- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- ASUS ROG Ally
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #25455 üzenetére
Nekem nem engedett két egyforma emalcímet felvenni, kíírta hogy nem lehet, de lehet hogy ezt újabb outlookba javították, nem próbáltam azóta.
Hülyeséget kérdeztem? ezek szerint csak ms exchange tud exchanget? Nincs alternatíva? Ad-t láttam műköni egy cégnél linux szerveren. Smb samba is oké úgy ahogy, bár minolta nyomtatók nem szeretik.
Kliensen tavalyi évtől van pst-be amit éves archíválás után mentek külsőre . Ha mind fent lenne a szerveren több évre viszamenőleg akkor hely sem maradna. Nem 20gb lenne hanem 100gb az meg kincsit sok a szervernek. (Kicsi core2 asszem e21xx, 6gb ram, exchange, dc, dhcp dns, vpn, fileszerver és sql pár alkalmazásnak)
Kissé korlátozottak a lehetőségeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest