Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
zLegolas
üzenetére
Azért én személy szerint nagyon örülnék, ha egy linux programos telepítés tényleg csak ennyiből állna. Én egy kezemen meg tudnám számolni hányszor raktam fel úgy programot, hogy ezen 4 szó elég lett volna.
Ne essék félreértés szeretem én a linuxot, de azért vannak ''hibái'' (felhasználóbarátság szempontjából legalábbis mindenképp). Az apt-get féle rendszer egy fokkal jobb, de még az se tökéletes, talán a gentoo emerge-je kezelhető a legkönnyebben. -
törölt tag
válasz
zLegolas
üzenetére
nem flame keltés szempontjából linkeltem be, mindössze kíváncsi lettem volna hogy mennyi igaz a hírből. a linuxosok pedig egyáltalán nem nagyképűek, hanem összetartó közösség, akik szívesen segítenek a kezdőknek (ezt én is tapasztaltam, mikor linuxot használtam és segítségre volt szükségem).
ami viszont igaz, hogy tényleg nehezebb egy kicsit kezelni (bár ez egyre inkább nem így van), és a játékfelhozatal is gyenge. egyébként megfigyelésem szerint a fiatalabbak (akiknek fontos a játék) inkább windózoznak, az idősebbek pedig előszeretettel használnak linuxot. de pont emiatt nehéz a linuxra váltás, mivel fiatalkorban a gyerekek már win függővé válnak, mivel azon gémelnek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest