-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Anakin007 #5745 üzenetére
hááát, ha nagyon akarod, talán be lehet, de egy soros infravevőt összedobni egy 5x5 lyukas próbapanel meg kb. 350Ft értékű alkatrész kérdése, amiből 200 a 36kHz-es infravevő ic... a többi asszem egy 5V-os stabilizáló, egy dióda, egy ellenállás, egy elkó, meg a csatlakozó. én jó közelítéssel 0 előképzettséggel pakoltam össze vagy 5 darabot, 2 még mindig itt kolbászol nálam a lomban, sose került igazi használatra a sor.
ha kell, elővadászom a címet, csak dobj rám egy pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest