Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
üzenetére
Ejgen, ez így van.
Nem megy rajta a Need4Speed 10, tehát szar. Különben is, a zixpé jobb, mer mindenki azt használja és az összes havernak az van. A Linux alatt meg mindent DOS-ban kell megcsinálni. És még Néró meg Zónalarm sincs, wáááá, milyen gagyi! Programot telepíteni meg maga a horror, nem elég a kettős katty a setup.exe-re, hanem be kell írni 4 egész szót: ./configure, make, make install - hát nem katasztrofális? De egyszer mégis láttam/felraktam Linux-ot, egy káosz az egész, még a Cé meghajtót se találtam, egyszerűen nem lehet kiigazodni rajta!
Szal ha még jó sokat fejlesztenek rajta, és nem lesz ilyen sz@r, akkor talán többen fogják használni, és akkor lehet, hogy majd megint kipróbálom, de a haverom azt mondta, hogy nem érdemes, ő a héten kipróbálta, és nem ismerte fel a rádiós billentyűzetét, pedíg ő ért a számítógépekhez, és a legújabb játékok is mindíg megvannak neki.
Szal szar és kész.
Ja, és majdnem elfelejtettem: a Linuxosok mind nagyképűek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi