-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Mindenkinek!
Egy usb-ről vagy cd-ről futtatható linuxot keresek kis hardverű géphez. Mindenképpen olyan kell amihez nem szükséges vincsi. A gép egy Compaq deskpro 500-as P3 360mb rammal gyárilag passzívban.
Amit eddig megpróbáltam és nem működik:
Slax - kifagy az isolinux képernyőnél
DSL - kernel panicot csinál minden opcióval (failsafe módban is) próbáltam syslinux, intld verzót is
Plop boot manager - USB boothoz szintén szétfagy floppyról is. (emiatt usb boot is kizárva, bios nem támogatja)
Debian live 6 - megfagy az isolinux feliratnálValami van ezekben ami a géppel nem kompatibilis, ugyanis winxp és 2000 hibátlanul fut de mint írtam NEM akarok vincsit a gépbe mert hangos. Másik floppy és CD meghajtóval is próbáltam. Baromi nem jövök rá mi lehet a gáz, szinte biztos hogy valamelyik hardver nem tetszik neki.
Elcsesztem rá már napokat de nem adom fel, kár lenne a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs