- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
ngabor2 #5179 üzenetére
Kihúzom a tv-t, megnézem úgy. Próbáltam, egykijelzős xorg.conf-al, és azzal sem volt jó, amúgy tv-re mplayernek a 0.1-es display-t kell megadni és működik rendesen.
nvidia-settings csak úgy működik rendesen DISPLAY=:0.0 prefixel indítom. Simán meg
"You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server. " hibaüzit kapom.Nekem úgy tűnik mintha az X két videókártyát látna, és ezért van 0.0 illetve 1.0-ás megjelenítő is.
Még megnézem compiz nélkül is, de nem hiszem hogy, az zavarna be, sztem "alacsonyabb" szinten van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest