-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Cathfaern #466 üzenetére
Én egyet értek veled, nekem kb. eddig 2 probléma mentes telepítésem volt, összesen kb. 4 v. 5 féle linuxon.
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni
szóval nem adom fel.
Van már itt valaki aki Frugalware-es?
Azt hiszem feljebb Loveless írta, hogy a linux egy összetarto közösség? Hát én nem azt hallottam, pl. a HUP:hu-ról. Ott vannak páran akik le szokták oltani a kérdezőt, hogy még ezt sem tudja stb. stb. Ezért is nem szeretek oda írni... -
Vilmoskorte
tag
válasz
Cathfaern #466 üzenetére
Nagy valószínűséggel ilyen sohasem lesz. A miértre a válasz a filozófiában rejlik. Akár te is csinálhatsz disztribet. Ami nem pont úgy fog működni, mint a többi 200. A windowson azért megy a next,next,finnish, mert gyakorlatilag egy disztrib. Ha linuxon csak debian lenne (pl), akkor itt is menne. Mert a programok alatt ugyanaz a rendszer futna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest