Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zLegolas #462 üzenetére
nem flame keltés szempontjából linkeltem be, mindössze kíváncsi lettem volna hogy mennyi igaz a hírből. a linuxosok pedig egyáltalán nem nagyképűek, hanem összetartó közösség, akik szívesen segítenek a kezdőknek (ezt én is tapasztaltam, mikor linuxot használtam és segítségre volt szükségem).
ami viszont igaz, hogy tényleg nehezebb egy kicsit kezelni (bár ez egyre inkább nem így van), és a játékfelhozatal is gyenge. egyébként megfigyelésem szerint a fiatalabbak (akiknek fontos a játék) inkább windózoznak, az idősebbek pedig előszeretettel használnak linuxot. de pont emiatt nehéz a linuxra váltás, mivel fiatalkorban a gyerekek már win függővé válnak, mivel azon gémelnek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest