leveleket másolni, felcsatolod a régi meg az új postafiókot egyszerre és egyszerűen áthúzgálod a levelezéseket.
webmailt nem láttam normálisat az utóbbi időben, de lehet, túl finnyás vagyok. központi jelszótárolásra én postgrest szoktam használni, az ad-s integrációt sose teszteltem. viszont az se biztos, hogy baj, ha nem ugyanaz a jelszó a levelezésben, mint az ad-ben.
 - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						nem kell hogy exchange funkciókat tudjon
vs
exchange-t tudhat valamelyik
Szoval melyik?
 - 

Osiris
őstag
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Hasonló problémám van egy multifunkciós eszközzel ami hp L7680. A digitális irattár nevű feature, ami szintén a hálózatra mentené a scannelt dolgokat, csak windowsos megosztással működik. A probléma ha jól emlékszem úgy jelentkezik, hogy mikor nem egyetlen oldalt scannel, hanem többet és egy pdf-be akarja menteni, akkor egyszerüen megáll és nem tudja menteni a dokumentumot.
Sajnos megoldást nem sikerült találni erre a problémára. Jelenleg egy win xp-t futtató virtuális gép szolgáltatja a megosztás a linux szerveren és ez a win-es megosztás van felcsatolva a scannerre, így megy... - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Na, végre eszembe jutott, Slitaz ami még jó lehet neked! Egy próbát megérne. Hasonló kategória, mint a TCL, csak kicsit talán oprendszerebb kiállású

- 

Vladi
nagyúr
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Jeh, végre valaki komolyan használja.

- 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Bár gondolom ismered, de ha nem, kapj le egy adblock+ kieget a rókához, sokat segít rajta ilyen gyenge gépen.
 - 

Vladi
nagyúr
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Nem kizárt, hogy ráfér!

- 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Na várj, a DSL-ben valami ótvar régi Firlefranc van...
TCL-t nem próbáltál? Egész új dolgok vannak rá. Meg van még pár ilyen nagyon kicsi, 30-60Mb-os disztró, amiket még fejlesztenek, és van rá friss SW. - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						@Bambano : Azt hogyan? :S Nem vagyok otthon xorg.conf -ban :S Beírtam neki, hogy 1280x720, meg 1440x900, de nem érdeklik :S
Akkor a Hiren's boot-ró a Goldmemoryt, vagy a Win7 memtesetet.
 - 

válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						szerintem vinyó meg swap nélkül nem fog elmenni egy modernebb linux sem 360 mega ramon. nem is tudom, hogy lehet összeszedni 360 mega ramot, lehet, hogy hibás valamelyik modulod?

Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - Milyen videókártyát?
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - További aktív témák...

- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
 - Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Battlefield 5 PC SteelBook és játék
 - Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
 - MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest